De witte trap

De witte trap

Als je alle lagen van transformatie hebt doorstaan, al het mogelijke uit de kast gehaald hebt om te kunnen en willen groeien. Eerlijk bent geweest, dramakoorden hebt losgemaakt omdat je niet meer WILT aansluiten op oude lagen en echt verder wilt dan kun je de volgende oefening toepassen.

Je bent nl dan de 50 % marge overschreden. Dat wil zeggen dat het licht in jou eigenlijk al sterker is dan je onmacht, ware het niet dat deze onmachten zo diep vergroeid kunnen zijn geweest met je heilige taak, dat je hen bijna niet los kan/ durft te laten.

Visualiseer dan een witte, lichtgevende trap die naar de hemel leidt. Zie de trap gemarkeerd met engelen, en bovenaan de trap staat Meester Jezus, zijn armen in een welkomstgebaar uitgestrekt.

Het kan nl. zo zijn dat de aspecten die je losgetrild hebt met je hogere trillingen spontaan loskomen. Alsof er deelpersoonlijkheden van jou loskomen en uit je weg stappen.  Je kunt hierover dromen, via je kruin een wegtrekkende beweging ervaren of vanuit het hart. En soms kan het aanvoelen alsof er iemand uit je stapt en naast je komt te staan.  Schrik daar niet van. Je onmachtige delen bevrijden zich en worden in staat gesteld, de komende maanden om langs de trap omhoog te klimmen naar het licht.

Sommige delen zullen dat vrij gemakkelijk doen. Anderen zullen maanden onderweg zijn, omdat ze onderweg hun trilling aan moeten passen aan de omstandigheden. Weer anderen moet je misschien wel naar boven dragen, omdat ze zelf niet verder komen om welke reden dan ook. Dit maakt niets uit. Hoe ze er komen is niet belangrijk. DAT ze er komen wel. Zo krijg je al weer een nieuwe  manier binnen handbereik die je helpt om de  lagere delen van je persoonlijkheid op te tillen naar het licht. Wees zorgzaam voor hen, ondersteunend, maar doortastend. Jij bepaalt dat het TIJD is. Word niet boos op hen of verdrietig om hen. Jij bepaalt gewoon dat het tijd is en dat zij mogen gaan. Ze mogen je verlaten en langs de trap omhoog stijgen naar een nieuwe fase. Zij zullen opgevangen worden door liefdevolle zielen die hen in de  helingskamers van Shamballa uiterst  oprecht en integer zullen verzorgen.

Meester Jezus fungeert  in dit proces als  de deur. Alles wat onoprecht is kan die deur niet passeren. Alles wat nog niet volmaakt is, maar dit  oprecht onderkent wel. Het gaat niet om volmaaktheid, maar om integriteit. Om gelijkwaardigheid, liefde en respect.

Het is prachtig om te visualiseren dat op deze wijze de komende tijd duizenden deelaspecten van ons wezen naar boven mogen gaan.

Je kunt zelfs zien dat als zij aan de klim beginnen hun wezen nog wat grijzig is, en naarmate zij hoger komen hun bewustzijn steeds transparanter en meer lichtgevend zullen worden.

De engelen aan weerszijden van de trap bemoedigen hen, zingen hen toe, bidden voor hen en doen al het mogelijke om de reis naar “ boven” tot een levens veranderd proces te maken dat diepe indruk zal achterlaten op ieders gemoed.

Ik wens je toe dat je dit beeld kan “zien” en dat het je ontroert. Zodat je op blije wijze afscheid kan nemen van dat wat nu nog als hinderlijk of blokkerend ervaren wordt in je bewustzijn.

Ik wens jullie een goed reis en groet iedereen vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email