Wit licht

Wit licht

Het nieuwe Jeruzalem ( de gouden stad) en Shamballa ( de witte stad) smelten op steeds meer niveaus samen. De trillingen worden sterker en sterker. Vooral in het Midden Oosten is dit voelbaar. Vanuit deze samensmelting worden de leylijnen van onze planeet geactiveerd. Alle heilige plaatsen, energietempels, krachtplekken worden bedraad met wit gouden kosmische kracht. Op steeds diepere lagen wordt de aarde bevoorraad met de nieuwe energie. Energiepoorten gaan open, sterrenpoorten ontsluiten. De stromingen in de kosmos bouwen zich op en worden heftiger. In de aanloop naar 2012 wordt er een lichtpotentieel opgebouwd dat voeding kan geven aan allen die er voor open staan. 
Op sommige momenten schieten de witgouden vortexen in een werveling open. Met grote kracht razen zij over het aardoppervlak en raken " dode" energiepunten aan. Ook in ons bewust ZIJN worden we geraakt. We worden opgeroepen om in het NIEUWE te gaan staan. Om te durven LEVEN. De nieuwe wereld neemt steeds meer vorm aan achter de schermen. Een groot deel van ons bewustzijn is zich al aan het overzetten naar die kant. Een heftig gebeuren. Emotioneel worden we gedwongen om rigoureuze beslissingen te nemen. Om dicht bij ons zelf te staan en niet langer te kijken naar wat " normaal" gevonden wordt in deze maatschappij. In de 3-D maatschappij zelf is het daardoor onrustig.
Ik maak het regelmatig mee dat in mijn werkkamer de temperatuur zo laag is dat ik er niet tegen aan kan stoken.
Een enorme wit gouden poort opent zich dan en er waaien witte winden door heen.
Ook in het bewustzijn van mensen mag ik de Poort van verandering aan raken. Het witte licht is van zo hoge trilling dat ons bewustzijn dit niet als warmte kan registreren. Enorme meester-krachten zijn ijskoud. De energiecellen die zij openen en die in beweging komen starten op. Ook dat veroorzaakt een ijskoude wind. Een wind die om je heen wervelt, blaast en je aanraakt. Wees niet bang voor de witte wind. In de wind wervelen engelenkracht en meester-energieën mee die er voor zorgen dat de wind van verandering ondersteund wordt van binnenuit.
Merk je dus op dat het een dezer dagen ijskoud wordt om je heen, besef dan dat er een energiepoort openschiet. En dat door deze poort de energie zich in snel tempo ombouwt naar een hogere trilling.
Vandaag zag ik dat de poorten van de witgouden stad open werden gezet.. Een enorme lichtwindkrachtstraal schoot door de poorten naar buiten. De netwerken van onze planeet vangen die energiestralen op, dwars door ons heen. Als we sterk genoeg zijn tenminste. 
De ziel bepaalt je kracht. De energie wordt gedoseerd door je heen gestuurd, naar gelang jij verdragen kan.
De krachten die ik deze week om me heen voel wervelen zijn immens. Ik kan niet veel meer doen dan er IN zijn en me overgeven aan deze straalstroom van witte liefde. Het is een wervelstorm die door en om me heen raast. En die storm mag niet gaan liggen. De witte kracht mag uitwaaien in de harten van velen.
Steen, plant, dier en mens worden aangeraakt en schoon geblazen.
Alle energiecellen tinkelen en draaien.
Alleen de mens is in staat om dit met zijn angstgedachtes te saboteren.
Alle andere energierijken kennen die angst niet en staan IN het witte licht. In overgave. 
Voel je de energie indalen? Witwassen? Transformeren? De gouden belofte verpakt in een witte werveling van licht? 
Het is begonnen.
De poorten staan open.
We zijn aanwezig in het oog van de tijdsstorm.
In rust.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email