De Witte Roos ( transformatie )

De Witte Roos ( transformatie )

Afgelopen week mocht weer duidelijk worden dat de energie van de witte roos zich meer en meer verankert in het wereldbewustzijn. De energie van de zuivere universele liefde, bekrachtiging van de waardes van het ZELF…ruimte, draagkracht en vooral verbinding.
We mochten ervaren dat uit alle onze chakra's witte rozen opbloeiden..elk chakra leverde daartoe zijn energie aan. Eerst bij ieder persoonlijk…maar later in de meditatie begonnen de rozen in elkaar over te groeien en verbonden zij zich ook in het collectief veld.
Een netwerk van lichtwortels ontstond. De aarde lichtte op in zijn rozendraagkracht en straalde het universum in. Vanuit het gehele netwerk sprongen de rozenknoppen tevoorschijn. Prachtige, zuivere bloemen van licht. De aarde werd omvat door deze bloemen en er in verpakt. We voelden heel duidelijk dat onze beworteling zich er mee vermengde..dat we als het ware overvloeiden in dit collectief en op dit niveau een helende, zuiverende energie los mochten laten.
Ik zag engelen om dit gebeuren heen. Zij stonden bij ons en maakten de rozen vrij uit ons bewustzijn. Zij zorgden er voor dat al deze rozen open bloeiden in een hologram van stralend licht. Zij vermengden zich met de rozen en verbonden hun hartskracht er mee.
De energie was schoon en sterk. Van een zeer hoge trilling. Diverse meester-energieën verbonden zich…ik zag lichttrappen om ons heen en op al deze trappen stonden duizenden zielen met bloemen in hun handen, die dit proces met ons mee beleefden. Ze strooiden de bloemen de zaal in, deze werden een vloeibare stroom van licht die alle rozen die geboren werden groei en draagkracht meegaven.
Het was een ongelooflijk mooi gebeuren. Woorden schieten tekort om dit te vertellen.
De letterlijke uitwerking van deze meditatie staat binnenkort op de site. Maar ik wilde dit prachtige item nu al onder je aandacht brengen, zodat je aan kunt sluiten en mee kunt doen in dit stuk.
Aan het einde van de meditatie stond er bij iedereen een sterke, witte roos in de aura. Mooi rechtop, beworteling in het collectief veld. 
Uit alle chakra's bloeiden de rozen op, ze slingerden zich door en om de grote roos heen die in de aura stond. Als een universeel symbool van hoop en vrede. 
Ieder ging naar huis met deze prachtige inprenting in zijn bewustzijn en een gevoel van dankbaarheid in zijn hart.
Wat mogen we met elkaar toch mooie dingen beleven en delen. Hologrammen plaatsen in het collectief geheugen van de aarde. Nu al zoveel jaren lang. 
Ook werd deze roos aangetrild in ons bewustzijn als een diep bewijs van respect. Een dankjewel van ons zielszelf aan ons stofzelf. Als er diepe transformaties hebben plaatsgevonden worden deze altijd afgesloten door een verdieping van de witte rozenenergie. Door de jaren heen hebben we dat steeds weer mogen ervaren.
Maar de verbinding die nu loskwam is de diepste en sterkste ooit. Een grote stap op de weg naar de toekomst.

Ik wens je een witte roos in je hart.

Print Friendly, PDF & Email