De Lotusgordel

De Lotusgordel

 

Gisteren, terwijl ik aan het werk was met een cliënt, verscheen er aan mijn linkerzijde een prachtige gestalte. Lang van gestalte, smal gezicht, gekleed in een geelgouden mantel. In zijn hand droeg hij een staf . Op de staf zag ik een kristallen bloem. Een Lotus. De open, gelaagde bloembladeren droegen een prachtig , helder geslepen kristal. Dat schitterde en pulseerde.

Hij liet mij weten dat hij de kracht van Amon-Ra vertegenwoordigde.

Van oudsher verbonden met de Tempels van Karnak in het oude Egypte.

Zoals jullie weten ben ik begin dit jaar in Luxor geweest en heb daar mogen zien hoe de oude pilaren en stenen van De Tempels doorstraald werden met het licht van Amon Ra. Duizenden lichtdeeltjes dwarrelden naar beneden en hechtten zich energetisch aan de oude zuilenrijen. Er werd mij verteld dat de Tempels op energetisch niveau hersteld konden worden.

Dit is nu een half jaar geleden.

En er is sindsdien veel gebeurd.

Eind juni mochten we beleven dat  de uitlijning naar oude sterrenpoorten een feit begint te worden.

Dat verbindingen naar het oude Atlantis weer gaan werken.

Eind april heb ik tijdens een zwemtocht tussen de dolfijnen in de rode zee een enorme Poort uit de zeebodem zien oprijzen en ik wist meteen dat dit met Atlantis te maken had.

En nu was daar deze schitterende gestalte. Het aureool om zijn hoofd straalde als de zon zelf.

Hij richtte zijn staf op mij en de cliënt. En meteen begon er vloeibaar licht uit de staf te stromen. Dit licht omvatte ons, en we voelden ons beiden diep geraakt.

Uit de borstkas van de gestalte begon een Lotusbloem geboren te worden. Laag na laag ontvouwde deze zijn blaadjes en het licht dat hieruit straalde was van buitengewone schoonheid.

Meer en meer werden we omvat en doorstraald met het licht van de Lotus.

En de gestalte liet mij weten dat dit de beginfase werd van de opstart van de hartefrequenties die met zuivere liefde verbonden zijn.

Ook  kwamen er van binnenuit lotusbloemen tevoorschijn rondom zijn buik.

Twaalf  schitterende Lotusbloemen bloeiden open en omvatten hem met kleurrijke, liefdevolle schoonheid.

Hij liet me weten dat hij de komende tijd veel komt, om ons te helpen in verbinding te komen met het hart. Met de Lotus.

Dat de liefde die in ons woont, nooit vergaan is en dat die Liefde nu uit de diepte van ons wezen opstijgt in grotere schoonheid en kracht dan ooit tevoor.

Hij toonde mij het pad naar de Grote Centrale Zon. En alle werelden die via dit pad verbonden zijn.

Toen toonde hij mij de Lotusgordel. In nevelen gehulde lichtwerelden die onderling met elkaar verbonden zijn.

In deze plaats komen alle hartetrillingen bijeen. En zij wortelen langs alle sterrenpaden naar vele werelden van licht en liefde.

Zo mooi.

Ik werd er diep door ontroerd.

En ondanks het feit dat ik op aardeniveau nog nooit gehoord heb van de Lotusgordel, weet ik van zijn bestaan. En wat mooi is…de poort staat open.  Ik heb al een doorzicht gehad in de prachtige werelden die hiermee verbonden zijn. Waterwerelden als grote vijvers. Waar schitterende Lotusbloemen geboren worden en openbloeien. Vijver na vijver die verzorgd en gehoed worden daar stralende wezens van licht. En waar sterrentrillingen, liefdesfrequenties en scheppingslicht bijeen komen.

Vanuit deze vijvers worden de Lotussen geboren en ook onze wereld kan er van meegenieten nu we terug aansluiten op de oude Galactische Sterrenverbinding.

Onze lichamen maken zich klaar om de trilling van het hart te installeren.

De prachtige gestalte , afgezant van Amon Ra komt ons helpen.

En hij niet alleen. Er zullen vele wezens komen die de geboorte van de Lotus zullen helpen begeleiden.

Ik zag ook prachtig, vrouwelijke wezens met schalen in hun handen. Zij traden binnen en kwamen om ons heen staan. En terwijl zij liefdevol neurieden, begonnen zij het Lotuswater te sprenkelen in onze aura’s en overal waar de druppels vielen werd er schoonheid geboren.

Alsof dorre akkers tot bloei mogen gaan komen.

De eerste berichten uit de lotusgordel komen binnen.

Er zullen er nog velen volgen.

 

En in de tussentijd wens ik jullie toe dat er vanuit de modderige bodem van jullie aardse bestaan, de  hemelse hartelotus geboren mag worden.

In al zijn schoonheid en glorie.

Kijk naar binnen, naar het leven dat ontwaakt.

En verlies de moed niet.

Tegen alle verwachtingen in, wordt de Bloem van Zuivere Liefde geboren en worden wij de Hoeders van dit schitterende leven.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Schoonheid heet.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email