De Zonnepriesters staan op

De Zonnepriesters staan op

Ik ben aan het werk met Ria, zij ligt rustig op de tafel en ik stroom haar energie goed door. 
In de loop van de sessie komt er een prachtige, enorme vlinder aanvliegen….rondom zijn vleugels straalt een helder licht. De vlinder gaat bovenop het hartchakra van Ria zitten en begint met kleine, fijne beweginkjes trillingen te veroorzaken. Trillingen die diep het hartchakra inschieten. Er komt antwoord uit de kern van dit chakra. Prachtige lichtcirkels stralen omhoog en vormen in de borstkas een patroon. Alsof er rondom het hartchakra een borstschild ontstaat. Plotseling zie ik een wezen omhoog komen. Met gevouwen handen over de borst. Hij komt omhoog zweven uit de diepte van haar bewustzijn en slaat zijn ogen op. Ik kijk in twee stralend, blauwe, hemelse ogen. Zuivere, pure energie er in. De priester komt steeds verder omhoog en staat rechtop in dit energieveld. Het woord Zonnepriester komt in me op. Hij draagt een lang wit gewaad, het borstschild in het midden en de randen zijn omzoomd met goudgele symbolen. Ook op het gewaad zelf zie ik allerlei symbolen staan. In gouddraad. Hij groet ons en bedankt ons voor het helpen ontwaken en stapt doelbewust weg. Hij heeft een taak te vervullen. Deze priester is verbonden met het lichtbewustzijn van Ria. Hij is onderdeel van haar zielsveld. Hij heeft lange tijd in haar geslapen en mag nu terug ontwaken. Hij zal niet de enige zijn. Andere priesters zullen ook los gaan komen. Zij zullen in verbinding met de hartebron blijven staan. En deze energie meenemen naar hun werkveld en zodoende veilig daarin kunnen vertoeven. Niemand kan hen daarin storen noch lastig vallen.
Het werkveld is verbonden met de Tempels van Licht. Maar ook met de energie van de Graalzegels. Blijkbaar staat ons weer een nieuwe fase te wachten in het Plan. Prachtig om te zien en te weten dat vele lichtwezens actief zullen worden in de energetische blauwdruk van onze aarde. Wat zullen zij hard moeten werken om de netwerken te verbinden en veilig te stellen. Zij laten geen tijd verloren gaan. Gaan direct aan de slag.
Zo mag ik op het moment bijna dagelijks getuige zijn van wonderbaarlijke aktivaties op vele terreinen.
En een stukje hulp bieden bij het ontsluiten van de energie. Schitterend dat het kan en mag. 
Het gaat steeds sneller…soms bijna niet bij te houden…maar dat geeft niet…laat maar komen…

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email