De nieuwe uitlijning

De nieuwe uitlijning

Zoals jullie merken is er veel beweging in de kosmos. Niet altijd gemakkelijk te volgen. Ons energielichaam moet constant aanpassingen verrichten om op deze verandering afgestemd te raken.  En ons fysieke lichaam hobbelt daar zo’n beetje achteraan.

Net als er een synchronisatie plaats vindt, komt er alweer een nieuwe beweging op gang en moet het lichaam alle zeilen bijzetten om te kunnen volgen.

Het is belangrijk om in deze fase rust te vinden. Tijd voor jezelf. Zodat alle aanpassingen zo rustig mogelijk kunnen integreren.

Sinds 11 november 2014 is de energie van Eenheid in ons geactiveerd. Via een prachtig witgouden koord dat rechtstreeks verbonden is vanuit  het hoog astrale Shamballa naar het kernkristal van de planeet, zijn we aangesloten op een meer verfijnde Bronkracht. Het lichtkoord loopt dwars door ons heen en hecht aan via de pijnappelklier, naar de thymus ( Tempel van het heilig hart), het Ikbenpunt net onder de navel , en volgt zijn weg via ons aardingspunt naar het hart van de planeet. Via dit koord worden we verbonden met de nieuwe beweging. Het witgouden licht is sterk en pulseert helder. Het licht in het  geactiveerde koord flitst alles uit ons systeem waar dualiteit, polariteit enz. op gezeten heeft. Het maakt de laatste restjes in ons gespleten bewustzijnsveld vrij en maakt ruimte voor de Eenheid.

Via dit koord worden de onderwerelden en bovenwerelden samengevoegd in harmonieuze integratie. De oprechte liefde vanuit ons hart is de olie die deze twee energievelden bijeen brengt. De magnetische waardes van dankbaarheid werken in op het tot stand brengen van de lijm, waarmee alle dimensies bij elkaar gebracht worden. In het Ikbenpunt komen alle stromingen bij elkaar. Daar is de frequentie van oprechtheid, echtheid nodig om dit licht te kunnen opnemen en te ankeren in onze persoonlijke auralagen.

Jullie zullen wederom begrijpen dat dit licht niet via mentale kracht afgedwongen kan worden. Alles in de kosmos is gebaseerd op gelijkgestemde waardes. Het is niet het willen, maar het oprechte ZIJN dat met de verbinding samensmelt.

Om dit licht goed te kunnen integreren kun je de volgende oefening doen.

Ga comfortabel staan, voeten iets uiteen op heuphoogte. Dan zeg je drie keer achter elkaar “ IK BEKRACHTIG, IK HEILIG, IK ERKEN MIJZELF” Drie keer uitspreken maakt alles sterker.

Voel goed waar er in je lichaam er een reactie optreedt. Misschien komen er zelfs emoties op gang. Maar zeg de mantra steeds in drievoud op totdat je voelt dat het aanhechting vindt in het Ikbenpunt, net onder de navel. Zodra dit een feit is, visualiseer je een ronde, witgouden grondplaat onder je voeten.  Terwijl je de woorden weer drie keer uitspreekt schrijf je de letters van deze mantra over in de grondplaat.  Je herhaalt de zinnetjes totdat je voelt dat er een diepe verbinding tot stand gebracht wordt. En er een heilig vuur in de letters onder je voeten begint te branden. Het vuur laait hoger en hoger op, komt van onderaf je chakra’s binnen en gaat opruimen. Dat wat er nu nog in je cel geheugen aanwezig is op het niveau van ontkrachting, ontheiliging en ontkenning zal aangeraakt worden en verbranden. Hier kun je zelfs nog even ziek van worden. Maar je raakt er van af. Op de plaatsen waar de tegenenergie verdwijnt zal het vuur van de waarheid gaan branden en je van binnenuit ondersteunen.

Vervolgens ga je liggen of zitten en dan neem je denkbeeldig een verfkwast  in de hand. Je  schildert de binnenkant van je voorhoofd witgoud, laag na laag na laag. Want je zal merken dat de laag die je schildert eerst nog wordt geabsorbeerd door je oude overtuigingswaardes die daar nog aanwezig zijn. Vervolgens neem je een fijn penseeltje en schilder je de mantra aan de binnenkant van je voorhoofd. Met sierlijke letters schilder je de nieuwe overtuiging op je innerlijke projectiescherm. Hoe meer je er in gaat geloven hoe duidelijk deze letters zich zullen manifesteren en zich uitvouwen rondom jouw hoofd ( wezen). Dan voel je de goud-witte energie door je hersenbrug lopen, naar je hersenstam. Je voelt de energie je ruggenmerg inlopen tot in je stuit en vervolgens groeit er vanuit je stuit een lichtgevende goud witte wortel die zich in de grondplaat aanhecht. Nu is de cirkel rond. Je hebt de nieuwe overtuigingswaardes aanvaard en ingebouwd. Dit kun je herhalen zo vaak je wilt. Iedere keer zal de overtuiging in jou groeien dat jij er werkelijk toe doet en dat je niets meer te maken wil hebben met de oude, dogmatische gedachtes van anderen of jezelf die jouw waardigheid negatief beïnvloeden.

Hiermee bouw jij jezelf doelbewust om naar je nieuwe energielichaam. Niemand anders kan dit voor jou doen, je moet het zelf kunnen/willen. Deze energie moet werkelijk aan kunnen hechten op de nieuwe geloofsovertuiging die jij jezelf schenkt.

Het is een pril begin, van waaruit de andere waardes kunnen groeien. Met name de energie van dankbaarheid zal je helpen om deze waardes te ankeren. Voel je dankbaar om kleine en grote dingen. Spreek dit uit. Liefst weer drie keer achter elkaar. En vul jezelf op met een nieuwe kracht waarop waardes als eigenliefde, zelfrespect en vertrouwen kunnen gaan groeien.

Van lieverlee gaan deze waardes steeds meer uitschijnen van binnen naar buiten en zullen zij jouw leven, de wereld om je heen en je groeiproces ondersteunen en bevorderen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Dankbaarheid heet.

Print Friendly, PDF & Email