De gouden stem

De gouden stem

Met het indalen van de gouden straal worden er in ons wezen nieuwe mogelijkheden geactiveerd.

In het keelchakra wordt de plaats van de gouden stem geopend.

Deze stem zit gelokaliseerd ter hoogte van het kuiltje in de keel, net boven het borstbeen.

Dit ziet er uit als een klein gouden harpje in een geheiligde ruimte. Je zou kunnen zeggen dat de gouden straal die vanuit de pijnappelklier naar de thymus loopt, onderweg naar dit punt in het keelchakra een harpje heeft geweven. De snaren van dit harpje resoneren mee met de echtheid van je gedachten en essentie. Als je eigen stem praat, stelt dit harpje je innerlijke stem steeds bij. Het laat je woorden van echtheid zeggen, zodat je na gaat denken over wat je werkelijk kan/wil/gaat zeggen. Soms leidt het een geheel eigen leven. Het kan los van jouw fysieke gedachten en stem zijn eigen programma volgen en weeft dan onhoorbaar gouden trillingen door je stem. Deze trillingen vormen woorden en zinnen die niet met het uiterlijk oor maar met het binnenoor wordt gehoord. Het zet mensen op onzichtbare lagen aan het denken. Alles begon met de activering van de gouden hartslag, 21 december 2012. De gouden straal koppelde aan en weefde zich via de hartslag door je gehele bewustzijn heen. Uit de gouden hartslag werd de gouden gedachte geboren en vanuit de gouden gedachte de gouden stem. Het staat allemaal beschreven in eerdere waarnemingen op de site bij het hoofdstuk Grote Centrale Zon.

De gouden stem lijnt zich via de binnenweg uit naar de  gouden zonnekamers van Moeder Aarde. Daar vallen de trillingen als kostbare pareltjes in de schoot van de baarmoeder van de nieuwe tijd. De gouden stem spreekt lichtende woorden, maakt vreugde los en hoop. De gouden stem heeft een enorme draagkracht en reikt ver. Als duizenden mensen met gouden stemmen gaan spreken, wordt de taal van de wereld van binnenuit verandert.

Alle gouden stemmetjes tezamen vormen in de schoot van moeder Aarde een nieuw levenslied. Het gouden geboortelied.

Zo kun je voor je zien dat er steeds meer gouden stempareltjes door de aderen van de tijd gaan vallen. Zij zullen geschonken worden aan het keelchakra van onze planeet. Om te herstellen wat kapot is, om te vullen wat leeg is, om te vergulden wat dof is.

Ik wens je toe dat ook jouw gouden stem mag ontwaken. Dat je gouden harpje mee resoneert met je gouden hart en je gouden gedachtes en dat Jij met JOUW gouden stem de wereld een stukje mooier maakt. Je borstbeen zelf wordt de stemvork van de nieuwe tijd. Zie voor je dat vanuit het gouden harpje je borstbeen opgloeit in gouden glanskracht en naar je thymus nieuwe levensenergie stuurt. Zingende, zoemende, glanzende stempareltjes van licht glijden er steeds door heen en worden omgezet in gouden stralen. Die als zonnestraaltjes vanuit de Tempel van het hoger hartchakra de wereld in schijnen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email