De Witte Druppel

De Witte Druppel

In het kader van de witte zielenwereld die integreert in de mensheid wil ik nog een paar dingen aanvullen.

Ten eerste is die druppel zeker niet aanwezig bij iedereen. Je moet toch al een bepaalde zieletrilling hebben opgebouwd, voordat de druppel in de Tempel van het heilig Hart kan meereizen. De Tempel van het Heilig hart ligt diep in het borstbeen, in de thymus. De witte druppel wordt daar in essentie bewaard in een  schrijn. De schrijn wordt bewaakt door twee gouden engelenparels, die aan weerszijden liggen te glanzen naast de schrijn. Zij peilen d.m.v. impulsen steeds de zielskwaliteit van de dragende ziel en de puurheid van de druppel.

Als de zielstrilling hoog genoeg is, wordt de druppel geactiveerd en uit de schrijn “ getrild”. De twee gouden engelenparels smelten daarna samen met de druppel en zij vormen een Drie-eenheid met elkaar.  Deze Drie-eenheid raakt verweven met het zielsprogramma van de dragende mens.

Van binnenuit begint de energie in te druppelen in de meridianen van het hartchakra. Via het energetisch hart komt dit vervolgens het gehele energetisch lichaam binnen. Van daaruit dringt het steeds dieper in het fysieke lichaam. De energie van de druppels begint in het celbewustzijn alle gifstoffen op te zoeken en te filteren. Gifstoffen van welke aard dan ook. Maar meestal gebaseerd op emotionele trauma’s. De witgouden energie legt zich als het ware als een gelachtige laag om de gifstoffen heen en absorbeert hen. Dit kan zo ver gaan dat de witgouden trilling helemaal tot in de kern van het gif verdwijnt en niet meer zichtbaar is.

Meestal wordt de dragende mens dan ziek, allergisch en reageert met hoge koortsen op dit fenomeen. Alle cellen worden “ gedwongen” hun pompkracht te gebruiken. Op deze wijze wordt via het DNA van de voorouders veel oud licht omhoog gepompt en weggefilterd. Ziektes helpen de draagziel dan om dit alles om te zetten naar andere niveaus.

Draagzielen filteren op deze wijze veel gifstoffen weg. Zij worden werkelijk geboren in de meest verschillende omstandigheden om zo goed en diep mogelijk het werk te kunnen voltooien. Zo zijn er veel wit licht zieldragers mee geïncarneerd in een grijs-zwitte zielsdrager. Die vaak op zijn/haar beurt weer een licht tot donkergrijze familie kiest of zelfs een donkergrijs tot zwarte familie.

De essentie van de witte ziel bevindt zich dan in het heilig hartchakra, de intentie van de grijs-witte ziel bevindt zich in de Tempel van het hart zelf en de energie van het energetisch aardse hart kan zich vervolgens weer omlaag schroeven en aanpassing vinden binnenin lagere frequenties.

De ziel en het hart van de grijs-witte ziel moeten schoon zijn, en bereid tot het brengen van offers. Want het is enorm moeilijk om op een lage frequentie te leven als dit niet de werkelijke zielsafstemming van de draagziel zelf is.

Het is een kwestie van infiltreren, het wit in het grijs, het grijs in het donker enz. Zo kan een ziel zich helemaal terugschroeven tot een lage frequentie en toch drager zijn van hogere lichtcodes. Die pas op de juiste tijd tot ontplooiing worden gebracht.

Als een bloem die van binnenuit zijn blaadjes openvouwt zo komt de ziel tot leven en ervaart een diep gemis. De meesten gaan op zoek naar een “ uitgang”. De Bron.  Religie, spirituele richtingen worden dan doorvorst. Niet iedereen kon hier gelijktijdig in mee bewegen. Veel witte druppels liggen nog te slapen in de schrijn van het heilig hart omdat de dragende ziel zich door de lage frequenties heeft af laten leiden. Soms zelfs in schaduwwerelden is beland waarin drank en drugs een hoofdrol spelen.

Nu is het belangrijk dat de kracht van de druppels die wel wakker zijn steeds dieper gaat resoneren binnen het collectief van deze planeet. Om zo snel mogelijk de anderen op te roepen zich hun taak te herinneren.

Van alle kanten zullen er bewegingen en antibewegingen op gang komen die de ontwakende kracht van de witte essenties zal tekenen.

Veel zielen moeten nog door ziekteprocessen en/of afkickmomenten heen. Zij worden opgeroepen om op volle kracht hun innerlijke pompen en filters te gaan gebruiken.

En zij leven werkelijk overal. In oorlogsgebied, in onderontwikkelde landen. In achterbuurten of juist binnen heel rijke families. Sommigen zijn onderdeel van wereldwijde maffiabewegingen. Werkelijk overal zitten zij “ gevangen” in de netwerken.

Dit jaar gaat er een massale oproep van start op diep zielsniveau die hen wakker gaat maken.

De astrale beweging door de gouden rivier is daar al een voorbeeld van. Zo zullen er nog veel meer “ korte route” momenten gaan volgen die grijs-zwarte zielen zo snel mogelijk van hun aanklevingen af gaan helpen en hun filterende en pompende vermogens gaan activeren.

Op deze wijze zullen de kooirasters van onze planeet die zich hechten aan macht en corruptie geïnfiltreerd worden en ondersteboven worden gegooid. Van binnenuit.

Het wakker worden zal heftig zijn. Dat hebben velen in de achterliggende jaren al ervaren. In hoog tempo razen ziekte, verandering als een bliksemflits door het wereldbewustzijn heen.

Kijk zelf maar eens naar waar je twaalf jaar geleden stond en waar je nu staat. Ongelooflijk niet waar?

Bij velen is niets meer hetzelfde gebleven. De witte flits heeft duidelijk zijn werk gedaan. Als je dit leest ben je vaak door diepe transformaties  heen gegaan. Hoe vaak ben je ziek geweest, hoeveel mensen heb je achter gelaten, hoe vaak ben je verhuisd? Hoe is je spirituele zoektocht verlopen?

En vooral waar sta je nu? Als dit je bekend voorkomt weet dan dat ergens in je bewustzijn de witte flits zijn werk al heeft gedaan. Je gaat de volgende fase in. Iedereen verhoogt zijn trilling. En vanuit het collectief raken we de anderen aan binnen het aarde-collectief.

De schrijn van het Heilig hart opent zich steeds meer en meer. En gaat laag na laag van het aardelichaam aantrillen en wakker schudden.

Een prachtig weten.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email