Het Christuskristal

Het Christuskristal

In deze veranderende tijden komen er steeds meer patronen in ons energielichaam los. We krijgen belangrijke facetjes van ons lichtlichaam terug. Deze helpen ons stuk voor stuk om sterker te worden. Om meer licht te kunnen doorstromen en om het aardebewustzijn van meer licht te kunnen voorzien.

Ik beschrijf jullie de ontwaking van het Christuskristal.
Op allerlei niveaus liggen in ons lichtlichaam kristallen geschakeld die als de tijd rijp is ontwaken en geactiveerd mogen worden door de lichtmeesters.
Een van deze schakeringen is verbonden met het Christuslicht. In deze tijd van advent een prachtig gegeven.
Vorige week hebben we mogen ervaren dat boven ons hoofd, op het snijvlak van kruin en pijnappelklier dit kristal tot leven kwam. Het lichtte op in al zijn schoonheid en activeerde door ons bewustzijn heen de andere kristallen die hier aan geschakeld staan.
Het kristalletje boven ons hoofd is ongeveer 5 cm in doorsnede. Facet geslepen, transparant en bevat een gouden zonnekern. Deze kern kan als de zon zelf gaan stralen als het nodig is en treedt dan als het ware voorbij het kristal om ons lichtlichaam met licht en goud te doorstralen. In het kristal is een kruis zichtbaar. Met afgeronde uiteinden. Het kruis wordt omvat door kristallen slangen en witte rozen. Teken van de magie, heling en het christuslicht in een en dezelfde trilling. Op het kruis is een kroontje zichtbaar. Bewerkt met kristalletjes. Op de punten van de kroon en ingelegd hiermee. Van boven naar beneden staan er op de lange legger symbolen geschreven. Deze symbolen die lijken op hiëroglyfen vertegenwoordigen de energie van licht. Er staat letterlijk geschreven " ER ZIJ LICHT". Als dit kristal werkzaam is, trilt het binnen in de chakrakernen duplicaten van deze kristallen aan. Ook in de zenuwbanen en de energetische bloedsomloop komen zij vrij. Zij maken strengen van dit licht los en verbinden zich tot in de hielen waar zij zich verankeren in een zelfde kristal. Daardoor grondt dit licht zich tot in alle niveaus. Via de voeten wordt het dan weer doorgeschakeld naar de kern van de aarde. Velen dragen zo'n kristallijnen netwerk in zich mee dat geschakeld staat aan het Christuskristal. En via dit kristal aan het Christusbewustzijn. De basis hiervan is bij allen gelijk. Maar na activering trekt dit kristal de galactische straal waarmee iedere ziel verbonden is naar zich toe en integreert deze in het bewustzijn. Ben je verbonden met de blauwpaarse straal, dan integreert dit licht zich er in en begint het bewustzijn van binnenuit te doorstralen. De wit gouden laag die het Christuskristal uitstraalt wordt dan verbonden met de blauwpaarse gloed en met kracht de wereld ingedragen. Het kristal werkt diep in op het DNA en grondt de galactische stralen tot op diepe niveaus. Daarmee een begin makend met de ombouw van het DNA van onze wereld.
Het Christuskristal wordt vergezeld door een witte duif. Deze zit boven op het kristal. Vliegt er soms om heen. Hij is verbonden met Shamballa, de stad van de witte vrede. Ook dit licht integreert zich in het Totaal en straalt door alles heen zijn boodschap van licht uit. De energie wordt gegrond in het aardebewustzijn, opgenomen door de netwerken en verspreidt zich door deze kanalen door het hele wereldbewustzijn. Op zijn weg allerlei energiepoorten openend en ontsluitend die hier klaar voor zijn.
Iedere ziel in wie dit licht ontwaakt is een sleutel voor de ander. D.w.z. dat men dit licht aan elkander doorgeeft als de tijd er rijp voor is. Op deze wijze ontsleutelen we met elkaar de energie die in deze adventstijd de hele wereldenergie naar een hoger niveau draagt. In de kerstperiode zullen veel galactische stralen zich hierin verenigen en geboren worden in de samensmeltende kracht van deze tijd. Met elkaar bekrachtigen we op deze wijze de nieuwe energie.

Het is een sterk kristal. De straling hiervan dringt diep door tot in alle geledingen van bewustzijn. Ontsleutelt op diverse lagen oude blokkades en vastzittende emotiestromen. Houd er rekening mee dat dit voelbaar is. Hoofdpijn in de hersenstam kan het gevolg zijn. Ook in het gebied van de pijnappelklier doet dit zich voor, doordat er andere informatie binnen komt. Koude en warmterillingen kunnen zich afwisselen. Heel intens qua gevoel, ook ‘s nachts. 
Je kan soms het gevoel hebben dat je er niet " bij" bent. Diep vermoeid zijn, slecht slapen.
Kortom; de ascentieverschijnselen vliegen je weer om de oren. Deze codes brengen je terug in een oorspronkelijke staat van ZIJN. En blijkbaar kost dat moeite.

Neemt niet weg dat de terugkeer van dit kristalbewustzijn in ons bewustzijn zeer verheugend is en dat het uitermate verheffend werkt. Plaats kleine kristalletjes in gedachten op pijnlijke punten in je lijf, op emotionele pijnpunten, waar je ook maar belemmering voelt. En spreek daarbij de woorden " ER ZIJ LICHT " uit. De allereerste zin waardoor onze schepping geboren werd. Dit herschept ook jou, ons, de wereld en de tijd.

De grote herstructurering is een feit. Doorstraalt door het Christuslicht brengt het ons elke dag een stukje verder op ons pad. Ik wens je toe dat de glorie en de kracht van dit licht zich in deze maand in jou mag openbaren en je ondersteunen mag tot in je diepste kern.
Dat het waarlijk adventstijd mag zijn, zodat met kerst het Christuskind in jou geboren kan worden.

Print Friendly, PDF & Email