Magnetische waardes

Magnetische waardes

We zijn allemaal bekend met de wet van de aantrekkingskracht. En ook dat het universum daar op inspeelt. De sterkste trilling die aanwezig is in een situatie trekt meer van het gelijke aan. Het maakt niet uit wat het is, het vergroot zich. Dat speelt op individueel niveau, maar ook op collectief niveau.

En dat is nu precies de reden waarom een energieveld zakt of groeit in frequentie. Onze planeet heeft dit meegemaakt. Er is al veel over gezegd. De collectieve trilling in het bewustzijn van onze planeet zakte af naar een extreem laag peil. Er moest dringend op worden ingegrepen. Vandaar dat er 2000 jaar geleden een reddingsoperatie van zeer grote omvang is opgezet, met als ultieme doel de collectieve trilling in het bewustzijn van deze planeet te verhogen.

Met man en macht is daar aan gewerkt. Door aardse zielen, astrale zielen, kosmische zielen en engelen. We zijn nu  op het punt aangekomen waarin de algehele frequenties net boven het gemiddelde uitkomen. Vandaar ook dat er in zijn algemeenheid nu een grote grijze zone aanwezig is in het Totaal. Het ergste zwart is energetisch opgeruimd, maar het licht van de hogere dimensies kan door velen nog niet geïntegreerd worden.

De grijze gebieden zijn druk bevolkt en daardoor is de kracht van het grijs sterk.

Een grijze zone is onduidelijk, de energie kan alle kanten op bewegen. Als de grijze massa in beweging komt dan creëer je in heel hoog tempo innerlijke vuurhaarden in het bewustzijn van de wereld.

Het is dus belangrijk dat hier snel op ingegrepen wordt, voordat manipulatieve geesten deze grijze massa weer aan kunnen sturen.

Duizenden zielen hebben de laatste 2000 jaar een stukje extra werk gedaan. In hun eigen incarnatieproces verwerkten zij zwarte en grijze cellen uit het DNA van het wereldbewustzijn. Daarmee verzwaarden zij hun eigen opdracht. Hun algehele trilling zakte ook. Maar door de bescherming van ontelbare engelen is het hen gelukt de algehele trilling redelijk wit te wassen en op te schonen. Vandaar dat we nu aan het prille begin van de nieuwe tijd staan.

Door het verhaal van de witte zielen begrijp je dat het een extreme situatie was, waarin zelfs zielen die de incarnatiecyclus al hadden voltooid weer terug moesten keren om te helpen. Een bizarre situatie.

Veel “grijs-witte” zielen hebben aan dit programma meegewerkt door bijvoorbeeld toe te staan dat de energie van een witte ziel op hun bewustzijn ge-ent mocht worden. Zodat in een bepaalde fase van hun leven de ingebouwde opdracht kon gaan werken. Zodra de ent-ziel een bepaalde trilling had bereikt werd de witte ziel in hem/haar geactiveerd en kon deze in samenwerking met de drager aan het werk gaan om processen uit te klaren.

De “wit-grijzen”  die zelf ook nog wat karmalijnen uit hadden staan, trokken door de DNApoort van hun voorouders extra “ oud licht” in hun celbewustzijn en probeerden dit zo snel mogelijk om te zetten in nieuw licht. Meestal zijn deze zielen in hun jonge jaren veel ziek geweest. De “ witte ziel” in hun binnenste, die in de tempel van het heilig hartchakra ( gelegen in de thymuszone) sluimerde, zetten hen aan tot onderzoek en beschermde hen. Zodat zij op de juiste tijd wakker zouden zijn en de witte ziel door hun bewustzijn heen kon ontwaken. Wat niet iedereen lukte vanwege de afleidende energie om dit alles heen.

Een ongelooflijk proces. Verwarrend ook, want men maakte door deze ontwikkeling heen een totale identiteitsverandering door. Door de “vage” energie in het systeem hoorde men nergens echt bij. Kon men bijna geen permanente verbindingen aan gaan, omdat de weg van deze zielen vast hangt aan de  weg van dienstbaarheid binnen de evolutie en niet aan persoonlijk geluk.

De bedoeling was om op zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk energie om te zetten in licht. Zeker nu in dit leven, waar de deadline van 2012 steeds dichter bij kwam.

De grijs-witten en de witten hebben op hoog niveau samengewerkt om oude DNAcodes te kraken, zwart en donkergrijs licht omhoog te filteren. Dat is een zeer heftig proces geweest voor allemaal. Eenzaamheid, verwarring, aanvallen van het kwaad, het hoorde er allemaal bij. De engelen hebben overuren gedraaid om iedereen binnen dit programma te beschermen en te helpen.

Je kunt je dus voorstellen dat er in het bewustzijn van al deze zielen NU magnetische waardes moeten worden doorbroken.

Een ziel die tot nu toe veel pech  en verdriet heeft gehad in het leven en zijn/haar persoonlijk geluk niet heeft kunnen vinden krijgt zo vaak te horen: “Tja, dat wat je uitstraalt krijg je terug”. En zo is het ook wel. Maar een mens die de taak op zich heeft genomen om “ oude programma’s” om te helpen schrijven draagt veel magnetisme mee vanuit de oude tijd die NIET van hemzelf is Deze zwaarte hinderde het persoonlijk leven van deze mens enorm.

Het wordt dus hoog tijd om te beseffen dat “ de kruisweg” voor velen nu voorbij is. Het echte werk is nog niet helemaal klaar, nog lang niet zelfs, maar de factor lijden heft zich op. In het bewustzijn van de ent-zielen dalen de bewuste witte zielen dalen dieper in en veranderen hen van binnenuit.

Zij laten de ziele-drager zoeken naar mogelijkheden om nieuwe codes zoals gezondheid, geluk en liefde weer als een bewustzijnseigen factor te aanvaarden. De opgedane littekens en mutaties in het DNA moeten genezen. Voor de grijs/witten is dat heel prettig. Hun persoonlijk leven krijgt alsnog een kans op geluk en men kan daardoor de witte ziel beter integreren. Zij worden als het ware een eenheid door de verbeterde omstandigheden in hun wezen. Waardoor de witte ziel straks ongeschonden naar zijn lichtwerelden kan terug keren.

De Circles of Joy  en alle individuele en  groepsessies die ik aanbied zijn  volledig op deze principes gebaseerd. Herstel van vermogens, terughalen van eigen waardes, het veranderen van het magnetisch veld van binnen uit. Energetisch genezen van zielepijn. Van het individu en dit doorstralend naar de wereld. Omkeren van waardes, inwisselen van codes.

Het collectief voeden met positieve moleculen, die zich kunnen  vermeerderen. Zodat het Totaal bewustzijn van onze planeet niet “ net” boven het gemiddelde uit blijft steken, maar door groeit naar een hoger niveau.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email