Het Christuskoord

Het Christuskoord

Weer een lichtkoord activatie van groot belang. Vandaag is dat het Christuskoord.
In ons buikpunt, in het centrum van het Ikbenpunt, the I am presence, is het Christuskristal geactiveerd. Een transparant kristal met een witgouden kern. Vanuit deze kern lopen er in de vorm van een kruis gouden koordjes die om hun eigen as draaien. Een witte duif in het centrum is aanwezig met een witte roos in zijn snavel.
Als dit koord door Meester Jezus en zijn engelen wordt geactiveerd gaat er van binnenuit de kern van de buik een proces op gang komen dat zich razendsnel door de chakra koorden heen verspreidt. In de aanloop naar de kerstperiode worden zij die vanuit hun ziel verbonden zijn met het bewustzijn van de Graal krachtiger aan het werk gezet. Het Christuskristal is in het centrum van ons innerlijk huis aanwezig. De Gouden Graalbeker staat er onder..vanuit het kristal straalt energie in witgouden banen in de Graal..die vervolgens overstroomt en naar beneden toe begint te stromen. 
Via al onze innerlijke huizen, op welke tijdslijn dan ook Het Graallicht activerend. Zodat er fonteinen van dit licht in ieders heilige ruimte binnenin vrijgemaakt worden en hun glans beginnen te verspreiden. Dwars door de tijd heen ontstaan er zo opnieuw diepe verbindingen in dit bewustzijn. Ze lopen door de kruistijden heen, de kruispaden volgend naar de kruisiging van Jezus en verder terug in de tijd. Alles uitzuiverend en verlichtend wat onzuiver geworden is. Het kruisigingverhaal van Jezus is een geheel eigen leven gaan leiden door de tijd heen. Er is veel onzuiver bloed aan gekoppeld, onwaarheid en verdraaiing van feiten. Het Graallicht wil eerlijkheid creëren, zuivering van valse bloedlijnen en onwaarheden. Vorige maand is in het Hart van de Aarde de Graalbeker teruggeplaatst. In het Centrum van de Vader/Moeder Bron. Wereldwijd wordt dit licht geactiveerd en gekoppeld aan de netwerken. Zodat er vanuit deze Bron nieuwe, heldere, levenbrengende energie kan stromen. Dat alles op aarde in de kracht van vernieuwing trekt.
Het is dus tijd om "THUIS" te zijn in onszelf. Zodat de heilige ruimtes binnenin ons opgevuld kunnen worden met dit licht. Thuis zijn betekend verbonden zijn met je diepste zelf..er niet meer van wegvluchten, de waarheid over jezelf onder ogen zien. Niet klein blijven maar in je kracht gaan staan. Je innerlijk huis is gebouwd op de fundamenten van alle tijden. Als je nu durft te stralen en in je kracht gaat staan, doorstraal je al je huizen met licht en liefde, waardoor je fundamenten steeds sterker worden. En je huis van NU rechtop staat op de energie van OOIT. Wees niet langer wankel of besluiteloos. Durf keuzes te maken en in het licht van de verandering te ZIJN. Daar ben je veilig en welkom. Jijzelf bent het die beginnen moet met jezelf welkom te heten in de veiligheid van je innerlijk huis. 
Zet anderen er uit, die jouw energie misbruiken of manipuleren of die te lang op de gastvrijheid van jouw hartslicht hebben geteerd. Iedereen heeft een innerlijk huis en mag thuis zijn in zijn eigen licht. Pas als iedereen "Thuis" durft te zijn, kunnen we weer delen in eerlijkheid en balans.
Innerlijke huizen die worden bewoond en bekrachtigd door het eigen ZELF kunnen aan elkaar gebouwd worden en een straat van licht en liefde vormen. Een stad van zielshuizen die allemaal gebouwd zijn voor hetzelfde doel en tevens hun eigen identiteit bezitten.
We hebben het in ons om huizen van licht te bouwen, straten en steden waarin we ons veilig voelen en waarin een ieder die nadert gastvrij ontvangen kan worden. Als we beginnen in onze eigen kern kan de fysieke wereld volgen.
Gelijkwaardigheid voor iedereen. Recht op onderkomen en voedsel van welke aard dan ook. Een plaats om te rusten. In Vrede te leven met jezelf en anderen.
Dat is wat Graallicht vertegenwoordigt op aarde; vrede, veiligheid en verantwoordelijkheid.
Dat is het thema voor deze kersttijd.
Het is al begonnen.
Richt je innerlijk huis in als een plek waar je graag wilt verblijven. Gebruik kleur en mooie energie om het in te richten. Zodat deze plaats door je heen straalt en ook je uiterlijk verblijf kan opbouwen en tot een veilige plek kan maken. Zodat de wereld van binnenuit opgebouwd kan worden op de bestaande fundamenten en deze met licht kan doorstralen.
Belangrijkste item voor jezelf is Durf in Jezelf te zijn zonder angst. Want wie bang is voor zichzelf zal nooit een veilig huis kunnen bouwen. De fundamenten wankelen en vallen steeds om.
Durf thuis te zijn in het licht van jouw hart en weet dat het goed is, waar je ook gaat of staat.
Iemand die thuis is binnenin zichzelf zal nooit de energie van zijn innerlijk huis vervuilen en kapot maken. 
Verbinding is het woord waar het om draait.
Pas dan kun je gelukkig zijn in de kern van jouw wezen.
Stel niemand anders verantwoordelijk voor jouw geluk. Bouw er zelf aan, gun het jezelf en geef het jezelf.
Laat de graalenergie, het christus/kristallicht verbindingen maken en de vader- moeder kracht stabiliseren, zodat hieruit het LICHTKIND geboren gaat worden. Jij. Een kind van de hemel en aarde. Een druppel levenslicht uit de goddelijke bron. Geboren in de veiligheid van jouw wezen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email