Gouden harten

Gouden harten

Ik schets nogmaals de gebeurtenissen die aan de gouden straal vast zitten.
In de gouden stad (het nieuwe Jeruzalem) zit Maria klaar om de gelouterde energie om te zetten tot een gouden kracht.
Deze kracht valt in ons bewustzijn via de pijnappelklier naar het Ikbenpunt. Dit punt is omvat door een gouden ring. De ring van verbinding naar het ZELF!
Het maakt de oude pijnstroom van de thymusbaan los, die vanuit de buik naar het borstbeen loopt. De thymus is energetisch verbonden met ons heilig hart. De passie. Alles wat onze passie, het echte zijn, de essentie van ons wezen onderdrukt heeft wordt aangeraakt en aan het licht gebracht.
De oude pijn kruipt omhoog en komt in een grauwe spiraal terecht. Dan valt de gouden straal vanuit de gouden ring naar beneden tussen onze voeten en licht van binnenuit de grijze spiraal op. Alle smartenpijn wordt omgezet in goud. Dit wordt gesymboliseerd door kleine gouden harteklokjes die verbonden zijn met onze harten en zielen. Met de engelen en elk lichtwezen met een gouden hart. De muziek die door de hartsspiraal wordt geproduceerd vormt een troostlied, een compositie van hoop voor en verlangen naar betere tijden.
Vaak krijgt ieder hartje een hoeder/hoedster in de vorm van een klein gouden draakje, elfje of engeltje. Deze verbinden zich met de toon van het hart en dragen er zorg voor dat de klank gewaarborgd blijft. Deze wezentjes vliegen soms door de spiraal heen van boven naar beneden en andersom. Om de toon af te stemmen.
Door alle energiewerelden gebeurt hetzelfde. Elke ziel van goede wil krijgt een engelen/hartenspiraal om zich heen en helpt mee om de gouden ziel van de aarde te voeden.
De gouden straal is niet inwisselbaar met die van een ander. Je krijgt datgene terug wat je zelf hebt opgelost en getransformeerd.
Niet iedereen krijgt dezelfde hoeveelheid goud terug. Dat gaat niet. Het heeft met de afstemming van je bewustzijn te maken, hoeveel lagen en energiepoorten van de oude wereld ingelost kunnen worden door de nieuwe energie. En dat heeft te maken met je eigen ontwikkelingsweg.
Wel wordt alles wat ingelost kan worden daadwerkelijk omgezet in goud.
Als je jezelf in gedachten omdraait naar achteren en het gouden licht van je weg straalt sluit je daarmee als het ware alle achterliggende energiepoorten definitief af.
Dus door alle astrale werelden heen zie je de gouden poorten verschijnen en gouden wegen openen. Daar alle astrale lagen en dimensies uit honderden verschillende sferen/ afstemmingen bestaan, wordt het gouden pad van transformatie door alle lagen heen zichtbaar. Deze paden nodigen uit om verder te gaan en meer oud licht om te zetten in goud. 
De wereld transmuteert zichzelf naar een ander niveau.
Het goud heeft niets met aardse materie te maken. Het is zielsgoud. En dat goud vult alle tekorten op die je meedraagt in je bewustzijn. Waardoor je heelt, meer een eenheid vormt met jezelf, meer goud licht begint uit te stralen en daardoor meer overvloed naar je toe kan trekken.
Overvloed in de zin van; positiviteit, blijdschap, geluk; die op hun beurt de aanmaak van positieve energiecellen stimuleren, waardoor je leven steeds meer in het teken van innerlijke welvaart komt te staan. Deze innerlijke welvaart gaat aardse welvaart aantrekken om de gelijkenis door te kunnen trekken. 
Het is belangrijk dat je niet meer om kijkt naar oude patronen. 
Plaats een gouden deur achter je. Zie jezelf een cirkel van grijze/ zware materie uitlopen en sluit de deur voorgoed achter je. Doe hierna drie grote stappen naar voren, zodat je niet de neiging krijgt om aan de deur te willen luisteren. Plaats onder je voeten een glazen vloer en straal je gouden licht uit als ware het zonlicht. Alles wat zich symbolisch onder de vloer bevindt, zal niet langer jou omlaag kunnen trekken. Het verlangen naar een lichtere, zonniger wereld zal aangewakkerd worden en men zal op weg gaan om naar de zon te reizen. Jij daalt niet meer af ( blijft dus ver weg van het thema drama) en de zon zal de zielen stimuleren om zelf op zoek te gaan naar hun innerlijke warmte.
Wissel je net verworven goud niet meer om voor oud licht.
Je kunt vanuit het basisstation, je innerlijke energetische Moeder/Vader hart vliegende hartjes uitsturen naar een ieder die dit nodig heeft. Je laat de hartjes om het drama heen cirkelen, bouwt als het ware een spiraal vol positieve intenties er om heen en trekt dan je hart weer terug in het moeder/vaderhart.
Hiermee geef je aan dat je zelf je hart niet meer weg geeft, dat heb je al te veel gedaan. Een ieder kan nu via de gouden paden de weg naar de zon zelf wel vinden.

 

Als iets je aanvalt op energetisch niveau, zet je de projector in je gouden hartenstation aan en laat je een enorm hart naar buiten schijnen. Je bouwt het uit als een deur die alles wat lage intenties in zich meedraagt BUITEN je hartscirkel gaat houden. Je blokt daarmee alles af wat " laag " is en tegelijkertijd laat je de prachtige warmte van dit hart op de situatie af stralen zodat je toch de positiviteit laat zien.

Je begrijpt door alle artikelen dat je oude bewustzijn zich ombouwt naar een gouden bewustzijn Je energie keert zich letterlijk binnenstebuiten en schudt alles af wat het goud vervuilen kan. 
Ieder doet dit naar vermogen.
Maar ieder stukje pek dat in goud verandert is een munt van licht die in de spaarpot van de wereld valt.
Zo sparen we langzaam de gouden ziel van de wereld bij elkaar.
Van hieruit gaan de kosmische verbindingen naar de grids beter werken en kunnen we kosmisch " groeien".

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email