Een tijd van bezinning

Een tijd van bezinning

Meester Jezus en zijn engelen zijn in deze tijd ongelooflijk hard aan het werk om de energie van het lijden te stoppen. Ik krijg zoveel visioenen hierover. Er komen veel mensen bij me die op allerlei wijzen met Jezus verbonden zijn geweest tijdens zijn aardse leven. In de tijd dat hij op aarde leefde hebben we allemaal met overtuiging onze rollen gespeeld. De rol van veroordelaar, van martelaar. Na 2000 jaar van intensief transformeren is er achter de schermen heel wat bereikt. Veel bewustzijnspoorten worden weer geopend, energievelden vrijgemaakt van oude smetten. Dit gaat zo ver dat er geen woorden genoeg zijn om dit alles te beschrijven.
Maar het volgende wil ik jullie niet onthouden.
Vanuit Shamballa, de Stad van de Hemelse Vrede zijn er energienetwerken geactiveerd die tot in de diepte van ons bewustzijn lopen. Een hemelse stroom van goud wit licht. Een fijn netwerk van stroomdraden dat door alle tijden en dimensies heen zichtbaar wordt. Op diverse kruispunten in dit netwerk zijn kapelletjes geboren. De kapelletjes zijn gevormd uit wit licht. Ze stralen een gouden gloed uit. In het kapelletje is een altaar aanwezig, daarop staat een graalbeker. De gouden vloeistof die er in zit is voor ieder die het kapelletje betreedt drinkbaar. Men kiest zelf.
Naast de graalbeker ligt een kristal. Het maakt een zacht zoemend geluid. Het zingt als het ware. Ook staan er in de kapel mooie vazen met witte rozen. Om het kapelletje zelf bloeien witgouden rozen. Het is een idyllisch plaatje.
In het kristal staan de namen geschreven van hen die op welke plaats dan ook in welke dimensie dan ook aanwezig zijn. Tot in de laagste atmosferen worden de kapelletjes gebouwd. Degenen die hier verblijven kunnen als het ware aangetrokken worden door de rust en de schoonheid die het uitstraalt. Wordt men er door geraakt en treedt men binnen dan raakt men het besef van tijd volledig kwijt. De ziel die binnen treedt komt in een ongelooflijke rust en sereniteit terecht. En als men dan gewend is om een constante hektiek om zich heen te voelen. – wat zeker in de lagere dimensies niet onlogisch is – dan zal men getroffen worden door deze stilte. Het kan dan zijn dat men een transformatie ondergaat tot in het diepste cellulaire bewustzijn. En van hieruit ontstaat dan vanzelf de behoefte om " hogerop" te komen, om verder te gaan. Het isoleert zielen als het ware van hun omgeving, waardoor ze bij zichzelf terug gebracht kunnen worden. Zonder gestoord te worden door het collectieve gedachtepatroon in die omgeving. 
Wil men werkelijk verder ( alles blijft vrije keus) dan neemt men een slok uit de Graalbeker. De vloeistof verspreidt zich als een warme, voedende stof door het lichaam en vult het hart op.
Meester Jezus, Moeder Maria en de engelen roepen veel zielen op om deze stap te gaan zetten.
Niemand wordt gedwongen. Het is en blijft gebaseerd op vrije keus. Zielen die al lange tijd gedomineerd worden door de groepsmentaliteit kunnen wel eindelijk eens ervaren hoe het is om op zichzelf te staan en de gedachten en gevoelens van zichzelf te ervaren. Zonder indoctrinatie van buitenaf. Daardoor wordt de vrije keus binnen in de mens eindelijk wakker en gaat men voorbij de beperkingen kijken.
Het hele systeem van kapelletjes wordt gevoed vanuit Shamballa. Op andere tijdskruispunten staan Lichtkathedralen. ( ook hierover heb ik al eens geschreven). In iedere laag van bewustzijn is de Lichtkathedraal het overkoepelend orgaan.
Zielen kunnen er voor kiezen om naar deze Kathedralen toe te gaan. Hier kunnen zij zich nog dieper bedraden met het nieuw verworven licht. Het is een feest om te zien hoe in al deze Kathedralen tegelijkertijd feest wordt gevierd. Lange tafels zijn met witte tafelkleden gedekt. Prachtige vazen, gevuld met goudwitte en bloedrode rozen staan klaar. Ontelbare gouden bekers staan klaar met een zuiverende nectar er in. Hier zullen veel zielen van drinken. Met elkaar zullen zij proosten op hun nieuwe bestaan.
Meester Jezus zelf zal er aanwezig zijn om met hen mee te drinken. 
Tijdens de kerstperiode zullen de Kathedralen continu een zuivere gloed van harmonie en puur licht uitstralen. Duizenden zielen zullen op weg gaan om dit feest me te vieren.

Is dit geen prachtig weten???

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email