De gouden Christus

De gouden Christus

Het is begonnen.

Deze week is de gouden straal van de nieuwe tijd ingedaald. We gaan momenteel door drie heftige dagen. 24, 25 en 26 juli 2013 worden er miljoenen nieuwe codes overgezet in de matrixen van onze planeet. Het voelt energetisch aan alsof er een innerlijk “BIG BANG” plaats vindt.

De hele week krijg ik al visioenen die rondom dit thema draaien.

En maandag 22 juli 2013 verscheen de Christus voor het eerst in zijn gouden mantel. Als vertegenwoordiger van de Grote Centrale Zon. Hij initieerde via het hogere hartchakra in de thymus een gouden boom. Aan weerszijden van deze boom stonden de gouden Maria en de gouden Christus. Aan de voet van de boom zag ik een mediterende Budha.

De boom straalde een ongelooflijke verbondenheid uit. Alsof de boom van “ goed en kwaad” ( zoals deze in de bijbel beschreven staat in Genesis)  ontdaan is van de slang en weer opbloeide. Ik zag de boom wortels maken naar beneden. De wortels reikten uit naar het bekken, de plaats waar onze diepste angsten en onzekerheden woonden. De wortels kregen houvast in het bekken en begonnen zich te vermeerderen. Een prachtig gezicht. Twee weken geleden is ons bekken al voorbereid door het gouden zonnewater. Dit kwam vanuit de kosmos en stroomde over in ons bekken. Ik zag het heiligbeen in de onderrug goud opgloeien en zich openen, als een poort. De plaats van het heiligbeen, net boven de stuit is ook de plaats waar de gouden wortels van de Christusstraal houvast vinden. Het heiligbeen is de poort naar een innerlijk heiligdom, een Tempel van licht waar de gouden slang te slapen ligt. De gouden wortels van de bomen groeien voorzichtig naar binnen en omringen de slang in zijn Tempel met een haag van gouden takken. Heel voorzichtig wordt onze Kundalini aangeraakt en wakker gemaakt. De gouden Christusstraal waarin het vader en moederlicht samen vallen in een heilige verbintenis smelten hier samen tot een spiraal van geboortelicht.

We mogen opnieuw beginnen en de “ heilige gouden slang” leren vertrouwen die ons innerlijk door de poorten van goed en kwaad leidt.

Dat wat in het klein in ons gebeurt, vindt ook plaats in de energie van de planeet.

De Kundalini-energie in de kern van de planeet wordt geactiveerd door de gouden Straal en voorzichtig wakker gemaakt.

Nu de Ra-kracht opstart, start ook de Kundalini poort weer op.

De gouden slang kan alleen ontwaken als de gouden poorten naar het Zonneportaal open staan en de energie van de wereld aangevuld wordt met lichtende levenskrachten.

In het wereldbewustzijn liggen op verschillende plaatsen meerdere gouden slangen te slapen. Diep in de bergen van sommige landen of diep onder de zeebodem van sommige zeeën.

De 12 gouden slangen liggen goed verstopt. Allen hebben zij te maken met de energie van de levensboom in een bepaald gebied. Het nieuwe begin. De 13e slang is een bewegende slang. De energie verplaatst zich eens in de 13.000 jaar door de wereld en is recent overgebracht naar het Andesgebergte in Peru/Chili.

Van daaruit zal de slang de andere slangen wakker maken en de gouden levensbomen die van oudsher bij de slang horen zullen open bloeien.

Door het wereldbewustzijn heen, via het bekken zullen de gouden wortels van de nieuwe tijd met duizenden tegelijk uitgroeien tot een nieuwe matrix. Een netwerk van hoogwaardig levenslicht wordt geactiveerd en wij mensen van deze tijd zullen de krachten in ons innerlijk dragen.

Het tijdperk van de gouden Christus is geboren.

Deze drie dagen zullen van grote betekenis zijn voor de toekomst van onze planeet.

In de nieuwe matrix worden nieuwe waardes en normen overgezet.

Onze ziel straalt op in glanzende verwachting, onze harten openen in hoop en vertrouwen.

Met elkaar bouwen we de paradijsmatrix terug op. Daar waar deze afgesloten was en overwoekerd door valse overtuigingen zullen nieuwe ranken groeien.

De ranken van het gouden zielenlicht.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email