Het Gouden Zelf

Het Gouden Zelf

De energie van de gouden straal, gelouterd licht van onze oude "zelven", valt in ons bewustzijn als munten in een lege schatkist. Eerst moet het de bodem bedekken, pas later zie je de schatkist zich vullen.

Stel je voor dat het als water tot in de diepste en meest verre laagjes van ons bewustzijn vloeit en alles met een gouden licht doorstraalt. Onze cellen absorberen het goud. Daardoor opent de gouden kern in de cel zich weer. De kern start op en begint licht aan te maken. De gouden ring in ons Ikbenpunt is de gouden waardering naar ons zelf, de trots, de liefde die we voor onszelf kunnen voelen. We zeggen JA tegen wie we echt zijn. Weg met de illusies en onechtheden die het zicht op ons echte zelf belemmeren. De gouden ring flitst zijn licht door de hartsmeridianen heen. Terwijl de oude hartcellen zich oplossen worden de gouden cellen geboren. Zij geven aan ons energetisch hart een enorme kracht. Want ons gouden hart moet de motor worden waar ons gouden licht door wordt rond gepompt in ons bewustzijn. Het werkt dus vanuit de straal, via de cellen naar het hart. Als het hart eenmaal werkt zorgt het voor de gelijke verdeling van het gouden licht door ons bewustzijn heen. Hierdoor worden er weer meer energiecellen geactiveerd en langzaam beginnen al onze cellen die op de gouden straal afgestemd staan te ontwaken. Ze openen zich, beginnen te draaien, maken vermogen aan en zijn daardoor in staat om meer goud licht te ontvangen. Dat licht zet op zijn beurt weer cellen in beweging en zo bouwen we laag na laag, flits na flits ons gouden hartenmeridianenstelsel weer op. De zonnekracht, ( van oudsher ons bronlicht) maakt in ons diepste zelf de herinnerring aan ons gouden Ikbenbewustzijn wakker.
De zonne- aura's klappen open en van binnen uit ontwaakt de gouden zonneziel. Deze laat ons open bloeien van binnenuit. De blauwdruk wordt geactiveerd door bronlicht. Het gouden dubbel van ons mooiste zelf schiet vrij en laat zien wie we zijn.
Als je vanuit de kosmos naar de aarde kijkt zie je de gouden zonne-aura's één na één ontwaken. Alsof letterlijk het licht aan gaat op de planeet. Via het collectieve bewustzijn geeft deze kracht zich door. Van mens naar mens, van land naar land. Niet iedereen is al in staat om dit proces op hetzelfde moment te beleven. Maar hoe meer gouden aura's open bloeien hoe dieper dit licht doordringt tot in het hart van deze tijd. 
Het goud werkt in op alles waar een tekort op staat. Het dringt door als een helende gel in alle lagen waar de kou, tekorten, angsten en pijnen gezeten hebben. Het kost dus nog wel tijd om die energie tot in het hart van elke levende ziel op aarde te verbinden. Maar steen, plant en dier helpen mee.
En als we zelf de herinnering van onze gouden aura's toe laten, zullen in ieder geval wij aan de geboorte van de gouden tijd staan die nu gaat komen.
Niemand kan andermans goud overnemen. Maria straalt het goud terug naar ons in een trilling die louter past bij het eigen bewustzijn. Niemand kan doen alsof hij/zij een gouden aura krijgt. Alles geschiedt in een logische, diep doordachte ordening en beweging. Het echte ziele-zonnegoud kan niemand " bedenken". Er zal veel klatergoud ontstaan, maar daar moeten we door heen kijken.
Het geboorterecht van een gouden zonneziel, kan door niemand meer " gestolen" worden. Sterker nog; dit echte zielsgoud zal alles wat ooit ontnomen is geweest terug opeisen, louter door de trilling van het goud zelf.
De Ra-kracht in de wereld wordt wakker. Onze gouden zonneharten starten op. Hoe ongelooflijk toch allemaal.

De gouden hartenpracht zal wakker worden als een zielsmacht die zonder woorden de wereld door het louteringsproces heen zal leiden.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email