De boom, de appel en de slang

De boom, de appel en de slang

Er zijn van die momenten waarop alle energielijnen bij elkaar lijken te komen. Dit is weer zo'n verschijnsel. 
Na alles wat ik vorige week heb geschreven over de activatie van de Kristallen boom in het wereldbewustzijn en de geboorte van de gouden boom in het hart van de aarde is dit weer zoiets bijzonders dat ik het wel met jullie delen MOET.

Bij mij is een mooi mensje van 23 jaar.
Zij wil graag meer inzicht krijgen in zichzelf en daarom krijg ik toestemming om haar energieveld te lezen.
Nog voordat we begonnen zijn zie ik Meester Jezus al staan. In zijn handen draagt hij twee gouden appelen. Geplukt van de Oerboom in de schoot van Moeder Aarde.
De appelen worden in de handpalmen van het meisje gelegd. De appel in de rechterhand begint te stralen en wordt helder verlicht van binnenuit. De energie zoekt contact met haar hartchakra en van daaruit naar de linkerhandpalm. Waarop de andere appel begint te stralen. In het hartchakra wordt een gouden boom zichtbaar die later uitgroeit om en door haar heen tot een boom van licht.
Door haar heen vallen goudgele stralen. Haar zonnekoord wordt geactiveerd en meteen beginnen alle cellen in haar bewustzijn zich te openen. Haar aura krijgt een gloed van goudgeel licht. Een glans van binnenuit die haar gehele bewustzijn omhoog tilt naar een stralend niveau. In haar bekken schieten kronkelende lichtspiralen omhoog. Ik zie om haar voorhoofd een diadeem verschijnen. Met een slang, een cobra die met de kop naar boven wijst. De ogen zijn gesloten, maar plotseling gaan zij open en worden stralende saffieren. Ook om haar enkels en bovenarmen zie ik slangensieraden verschijnen. Ze verandert onder mijn handen in een priesteres. Ik zie een prachtige tempel verschijnen. De Slangentempel wordt hij genoemd. Overal zijn slangen te zien. Ook giftige slangen, die in bassins ( slangenkuilen worden gehouden). De minder giftige kronkelen vrij rond. In de Tempel worden rituelen gehouden. Om de vruchtbaarheid van de Moedergodin te eren. Ik zie zelfs de Pharao en zijn vrouw met hun gevolg in de Tempel verschijnen en ik begrijp dat ik een oud Egyptisch beeld te zien krijg.
De priesteressen dragen allemaal diadeems met slangen op het hoofd, sommigen met ogen van smaragd of saffier anderen weer van robijn. De kleur van de ogen geeft de rangorde aan.
Ik hoor gebeden opzeggen naar de slang. In het midden op een pilaar staat een groot vrouwenbeeld. Gemaakt van puur goud. Om haar heen kronkelen slangen zo groot als zij zelf die haar in evenwicht houden.
Er wordt gezongen, gedanst. Sommige priesteressen dansen met slangen in hun handen.
De slangen vertegenwoordigen de stralen van de zon. Die op aarde gevallen zijn, de aarde verwarmen en leven schenken. 
Ook zie ik dat er zieken binnengebracht worden. Met behulp van het slangengif worden dranken gemaakt die de zieken beter moeten maken. Alles is zo liefdevol en natuurlijk. 
Het beeld verschuift en ik kijk verderop in de geschiedenis. De Slangentempel is overgenomen door andere priesters. De energie voelt heel anders aan. Ik voel verraad, slinksheid, achterdocht en intriges.
Ik merk dat de slangen ingezet worden om mensen te vergiftigen en niet om hen te genezen. Ik hoor dat er een plan wordt gesmeed om de Pharao te vergiftigen en om te brengen. Het is verschrikkelijk. De eens zo liefdevolle energie is verdwenen.
Veel van de oorspronkelijke priesters zijn omgebracht. Bijv. door hen in de slangenkuilen te gooien, waar zij een ellendige dood sterven en volledig opgegeten worden door wurgslangen. Het is zo akelig dat ik er beroerd van wordt.
Het laat zien hoe er een einde kwam aan een bloeiende periode in het Egyptische rijk.
Door mijn cliënte heen zie ik haar ook in bijv. Mexico en in Maleisië geboren worden. Elke keer weer probeert zij de slangencultus terug te halen en in ere te herstellen. Het lukt echter niet. Ik zie haar in Maleisië, diep in het oerwoud leven in een slangenhut. Het is er vredig, ze overleeft, maar mist steeds iets. Dit is het laatste beeld in de slangencultus. Haar energie dooft uit en ze leeft verder in allerlei levens met een diep heimwee in haar ziel naar wat eens was.
Terwijl ik dit beschrijf zie ik de priesteres in haar opstaan. Een stralend licht schittert uit haar poriën. De gouden boom in en om haar heen begint te bewegen. De stam ademt, de takken schudden, appelen vallen en de wortels kronkelen.
De gouden zon in haar ziel begint te schijnen en stuurt impulsen van licht door haar heen. Dit stroomt over in de netwerken die aan deze boom vast zitten. Het netwerk van de gouden zon. Slangen kronkelen om de boom heen, verbinden zich met takken en wortels en schieten de netwerken in. Zij kronkelen langs de tijdslijnen en transformeren het gif dat met hun Zijn is verbonden. Het gif moet weg. Intriges opgelost, echtheid en daardoor vruchtbaarheid mogen terug keren. Het gaat zo razendsnel. Het staat er voordat ik uitgesproken ben. Het meisje vindt het prachtig en voelt diep in haar ziel dat dit waarheid is. Niet voor niets was ze als kind al geïntrigeerd door het sprookje van de witte slang. Dat haar ouders telkens weer voor moesten lezen.
Haar aura bouwt zich om naar een regenwoud vol leven. Wordt vruchtbaar en groots. Eva zelf wordt er stil van…zoiets had ze totaal niet verwacht vandaag.

De transformatie gaat maar door. De priesteressen van de Slangentempels worden wakker gemaakt en mogen meedansen in de vruchtbaarheidsdans die de Aarde gaat helpen om opnieuw geboren te worden. De aarde helpen genezen.

Wat een feest. En het verhaal is nog niet af. Wil je weten hoe dit meisje heet……… EVA!!!!!! Word je hier niet sprakeloos van, krijg je geen kippenvel tot in je diepste kern. Hoe is het mogelijk!!!!

Gerechtigheid zal geschieden. In alle vormen en op alle manieren die mogelijk zijn zal de energie herrijzen uit zijn eigen as.
Daarom is dit prachtige meisje op aarde geboren. Al op de leeftijd van 23 jaar draagt zij op deze manier haar lichtsteentje bij aan het Grote Geheel.

Terwijl ze ondertussen gewoon aardse Eva is en blijft. Maar haar zielennaam vertegenwoordigt de kracht van de oermoeder. Die door haar aardse naam heen zal schitteren om ook dit aardse leven van vruchtbaarheid te voorzien.

Eva ik wil je danken voor dit prachtige geschenk en ik wens je een rijk en ge ( ver) vuld leven toe.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email