Het Christuslicht.

Het Christuslicht.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pasen 2017.
Een gedenkwaardig moment.
Boven de goudgele zon van het Hoger Zelf is de poort van de Witte Roos gevestigd. Deze Poort staat in verbinding met Shamballa,  de stad van de Hemelse Vrede, het witte licht. Waar het Christusbewustzijn straalt.
Dit lichtveld op zich is verbonden met het zonnegoud van het Nieuwe Jeruzalem.
De twee velden staan in nauw contact met elkaar en zij hebben hun stralen gemengd. Het witgouden licht, doorspekt met de geelgouden trilling van het Gouden Jeruzalem is via ons Hoger Zelf ingedaald naar het Heilig Hartcentrum, achter de thymus. Van hieruit heeft dit het rosé-gouden licht in ons hart diep aangeraakt.
De drie stralen zijn door ons bewustzijn heen, via het Perineumcentrum in triomf naar beneden gebracht en zij hebben zich in ons lager zelf gevestigd. 
Daar worden drie ringen zichtbaar, die in elkaar passen. Zij vormen een prachtige schakel met elkaar. Naadloos gaan zij in elkaar over en brengen samenhang aan in ons Diepste Zelf.
Als je het artikel “Het gouden Ei” gelezen hebt, dan besef je dat deze schakeling enorm belangrijk is.
Door de drie ringen in het lager Zelf, in de bodem van het EI te integreren, voel je kracht geboren worden.  Gouddeeltjes, koperdeeltjes en diamantdeeltjes worden van hieruit aangemaakt en vermeerderd. Naar het Perineumcentrum vervoerd en van daaruit verdeeld over ons bewustzijn. De verblijftijd in  het EI helpt ons  in hoog tempo ons lichtbewustzijn op te laden en te laten groeien.
En er gebeurt nog iets moois.
Uit de verbinding van deze drie stralen, die als olympische ringen in elkaar gevlochten zijn, wordt op astraal niveau een roos geboren.
In  de kern van het lager zelf ontwaakt de witte roos, met zijn stralend geelgouden hart. Haar  blaadjes vouwen zich open en het licht van het gouden hart straalt als lichtende liefde door het Ei heen.
Tegelijkertijd beginnen er geelgouden worteltjes te groeien, die zich door het ganse Ei heen vermeerderen. De eerste wortel groeit recht in de kern van ons energetisch Hart en vormt hierin een nieuwe roos.
Deze Witte Roos heeft een rosé-gouden hart.
Op haar beurt vormt ook deze roos rosé-gouden worteltjes,  al deze worteltjes groeien kriskras door het Ei heen naar alle richtingen en zij vormen als het waren een “ geel-wit-rosé-gouden nestje” binnenin het Ei. De worteltjes geven een helder licht af. Er zijn geen blaadjes te zien, alleen worteltjes en openbloeiende rozen door ons gehele systeem heen.
Met de geboorte van dit licht sluiten veel zielen hun “Kruistijd” definitief af.
Zij worden op een nieuwe manier bedraad met het Christuslicht, dat door hun gehele bewustzijn heen open bloeit en wortel schiet.
De nieuwe Paasgedachte is een feit.
Het EI zal zich in deze Paastijd nog niet openvouwen naar buiten toe.
Juist niet.
Het is de bedoeling dat met behulp van dit nieuwe licht ons nieuwe Zelf wordt gevormd.
We blijven in het EI.
Voorlopig.
Totdat de omzetting en bevoorrading voltooid is.
Tip: zorg er voor dat je in een Groot Ei zit, de wanden ver van je af, anders wordt de groeiruimte te klein.
Weten: nog niet iedereen op de wereld kan in dit proces zijn NU, het is nog een relatief kleine groep die in deze kracht ontwaakt.
Feit: dit is het begin van de nieuwe ontwaking. Als de eerste Ascentiegroep herbedraad is, zal de volgende groep geactiveerd worden, in opstart voor de tweede Ascentiegolf van 2018.
Het gaat hier om een logische stap in het Plan van de evolutie.
Wanneer weet je of je bedraad wordt met dit licht…..heel simpel……dat weet je. 
 
Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Print Friendly, PDF & Email