Witte zielen (vervolg)

Witte zielen (vervolg)

Betekende het feit dat de “ witte zielen” terug moesten keren naar het aardeplatform dan dat er geen zuivere mensen op aarde meer over waren? Natuurlijk wel. Juist daarom kon en mocht er ingegrepen worden. Op tijd. Want hoe lager de aardefrequenties dreigden te worden, hoe minder zielen van goede wil de geboortepoorten van de aarde konden betreden. Er waren al zoveel poorten buiten beeld geraakt. De netwerken trilden laag in energie. Nog lager en de zwarte afdaling zou een feit geworden zijn.

Voor het gemak deel ik de zielen van onze planeet even in verschillende categorieën in.

 De  eerste categorie bestaat uit de witte zielen die terugkeerden naar het aardeportaal om de “ witwassing” een feit te doen worden.

De tweede categorie bestaat uit zwarte zielen die geen enkel belang hadden bij deze groei en hun macht wilden uitbreiden.

De derde categorie bestaat uit grijze zielen die tussen de andere categorieën in leven. Van diepzwart-grijs tot lichtgrijs-wit.

Juist zij die tot de lichtgrijs-witte categorie behoorden smeekten om hulp, omdat zij voelden dat zij niet lang in staat waren het te redden. Zij reikten naar het licht, maar grepen net mis.

De meeste zielen uit deze categorie behoorden tot de grijs-grijs categorie. Zij vormden een enorm collectief binnen het collectief. Velen hadden weinig eigen mening, waren gemakkelijk beïnvloedbaar en dus manipuleerbaar. Nu moet gezegd worden dat angst hierin de grootste onderdrukkende factor was. En angst verlamt alle logisch denkende systemen en gevoelspatronen.

In het kort gezegd was  het dus belangrijk om via de witte weg, de zwarte te ondermijnen zodat de grijze mist zich op kon lossen.

Nu we de balans opmaken in het jaar 2013 kunnen we een voorzichtige conclusie trekken dat de algehele trilling van de planeet groeit.

De grijze energie is nog niet geheel verdwenen, maar er is veel meer ruimte ontstaan in het grijze collectief.

Als de zwarte categorie steeds minder grip krijgt op de grijze massa, vallen er gaten in die laag.

Mondiaal is dat aan het gebeuren. Veel zwarte patronen worden zichtbaar gemaakt. Mensen komen in opstand tegen hun onderdrukkers. In het groot ( mondiaal) en in het klein ( bijv. binnen de werksfeer).

Voor de witte zielen betekent dit dat zij op een laag getrokken worden, net boven de grijze massa. Niet om hen te verlaten op zo’n belangrijk moment. Maar om hen te bemoedigen.

Zij stralen hun licht af op vele duizenden. Deze groep moet immers het eigen meesterschap op gaan pakken. Zij zijn degenen die de komende tijd de wereld regeren en bewonen. Leefbaar maken en vooral vruchtbaar. Heel spannend.

Als de ontwikkeling zich voortzet zoals nu wordt voorzien, dan zullen de witte zielen zich de komende 1000 jaar steeds meer terug trekken uit het aardebewustzijn en terug keren naar hun eigen lichtsferen. Tot die tijd zullen zij vanuit de witte stad Shamballa verbonden blijven met het aardse leven. Veel van deze zielen leven zelf nog als mens op aarde, terwijl hun geestlichaam al in Shamballa verblijft.  Hoe lang het duurt voordat al deze zielen de aarde fysiek verlaten zullen hebben weet ik niet. Maar het zal toch nog meer dan 100 jaar duren voordat de laatste sterft.

In plaats van zelf af te dalen zullen zij velen “ bedraden” met hun kennis en kracht. Zij zullen helpen het lichtnetwerk van de planeet te ankeren. De aloude tempels en piramides van de oeraarde zullen geactiveerd worden. Er is nog werk genoeg te doen.

Het is ook oneindig veel ingewikkelder dan dat ik hier kan beschrijven.

Bijna niemand op aarde weet tot welke categorie hij/zij behoort en dat is misschien maar goed ook. Het gemeenschappelijke doel; het bereiken van de “wit licht “ tijd kan door allen worden nagestreefd. Zonder uitzondering.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email