Bloed, zweet en tranen.

Bloed, zweet en tranen.

Stel je eens voor dat er door de tijden heen zich verschrikkelijke veldslagen hebben afgespeeld rondom steden en in het bos en de velden van een bepaald gebied.  De hectiek, het gekletter van zwaarden, kanon – en geweerschoten, gehinnik van paarden, tankgebulder, gejammer en gehuil. Enorm veel bloed dat vergoten werd en in de grond sijpelde, massagraven, verkrachtingen die in het verlengde plaats vonden ( vinden) enz.

Je kan je indenken dat de positieve energie op zo een plaats  volkomen vernietigd is en dat de etherische blauwdruk van die plek zodanig vergiftigd is met angst en pijnmoleculen dat er een bijna leegte ontstaat. Alsof alle energie op dat punt zich samenklontert in een onsamenhangend patroon. Al het leven op zo een plaats wordt hierdoor beïnvloed. Het energiepeil wordt zo laag dat er geen positieve energie meer aangemaakt kan worden. Binnen dit gebeuren dolen de zielen van allen die omgekomen zijn, de plaats niet los kunnen laten en soms elkander in de astrale tijden gewoon door bevechten.

Dit trekt op zijn beurt weer andere dolende zielen aan die zich voeden met de energie van angst en pijn. Er ontstaat een gat in de tijd waarin iedereen elkaar bevecht en dood en niet loskomt van dit trauma. Niet voor niets hebben we zo veel dolende zielen uit laag astrale punten moeten verwijderen de laatste jaren.

Op die plaatsen ontstaat nl  zo’n tijd vacuüm, een rafel in de aura van de planeet, waar heel veel energie door weglekt die op zijn beurt de stratosferen van de planeet weer vergiftigt. Op een plek die zo laag in afstemming is, is de verbinding  tussen leven en sterven zo mistig en duister dat het heel moeilijk is om positiviteit aan te trekken. Alles in die omgeving wordt lager en lager afgestemd. Waar voorheen natuurwezens de planten en minarelenrijken verzorgden, ontstaat een leegte. In deze aura kunnen die wezens nl hun werk niet doen. Hun plek wordt ingenomen door laag afgestemde natuurwezens die geen goede bedoelingen hebben en een plek alleen in bezit nemen om deze volkomen leeg te zuigen. Hierin ook de aardse mens beïnvloeden om die plaats te gebruiken voor eigen gewin, door het kappen van bomen, weghalen van delfstoffen enz enz. De bomen, de dieren, de natuur in zijn algemeenheid verliest zijn glans en kleur. Als je dit eeuwen en eeuwen door laat gaan sterft al het leven op de planeet uit. Alleen al door het feit dat men alles vernielt, misbruikt en dood wat voor eigen gewin gebruikt kan worden. Laag afgestemde wezens creëren lage gedachtes , die op hun beurt een collectieve gemeenschap gaan vormen die door de dimensies heen steeds groter worden uitgebouwd. Heel gevaarlijk.  Want deze gedachtes worden poorten en deze poorten voeren naar astrale gebieden waar de gedachtes worden gehoed en gevoed. Een ziel kan op deze manier in een afglijdende schaal gebracht worden en vergeet op den duur zijn werkelijke identiteit. Als dit erg lang door gaat, wordt de energie van een planeet volkomen in een vacuüm getrokken en de planeet implodeert en houdt op te bestaan.

Om dit te voorkomen zijn lichtwerkers al eeuwen aan het werk  om de planeet te zuiveren. De negatieven om te keren naar positieven en de oude tijdsportalen te sluiten die alsmaar voortwerken op deze trilling.

Gelukkig zijn we nu op het punt aangekomen waarin we daadwerkelijk het verschil kunnen maken. De witte kruisgedachte, de witte ridders, helpen ons om de weg naar de ondergang, naar de hel te sluiten.

En wij werken daar aan mee.

Op alle mogelijke manieren zet ons bewustzijn zich in voor het herstel en wederopbouw van de planeet.

Natuurlijk zie je in deze tijd nog de strijd hierin. Dat wat macht had geeft zijn territoria niet zomaar prijs. Het is dus belangrijk dat we achter de schermen van deze beweging zoveel mogelijk witte tijdsvelden openen, waardoor het gif verdwijnt, de laag astrale poorten zich sluiten en de rafels en gaten in de aura van onze planeet zich kunnen herstellen.

Daar hebben we de laatste 2000 jaar al veel van onze krachten aan geschonken.

En nu gaan we door het herstelpunt heen. Nu keren we om wat omgekeerd mag worden en draaien we de aura van de planeet binnenste buiten, zodat zichtbaar wordt wat onzichtbaar was maar zoveel invloed uitoefende op het Totaal.

Als de zuivere energie er weer kan zijn, gaan mens en natuur (wezens) steeds beter samen werken.

Niets staat los van elkaar. De samenhang tussen alles is zo belangrijk. Alles werkt in symbiose, in uitwisseling en gelijkwaardigheid van trillingen.

Daarom werken we door, met alles wat in ons is, om dit tot een goed einde te brengen. Of moet ik zeggen ..tot een nieuw begin. Waar de oude wereld ophoudt te bestaan wordt de nieuwe wereld wakker.

En deze geboorte wordt gedragen door al het leven op de planeet.

Verspil geen tijd meer aan laag afgestemde gevoelens en gedachtes. Luister niet naar schreeuwers en betweters. Voel altijd en overal de echtheid via de filters van je hoger hart chakra. Luister naar je innerlijke stem. Velen die spiritualiteit in hun vaandel uitdragen doen dit niet met hun hart. Ook zij kunnen weer valse profeten zijn die helemaal niet uit zijn op de groei van het Totaal, maar op de groei van hun eigen ego.

Het is zo belangrijk om te midden van al het geschreeuw de stilte te horen.

Het gaat om Leven en dood, om het bestaansrecht van een hele planeet en allen die hiermee verbonden zijn.

Laat je niet meer afleiden. Kies je eigen witte ridder pad en hak en breek de oude koorden van gevangenschap en indoctrinatie door zo lang je kan, zo lang je leeft en zo lang je adem haalt in deze tijd.

Laat het zwaard van Michael door je uitgestoken hand hoog boven je het symbool zijn  van de nieuwe tijd.

Laat het nooit zijn glans verliezen, sta voor wie je bent en durf te ZIJN.

Jij maakt het verschil door wie je DURFT te zijn. Jij bent je unieke ZELF.  Jouw  ECHTHEID is het die de riddermantel om je heen weeft. Met draden van gouden hoop, van zilveren ger (echt )igheid en platina moed.

Draag de mantel met opgeheven hoofd. En laat je ogen een vastberadenheid uitstralen die zijn weerga in de geschiedenis niet kent.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email