Het loslaten van de oude tijd

Het loslaten van de oude tijd

Deze zomer wordt er een cruciale beweging ingezet. De trillingen vanuit de kosmos dalen steeds dieper in de planetaire structuren en zuiveren alles uit wat onder de frequenties van de collectieve wensgedachte zit.

Ons DNA wordt doorstraald met zuiver licht.

Toch blijft alles gekoppeld aan het keuzebeleid dat nu eenmaal kenmerkend is voor deze planeet.  Dat houdt in dat sommige structuren die door bepaalde wezens en netwerken vastgezet zijn, door blijven werken zoals ze nu al doen en dat andere structuren daaruit los schieten. Een beetje alsof er lagen losschieten die ieder in een eigen frequentie verder draaien, en de oude lagen vanaf dat moment negeren. Energetisch gezien scheppen we nu parallelle werelden die vlak naast elkaar bestaan, maar elkaar niet meer raken.  Die door elkaar heen draaien in een eigen tijds – en gevoelsbeleving. En iedere ziel die binnen een netwerk leeft, kan geen aansluiting vinden in lagere trillingen als zij dat niet meer willen. Andersom is het onmogelijk om naar hogere waardes te reiken als dat niet in een persoon aanwezig is. Het komt er dus op aan om je keuze sterk te bepalen. En dat is best lastig, want zoveel mensen zoveel frequenties en wie zit waar?  Het is  wel duidelijk dat dit proces zich al geruime tijd in je leven aan het voltrekken is. Je beweegt al langere tijd steeds verder weg van mensen die niet meer bij je passen. En dat geeft opluchting.  Iemand die met een lage intentie in jouw aura een dam opwerpt houdt je ook van je eigen doorstroming af. Niet verdrietig zijn als dit je overkomt. Alles is maar tijdelijk. En elke ziel die bijstelt kan direct weer opgenomen worden in de hogere netwerken. Het is alleen wel belangrijk dat Jij GEEN stap meer terug zet. Want dan heb je een dilemma. Je hangt dan als het ware tussen de frequenties in een ruis en voelt niet goed wat je moet doen. Wees daarom duidelijk i.p.v. aarzelend en besef dat dit jou juist in de winst zet en niet in het verlies. Durf te voelen hoe jouw golflengte wel of niet aansluit op anderen om je heen en voel je nergens toe verplicht.

Wees liever met je eigenheid alleen, dan in de verscheidenheid van anderen verdeeld in jezelf.  Het klopt als je bemerkt dat je jezelf liever terugtrekt dan al te snel verbindt met anderen. Je moet nl. stabiliseren in je eigen trilling. En dat gaat lastig met anderen om je heen.

Je oude geschiedenis wordt gewist. Zodra je niet langer de behoefte voelt om in oude waardes te “leven” ben je vrij. En ook dat voelt raar. Je fundament valt weg, hoe zwaar het ook was.

We ankeren uit in een nieuwe, vrije beweging. Daar zit hoegenaamd geen houvast in. Alsof je momenteel een beetje in de ruimte zweeft. En dat is fijn.  Het wordt steeds sterker opgebouwd dit jaar. We zweven door alle energielagen heen naar de eigen frequentie. Als een ballon in de levenstijd zweef je naar hogere lichtlagen en je hoeft nog even nergens aan vast te hangen. Als jij de oude tijd los laat, laat het jou los. Alles wat je geleerd hebt en tot vaste waardes in jezelf hebt gevormd mag wegvallen. Houd alleen dat over wat jou dient, waar jij je prettig bij voelt en wat voor jou waarde heeft. Duizenden gouden engelen houden ons in een veilige ruimte van lichtende liefde, zodat we veilig weg kunnen  zweven naar onze nieuwe bestemming. Kijk niet meer om, wees dankbaar voor wat je verloren hebt. Want wat niet verloren hoefde te worden is nog steeds je omdat dit bij jouw nieuwe trilling past.

De grote verschuiving is begonnen. Geweldig. Beweeg jezelf door de gouden mist naar de zonnige overkant. Waar je helemaal opnieuw begint. Vrij van de pijnkronieken en valse waardes van de oude tijd. Doorstraal jezelf met lichtend goud en zoek je weg immer vooruit.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email