De Zonneburcht.

De Zonneburcht.
 
 
We zijn nu een paar maanden in de nieuwe velden, waar elke dag meer en meer licht in ons systeem verwerkt en opgestart wordt. Vooral de werkingskracht van het Perineumcentrum is hierin zeer belangrijk.
Hoe meer licht er in dit energetisch centrum valt, hoe meer kracht er ontwikkeld kan worden. Lichtdeeltjes vermeerderen zich, waardoor van hieruit ons systeem op hoog niveau kan  gaan functioneren.
Het is heel belangrijk dat het IKbenlicht daarin zijn/haar autonomie laat zien.
De mensen die verhuisd zijn naar de nieuwe velden, hebben op een heel speciale manier hun Ikbenkracht hervonden.
Dat houdt in dat zij er in geslaagd zijn om veel licht van oude systemen en personen die de Ikbenkracht wilden onderwerpen, overheersen of verkleinen uit  dit punt te verwijderen. Dat is een groot goed.
Nu zijn zij in staat om hun eigen waarachtigheid, liefde en licht te gebruiken voor de doeleinden die zijzelf voor ogen hebben. Zonder dat anderen daar zeggenschap over menen te moeten hebben.
Dit gegeven is vrij pril, nog elke dag komen we zaken tegen die ons misschien doen wankelen in dit net geboren identiteitspunt, waardoor gevoelens erg kunnen “bungeejumpen” in ons.
Maar gelukkig is er goed nieuws. Doordat er vanuit ons Perineumcentrum een zeer sterke lichtstraal geboren is, die ver voor ons uit schijnt, ontwaren we in de mist van de nieuwe tijd een nieuw gegeven.
Ik vertaal dit als volgt: stel je voor dat jouw lichtstraal ver van je af schijnt. Niet alleen naar voren, maar naar alle kanten, waardoor er op dit niveau een duidelijk pad zichtbaar wordt. Als je dit pad volgt, maakt niet uit naar welke kant, zie je een lichtend kasteel staan. Opgebouwd uit geelgouden licht. Het is werkelijk prachtig. En wat belangrijk is,: de lichtstraal die jij uitzendt is je “ sleutel op de deur” straal. Alleen jij kunt met dit licht de poorten openen en het kasteel binnen treden.
Je gaat naar binnen, en loopt door tot je in het centrum van het slot aankomt. Daar staat een gouden troon, waar je  op gaat zitten.
Meteen smelt je samen met de troon en voel je dat jouw regiepunt geopend wordt. Je geeft aan dat je regeert vanuit de enige echte waarheid, die op Lichtende Liefde is gebaseerd. 
Vanuit je troon beginnen geelgouden, rosegouden en witgouden leidingen te groeien.
In elke ruimte worden de leidingen gelegd en zij vormen met elkaar een matrix door je kasteel heen.
Je Perineumcentrum straalt open en alle systemen in je wezen leveren grondstoffen aan om jou in je kasteel het gevoel te geven dat jij regeren kan.
Jouw licht, jouw liefde en jouw zuiverheid laten zich niet langer stoppen. Zij vermeerderen zich en vormen om jou heen een netwerk van levend licht, dat de puurheid van jouw wezen representeert.
Stel je dit heel goed voor .
En zorg dat dit jouw residentie is. 
Sta niet op, ga niet naar buiten, blijf in dit kasteel energetisch verbonden met de essentie van het bestaan.
De tweede gouden straal van dit jaar, op 21 juni zal nog meer kracht brengen om jouw residentie te vergroten. Elke drie maanden zullen er gangen en vleugels zich openen, zodat op het kruispunt van deze tijd jouw woning gewaarborgd is en deze onderling in verbinding kan komen te staan met anderen die op precies dezelfde manier hun plaats in de matrix in nemen.
Gedurende deze tijd zullen je heilige centra op energetisch niveau heel hard  samen werken om de juiste trillingen te vervoeren door je hele bewustzijn.
Niemand kan hierbinnen treden, het is jouw heilig werk.
Dit jaar staat in het teken van je gouden ompoling. Daar moet je rust en geduld voor vinden, en niks forceren wat op dit moment niet haalbaar is.
Wel mag je alles in het werk stellen om jezelf gelukkig te maken, door jezelf in ieder geval te verwijderen van dat wat jou niet gelukkig maakt, wat het ook is.
Ergens van af bewegen, geeft aan dat je ergens anders naar toe wil bewegen.
En soms moet je in de tijd er tussen in de middelen ontwikkelen om de kracht te kunnen vinden.
Dus als je te snel gaat, verbruik je de kracht die niet gestabiliseerd is meteen al weer op. Dan blijf je heel lang in een “ patstelling” hangen.
Voor je fysieke lichaam is dit een heftige tijd.
Het is nog moe van de oude tijd, het mag nog rusten en zichzelf vernieuwen. Elke cel wordt van binnenuit verandert, waar deze zich ook  bevindt.
Een reden te meer om jezelf vanuit je hart liefdevol te verbinden met dit proces. 
Want juist de energie vanuit de thymus wordt naar elke cel vervoert die vernieuwen mag en kan. 
De rose-gouden leidingen worden gevormd vanuit de oprechte liefde voor jezelf en het leven vanuit het hart.
De gouden kracht versterkt de koperleidingen. Tesamen bouwen zij een sterk fundament van heilig licht dat de helderheid van het zilvergouden licht versterkt. 
Zon, Maan, Venus, de nieuwe Yin-Yangfrequentie wordt geboren.
Dit is een heilig proces, dat niet te stoppen valt, wel te verzwakken doordat je jezelf in het persoonlijke gedeelte de aansluiting niet geeft.
Daar zit je dan, in je Zonneburcht.
Op een punt in tijd en ruimte dat precies bij jou past.
En waar de verhoging van het Al plaats mag vinden.
Aanvaard dit.
Forceer niets.
En zorg goed voor jezelf.
 
Ik groet jullie vanuit de Bron die Wijsheid heet.
Print Friendly, PDF & Email