De witte walvissen

De witte walvissen

Het oudste netwerk van onze planeet hecht zich aan de energie van de Walvissen. Als een van de oudste wezens van onze planeet zorgen zij er voor dat de oernetwerken zich stabiliseren. Met hun klanken en geluiden brengen zij evenwicht aan in de netwerken. Het is van het grootste belang dat deze oernetwerken afgestemd blijven op de oudste scheppings klank. DE AUMklank.
Na het schrijven over het nieuwe leven in de dolfijnenbron kwamen er aansluitend een aantal mensen die via hun oerprogrammeringen verbonden zijn met de walvissen. En dat is logisch. Want de scherpe ieeee-klanken van de dolfijnen moeten verweven worden in de zware AUM-klanken van de walvissen.
Ik zag witte walvissen komen. Een van de mensen bij wie dit zij zich openbaarde woont het grootste deel van het jaar in Zuid Afrika. Ik zag dat de witte walvissen zich dit jaar via het hartchakra in Zuid Afrika gaan manifesteren. De witte walvissen zijn verbonden met de wit gouden straal. Hun lichamen zijn zuiver wit en hun aura's stralen als gouden wolken van licht. 
Zij zijn verbonden met de Shamballa tempels in de stad van de hemelse vrede en met de gouden tempels in het gouden Jeruzalem. Deze twee steden gaan zich dit jaar in het Midden Oosten verbinden. ( lees de Shamballazegels) Zij zullen als het ware samensmelten in de energie en zich in dit gebied gaan manifesteren in de energetische lichtwerelden.
Alle wezens van kracht en energie die verbonden zijn met de witgouden straal worden geïnitieerd in deze energie. Ook de witte walvissen. Zij maken zich alleen kenbaar aan hen die hen werkelijk met hun heilig hart kunnen zien. Het zijn geen fysieke wezens, zij zijn etherisch. Wel kunnen zij zich verbinden met de fysieke walvissen die door de zeeën heen zwemmen en verbonden zijn met het walvisgrid.. Door de fysieke walvissen heen gaan zij de Shamballa-energie overdragen in het oernetwerk. Met prachtige tonen en aum-klanken halen zij de energie " naar beneden" en sturen deze door naar de netwerken. De witte walvissen zijn eigenlijk Tempels van licht. Hun heilig hart is gecodeerd met de AUM-klank. Hun organen zijn verbonden met energiestromen van licht en vrede. Al hun energiecellen tinkelen in een goud witte gloed van heilige krachten. Zij zijn goddelijke wezens. 
Dat zij zich kenbaar maken is een geschenk. Voor ons en de wereld. Wij moeten hen eren. Niet door te bidden, maar door ons te verbinden met hun zuiverheid. Door de Tempels in ons hart te verbinden met hun hartentempel en de AUM-klanken op te nemen in ons bewustzijn. Zodat we samen met de walvissen in een zuivere grondtoon deze energie overdragen aan de netwerken van de nieuwe wereld.
Wees niet verbaasd als je voelt dat je naar de zee getrokken wordt. De walvissen ( maar ook de dolfijnen) roepen je op om te komen. Om met hen samen te zijn in jouw ruimte van golvend licht. Ook jij bent een oud wezen. Je ziel is zo oud als de aarde zelf en dus verbonden met deze krachten.
De Aum-klank zal aanhechten in het bekken en via de heupen, knieën, enkels en voeten zwaar golvend naar de innerlijke zee van de aarde gedragen worden. Ons bekken zal meedeinen op deze klanken. Onze voeten willen dansen. Je zal in het water willen zijn, zwemmen en duiken en mee wentelen in de golven. Wandelen langs de vloedlijn. 
De sjamanentrommels in het hart van de aarde klinken luid op. Hun stemmen zingen mee in het lied van de eeuwigheid.
Wit goud licht wordt overgedragen naar de diepste, diepste tempels van de netwerken van de aarde. Het energetisch hart van de aarde zal deze klanken in zich opnemen en uitstralen naar de meridianen. Wat een beweging zal er ontstaan. De aarde gaat golven en deinen. De heilige plekken openen zich en zullen de energie opdragen aan de kosmos.
Het gaat echt beginnen. Alles en iedereen maakt zich klaar voor deze veranderingen.
Overal ter wereld zullen we klaar staan in onze zielentijd om de klanken op te vangen en deze samen met de witte walvissen aan te bieden aan de tijd.
Maak je hart tot een Tempel van licht. 
De witte walvissen zullen ( als zij dit willen en niet andersom) zich met je verbinden en jou in hun Tempelkracht mee dragen. Zo mag je de golven van de tijd bevaren, op de rug van een witte walvis, een Tempel van licht die door de oceanen van de kosmos heen zwemt om de Shamballa-kracht te stabiliseren door het universele netwerk heen.
Witte en gouden dolfijnen zullen er om heen buitelen en springen in een wonderschone dans van blijdschap en lichtende liefde. 
Ik wens je " een behouden vaart".

Print Friendly, PDF & Email