Shamballa Pinksterfeest

Shamballa Pinksterfeest

Het Pinksterfeest gaat dit jaar op grote schaal gevierd worden. In de stad Shamballa, de stad van de Goden en Engelen wordt het witte vredesfeest op hoog niveau gevierd. Honderdduizenden zielen uit de sferen of zelfs nog op aarde levend worden uitgenodigd om dit feest mee te beleven. Zij die op aarde leven worden uitgenodigd om in hun energetisch lichaam deel te nemen. Als de uitnodiging ontvangen is staat het men vrij om deel te nemen of niet. Maar na het enorme tribunaal dat dit jaar heeft plaats gevonden zullen er vele duizenden meer aanwezig zijn dan andere jaren. Een ieder die dit jaar deel neemt aan het Feest zal opnieuw bedraad worden door het witgouden licht. Als een lichtgevend koord zal de energie door het bewustzijn van allen heen zichtbaar worden. Vanuit het koord zullen impulsen van wit en goud de wereld ingestuurd worden. Een ieder oproepend om mee te werken aan de energie van Vrede. Terugkerend in het aardse lichaam zal deze kracht verbonden worden het stoflichaam. Alle atomen in het stoflichaam zullen doorstraald worden met deze energie. Zij die dit uit willen dragen, actief of non-actief zenden voortdurend en op grote schaal het witgouden licht uit. De Witte Tempel zal dit licht verspreiden en op grote schaal glans verlenen. Alle dimensies zullen via de Witte Tempel verbonden worden met dit licht en in Eenheid en Harmonie mee resoneren met elkaar. Engelen vliegen af en aan. Gouden draden van zonlicht weven zij tussen de impulsen in. Witte duiven ( witte gedachtes van iedereen) vliegen door het weefwerk heen en zetten in het netwerk duizenden goudglanzende kristalletjes. Als transmitters, als verbinders. 
Dan kan de stad Shamballa zich langzaam maar zeker "downloaden" in het netwerk. Een replica van deze stad zal zichtbaar zijn in het hartchakra van allen die bedraad zijn. En vanuit het hartchakra zal dit centrum zijn stralende licht uitzenden. Vele kleinere of grotere lichttempels zullen zichtbaar worden in het netwerk. Door alle chakra's heen worden zij verbonden. Vele dimensies kunnen op deze wijze met elkaar samenwerken.
Ik hoor de engelen op Bazuinen blazen, op Fluiten en Klaroenen. Ik zie dat de Stad voorbereid word op dit Grote, dit Wonderbaarlijke Moment. Vreugde en dankbaarheid stromen me tegemoet. Dat het mogelijk is dat dit gebeurt. Dat het tijdsomslagpunt nu werkelijk bereikt is. Dat er zoveel bereidheid is bij zoveel wezens van goede wil.
Achter de schermen van onze wereld voltrekken zich deze fenomenen. Niet dat wat je met je ogen ziet, maar dat wat je met je hart voelt telt.
Laat je niet afleiden door gebeurtenissen om je heen.
Kijk met zielsogen naar wat er in je hart gebeurt, naar wat je zielsleven doet en voel je betrokken bij dit Alles. 
Ook jij zult een oproep krijgen om te komen. De Bazuinen schallen ook voor jou. De Fluiten blazen jouw naam. 
Je zult dit op diep niveau ervaren en sommigen zullen zo gelukkig zijn om dit bewust mee te maken.
Vol verwachting komen we aan. We zullen het Feest meevieren en verbonden worden met de energie van Vrede en Hoop.
Samen vieren we het Feest van Blijde Verwachting.

Tot ziens op het Plein van de Hemelse Vrede in de Stad Shamballa.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email