De witte kerstbomen

De witte kerstbomen

Ik neem jullie graag mee in het volgende visioen.

Ik heb het vermogen en de gave om in dimensies te kunnen vertoeven waar niet iedereen toegang toe heeft. Maar als ik een beschrijving maak van wat ik in de andere dimensies ontmoeten mag, dan reizen jullie toch een beetje met me mee. In ieder geval gaat het hogere lichtwezen aspect van jouw bewustzijn mee naar binnen. Dat wat je daar te zien krijgt, kun je misschien niet goed overseinen naar je persoonlijkheidslaag. Maar elke uittreding op dit gebied voegt een sprankeling van licht toe aan je Totale Zijn.

Vandaag neem ik jullie mee naar Shamballa. Want we mogen daar iets ophalen.

Als we de wijd openstaande poorten zijn gepasseerd en door de stad dwalen, wordt onze aandacht getrokken naar de prachtige, witte bomen die daar groeien.  De bomen lijken op gelaagde sparrenbomen, die van boven naar onder hun takken steeds weidser uitspreiden. Het verschil met de aardse bomen is dat de takken zijn gevormd door engelenvleugels. Vleugels die van boven naar onder zich uitspreiden en zachtjes in de wind heen en weer bewegen.  Het zijn dus eigenlijk engelvleugel bomen. Deze kom je op aarde niet alle dagen tegen, maar hier wel. Voor elk mens op aarde die zich verbindt met deze stad staat er dit jaar een engelvleugelboom klaar. Rondom de takken hangt een zacht gouden gloed. En mooie lichtbollen hangen er tussen de vleugels in. Op de top van de boom staat een grote, witte vredesduif.

De bomen dragen in hun stam een klank met zich mee. Deze klank is verbonden met de Bron, met de engelen en met het hogere zielewezen van een op aarde levend mens. Door de takken van de bomen heen hoor je de innerlijke klanken zachtjes “ zingen”. Ook voor jou, die hier binnen treedt staat er een boom te wachten. Je mag als je wilt je boom gaan zoeken. Die vind je door goed te luisteren naar de klank en dan zal de toon  samensmelten met de vibratie van je hart als je er dichter bij komt. Je zal Eenheid ervaren tussen jou en de boom. Ik nodig je uit om tegen de stam te gaan zitten en de vibratie van de boom te voelen. Wieg zachtjes mee met de liefdevolle klanken en voel je Een met dit wezen.

De boom zal van lieverlee zijn engeltakken om je heen slaan en je koesteren tot in de diepste diepte van jezelf. Je zal doorstraald worden met dit hemels licht en dit opnemen in je hart en aura.

Natuurlijk mag en kan je er blijven zolang je wilt, de verbinding is nu gemaakt. Jouw pad naar jouw boom is te bereiken via de poort van het Hoger Zelf.

Wat echter  belangrijker is, is dat jij de verbinding met deze boom zodanig in je opneemt dat je vanuit je herinnering hieraan de trilling van de boom mee naar beneden kunt nemen. We dalen daarom weer af naar de aarde, en verbinden ons met het aardse lichaam. Door in te dalen in je aardse lichaam, neem je de resonantie van dit wezen met je mee.

Door dit te erkennen zullen de takken van deze “ heilige” boom zich door jou heen uitvouwen, zodat het lijken zal alsof er een prachtige, witte kerstboom zich openvouwt vanuit de kern.  Dwars door je chakra’s heen. Van boven naar onder. Jij wordt dus drager van deze lichtboom. Want jouw wezen bevindt zich in de boom en andersom. De grondplaat van de vorige oefening ( de nieuwe uitlijning) zal de boom ankeren.

Zo neem je de komende kerstperiode de energie van de witte engelboom met je mee. De bedoeling is dat we met elkaar deze bomen veelvuldig gaan planten in de zieletijd van de planeet. Je kan en mag de boom overal mee naar toe nemen en zijn blauwdruk openvouwen.  Maak een kopie van je boom en laat hem achter. Stap uit de kopie, zonder jouw boom te verliezen en ga verder. Overal waar je komt mag je je boom dupliceren. De gehele advents en kersttijd zullen de bomen door de wereld heen gezet worden. Zij zullen zich enten op de goede gedachten en wensen van veel zielen  die dit fenomeen niet zelf kennen maar er al wel naar leven.

Zo bouwen we met elkaar een woud van engelenvleugelbomen.

Die allemaal zachtjes zingen en in de wind van de verandering heen en weer wiegen.

Sommigen zullen oplossen, anderen zullen blijven staan. Maar allemaal zullen zij het wereldbewustzijn doorstralen met hoop en liefde.

Ik daag je dus uit om het licht van Shamballa mee te nemen naar de aarde in deze vorm en zoveel mogelijk bomen te dupliceren vanuit jouw intentie. In wachtkamers, in instellingen, op pleinen, in straten, in huizen en scholen. Overal waar je maar wilt, mag je de bomen uitdelen.

Niemand zal het weten, maar het zal gevoeld worden.

De kracht die in deze bomen leeft zal de wereld door de verandering helpen en ondersteunen.

Neem je de uitdaging aan om hemellicht in aardelicht te zetten?

IK BEKRACHTIG, IK HEILIG, IK ERKEN MIJZELF.

Ik groet jullie vanuit de bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email