De Rozenkinderen

De Rozenkinderen

Binnenkort komen er heel speciale zielen naar de aarde. De Rozenkinderen.
De wereld gaat door een intense zuivering heen. Alle bloedlijnen worden krachtig schoon gemaakt. De wereld moet veranderen. De oude patronen uit het DNA weggewassen.
Het bloed dat gevloeid is, het bloed dat nog stromen gaat, het is indringend en heftig.
Deze tijd heeft een bloedtransfusie nodig, En dat is precies wat er gaat gebeuren. ( lees ook bloedtransfusie )
Rondom de Paastijd van 2011 worden er kinderen geboren met " nieuw" bloed in hun DNA. De codes die ze meebrengen zijn er op gericht dat hun bloed de wereld een zuivere injectie van zuurstofrijk bloed gaat geven.
Deze kinderen worden ook wel de Rozenkinderen genoemd. Hun bewustzijn is verbonden met het lijden van deze wereld. Maar niet op een negatieve, zware manier. Zij dragen in hun aura's rode en witte rozen mee. Hun bewustzijn is door deze twee tinten helder ingekleurd.
Hun hartenbeker bestaat uit twee helften. Wit en rood. 
Het bewustzijn van Meester Sananda ( beter gekend als Jezus) als vertegenwoordiger van Shamballa is het overkoepelend orgaan dat hen samenhoudt. Zij worden uitgezonden naar deze wereld als een boeket bloeiende bloemen. In de wereld zal hun entplaats te zien zijn als bloeiende rozenbomen. Twee hiervan heb ik al zien groeien. Eén in Beek in de Achterhoek ( NL), vlakbij de grens met Duitsland. Daar staat de rode Rozenboom. Eén op de Waalsdorpervlakte ( Den Haag, NL), hier staat de witte Rozenboom. De bomen zijn geworteld in elkaar. Zij symboliseren het einde van een tijdperk. Het lijden. De witte rozenkinderen zijn verbonden met de witte boom en dragen de energie van verbroedering en vrede enorm sterk uit. Hun bloed is gecodeerd met deze intentie. De rode rozenkinderen zijn verbonden met de rode rozenboom. Zij werken in op het Heilig Hart van Europa en van daaruit op de rest van de wereld. Er is zoveel bloed vergoten in Europa, er is zoveel gebeurd dat het bloed van velen in dit werelddeel negatief heeft beïnvloed. En dit grijpt terug op gebeurtenissen uit oude tijden. Zelfs terug naar Atlantis. Ik heb jullie daar al eerder over bericht. De bloedtransfusie begint dus in Europa en zal zich verder uitbreiden. De zielen die zich voor deze taak hebben aangemeld, staan al klaar. Zij hebben een " bloedschuld" aan deze wereld. En beseffen dit nu heel goed. Door hun toedoen is deze bloedschuld ontstaan en zij willen die graag opheffen. Zij komen dus hun tol betalen. Niet in de vorm van een straf. Maar in de vorm van prachtige hoop. Zij zullen geboren gaan worden in gezinnen die hen liefdevol zullen ontvangen. Zij zijn door een zwarte nacht van koude en pijn gegaan. Velen van hen zijn berecht door het Tribunaal, waar ik over schreef vorig jaar mei. Zij hebben de pijnen die ontstaan zijn door liefdeloosheid en verkeerd gebruik van macht gevoeld tot in hun diepste kern. En nu bieden zij zich aan de wereld aan. Hun bewustzijn bloeit als een zuivere roos. Zij zijn geworteld in het Christuslicht en worden in de vorm van witte en rode rozen aan de wereld teruggeschonken. Rozen ruiken heerlijk. Deze kinderen ook. Zo heerlijk dat een ieder die hen ontmoet hen zal willen vasthouden en knuffelen. Ze zullen overstelpt worden door liefde. En die liefde zal zich inprenten in hun nieuwe DNA. Voor hun een prachtige les om liefde te leren ontvangen. Zij zullen zich bemind weten en gekend. Ipv liefdeloosheid zal hun innerlijke liefde en daardoor het respect voor al het leven open bloeien. 
Zij komen de wereld verrijken met hun nieuwe licht. Zij zullen de aderen en slagaderen van onze planeet zuiveren van smetten. Zij zullen zichzelf offeren als geschenk aan deze tijd. Niet in de zin van opofferen. Nee, zij zullen een glimlach zijn op het gezicht van deze tijd en daardoor de nieuwe tijd helpen open bloeien vanuit de kern zelf. 
Ongelooflijk toch!
Licht straft nooit, licht schenkt alleen maar. Uit haat wordt liefde geboren, uit pijn kracht, uit onmacht overgave. Dat is werkelijke liefde. Zonder bijbedoelingen. Als deze kinderen gecodeerd gaan worden met de energie van liefde zal de kracht zich in hen manifesteren, in hun bloed, in hun adem, in hun DNA. Zij zullen het begin inluiden van een bloeiend tijdperk. Er zullen nog vele rozenbomen openbloeien in de etherische tuinen van onze wereld. Als symbool voor het nieuwe leven. Niet alleen rozen dragen zij, maar ook appelen, nieuw vruchtbeginsel voor een vruchtbare tijd.
Wat een wonderen toch.
De wereld krijgt een veld van rozen geschonken. De geuren hiervan zullen de stank van het verleden verdrijven. Uit onze neusgaten, uit ons hart, uit onze herinnering.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email