Indaling van de zonneziel

Indaling van de zonneziel

Belangrijke en omvangrijke activatie tijdens deze week waarin op 7 juli ook de volle maan valt.

Er zijn van die bijzondere momenten die de moeite waard zijn om benoemd te worden. Deze week is het zo ver. De energie van De Grote Centrale Zon daalt diep in, in onze energielagen. De kracht zal definitief een plekje weten te vinden in onze buik, in het Ikbenpunt, the keypoint, de Hara. De voorbereiding is af…langzaam maar zeker daalt de zon van het hoger weten in. We hebben allemaal onze voorbereidingen gedaan, ruimte gemaakt, veelal onbewust. En dat heeft kracht gekost. Je hebt er erg veel voor gedaan om zover te komen. Maar deze week word je moeite beloond en daalt het licht van de goudgele zon in. Het zal een beetje voelen alsof je zwanger bent. Van nieuw leven in jezelf. Een belangrijk koppelpunt keert terug. Langs dit punt kunnen alle andere planetaire stelsels zich veel beter uitlijnen. Diep in de buik voltrekt zich een onomkeerbare verandering. Het licht krijgt daardoor de kans om in te schijnen op alle geledingen van je bewustzijn,. Tot in de kelders, tot in de meest verborgen hoekjes. Er valt nl. niks meer te verbergen. Enorme uitzuiveringen zijn gaande geweest. 
Het LICHT mag aan.
De volle maan van deze week zal dit sterk bekrachtigen.
Dit houdt in dat de dualiteit in ons wezen gaat verdwijnen. Waar licht is, is geen schaduw meer. Ons DNA gaat zich aanpassen. Ons celbewustzijn wordt opgepoetst. Alles gaat glanzen van binnenuit.
Zorg dat je, je transparant kunt opstellen, zodat er geen wolken voor de zon komen te hangen. Laat zaken als emotionele verwarring niet toe. Bewaak je innerlijke zon en laat hem in alle rust en vriendelijkheid schijnen. Je zielszon ontwaakt. Het is niet meer te stoppen. De zonneziel daalt in, in de aardeziel. De buik van de aarde wordt van binnenuit verwarmd. Dag na dag, uur na uur zal dit proces zich voltrekken. Steeds meer energie smelt samen. Vormt een geheel. 
De aarde maakt weer deel uit van een belangrijke kosmische constellatie. We staan weer op de kaart. Ons innerlijk hart, ons wezen, de kern van het leven en de aarde zelf versmelten in dit proces. We komen in een heel andere trilling. We resoneren mee met de universele ritmes. We worden opnieuw geboren en verwelkomt door vele sterrenrichtingen. 
Je kan wat misselijk zijn, wat draaierig. Je voelt je wat onwezenlijk, alsof je er wel en niet bent. Kortom de uitlijning van je gehele kosmische verbinding verandert. Het kost tijd om dat te bevatten. Zie je zelf daarom deze week als een pasgeboren baby. Je hebt zorg en aandacht nodig. Drink veel water, eet niet te vet voedsel, beweeg voldoende en rust op tijd. Jij zelf bent het die de groei en opvoeding van dit pasgeboren kind in handen neemt. Niemand anders, alleen jij!! Wat achter je lag is versmolten in de gouden kern van de Zon. Het is opgelost. Tot kracht gemaakt. Innerlijke wijsheid en oneindige rijkdom. Je bent je vader en je moeder en het kind. Allemaal tegelijk. Jij bent het die de koers van jouw leven bepaalt. Jij bent verantwoordelijk, jij alleen. 
Vanaf deze week draag je het lot van jouw leven in eigen hand. Als je dat tenminste wilt. Geen nood. De wijsheid van de zon heeft dit voorzien. Een mens die deze verantwoordelijkheid niet beseft, kan deze energie ook niet in laten dalen. Er is simpelweg nog geen ruimte voor. 
Laat het maar toe. Deze prachtige, machtige Kracht. Die van binnenuit je leven gaat verwarmen en op gaat tillen naar een hogere vorm van bestaan.
De gouden glans van oeroude beschavingen trilt door je heen.
Je wordt verbonden, op alle niveaus, met de oerkracht van het bestaan. 
De versmelting is een feit.
Wat een feest.

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email