De Kerstroos

De Kerstroos

Binnenin ons bewustzijn zijn we verbonden met alle werelden van licht. Vanuit ieder chakraveld loopt er een waaier van paden naar alle dimensies toe. Aan ons de keus welke paden we bewandelen. Laten we ons beïnvloeden en omlaag trekken dan kiest ons bewustzijn de lagere paden en dalen we af in lagere werelden. Laten we ons verheffen door mooie gedachten of prachtige muziek dan kiezen we de lichtere paden die ons verheffen in onszelf. Via deze paden, die gekoppeld zijn aan de astrale werelden komt er veel informatie tot ons. In de vorm van impulsen, gedachten en handelingen die daaruit voort vloeien. Het is dus belangrijk, als je daar gevoelig voor bent de ingangen naar die werelden te kennen en ook te weten dat je door deze verbindingen beïnvloed kan worden. 
Zo lopen er door alle dimensies heen verbindingen die leiden naar allerlei tuinen van welke aard dan ook. Via je dromen, uittredingen kun je jezelf verplaatsen naar deze tuinen en genieten van de bloeikracht van allerlei plantaardig leven. Het is voor iedere ziel op aarde mogelijk om die tuinen te bezoeken. 
Vooral de paden die leiden naar de tuinen van het Hart zijn bijzonder mooi. In alle lagen van harteleven bloeien en groeien de mooiste planten en bloemen. In de meest wonderbaarlijke kleuren en vormen. 
Ieder jaar rondom Kerst worden we verbonden met de goudwitte tuinen van Shamballa. Witgouden rozen, in hologrammen van licht bloeien daar. Onze zielsbloemen die verzorgd en gekoesterd worden door ons hoger zielezelf in deze wereld van licht. Tijdens de kerstperiode probeert ons hoger zielezelf ons te verbinden met die tuinen. Om het Licht van De Graal/ Christus/Kristal/Vrede in onszelf te doen ontwaken. Een stroom van goudwit licht vloeit dan door alle chakra's heen om de bloemen in al onze andere tuinen te bemesten en tot bloei te brengen. Het mooiste moment zal zijn als er een periode komt waarin de bloemen van alle tuinen, aangeraakt door dit witgouden licht op alle niveaus tegelijkertijd gaan bloeien. Dan is de vruchtbaarheid van ons zieleleven werkelijk doorgedrongen tot in alle wortels van ons bestaan. Ook dit jaar komt de stroom weer op gang. Als watervallen van goudwit licht stromen de wateren van Shamballa door ons bewustzijn heen om de velden te bevloeien. In de kernen van al onze cellen barsten de bloeipunten open en in iedere cel zie je dan een hologram van de witgouden roos opbloeien. Tezamen vormen deze kleine bloemen een veld van licht waarin ze in elkaar versmelten en een groot bloemenveld vormen. Dit bloemenveld smelt samen tot een Eenheid en vormt in je bewustzijn van top tot teen een witgouden kristallen Roos met enorme bladeren, knoppen, open bloeiende bloemen en wortels van goud die diep ankeren in je zielsbewustzijn. In je basis, in je kern. Door je verbinding met het Christus/Kristallicht schieten de ranken en wortels steeds dieper en dieper het aardebewustzijn in. Alles stimulerend om tot bloei te komen. Het is al in gang gezet. Miljoenen cellen in het aardebewustzijn zullen een hologram van de witgouden kerstroos openbaren. Miljoenen bloemen zullen tegelijkertijd open bloeien en tijdens de kerstdagen in al hun luister stralen. De kerstrozen zullen wortel schieten in de netwerken van licht rondom de aarde en zich steeds verder uitbouwen. Zodat het net zal lijken of de aarde gevat is in een veld van witgouden rozen. Alsof de aarde een grote witgouden roos IS. De straling er van zal diep doordringen in de kosmos. En aantonen dat onze wereld in bloei staat op geestelijk niveau. De bloemharten zullen zingen. De bloemknoppen zullen neuriën. De bloembladeren zullen glanzen. De bloemstengels zullen sterk zijn en rechtop staan in de wind van het eeuwige licht. De wortels zullen dieper en dieper groeien tot in het Hart van Al het Leven. 
De engelen zingen. De lichtmeesters zenden hun Kracht en alle zielen van goede wil zullen hun harten met deze bloeikracht verbinden. Een feest van Licht en Liefde dat tot uiting komt in een stralend hologram van Licht. In de kosmos, in de ziel, in ons. Zo zullen alle innerlijke tuinen opgloeien in een witgouden glans en onze harten van binnenuit verwarmen.
Onze innerlijke tuinen zullen innerlijk verbonden zijn. In licht. We zullen elkaar verheffen en daarmee de wereld.
Ik wens jullie toe dat het licht van deze tuinen zal afstralen op jullie harten. Waardoor jullie harten van binnenuit verlicht gaan worden en open bloeien in hoop en geluk. Ik wens jullie toe dat het licht van de vrede als een witgouden kerstroos door jullie heen zal stralen en jezelf en de wereld van binnenuit gaat verlichten.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email