Het Engelensanctuarium boven Maastricht

Het Engelensanctuarium boven Maastricht

Vlak voor Pasen kreeg ik het volgende te zien.

Mijn aandacht werd getrokken naar Maastricht.

Hoog boven mij hoorde ik engelen zingen.  En terwijl ik naar boven keek ging er een gouden poort open. Door de poort kwam een stroom van helder licht. Het viel door de stad heen in de aarde en de energie zakte als water door de aardlagen heen naar beneden.

De engelen zongen wonderschoon, in de aarde diep onder de stad gingen er twaalf poorten  open. Te midden van die poorten begon er een zonneschijf te ontwaken. Deze startte op en begon te glinsteren, te stralen en te draaien. De energie pulseerde als een gouden stroom uit de poorten weg. De netwerken in. De gouden netwerken sloten aan en ik zag wereldwijd nog veel meer veel gouden poorten openzwaaien en gouden zonneschijven gaan draaien.

Ook de zonnewijzer in de buurt van Leiden sloot aan. De gouden tempel in Venlo.

Het werd een geweldig bouwwerk.

Hoog boven de stad Maastricht zag ik het etherisch dubbel van de stad zelf. Een gouden gloed straalde er op af. Daar weer boven zag ik een gouden Tempel. Met een koepeldak. In de Tempel werden ceremoniën gehouden. Gestaltes in witte gewaden bewogen door de Tempel heen.

Op een zeker moment schoof het koepeldak open en uit de hemel daalden engelen af.

Het waren gouden engelen. In hun handen droegen zij toortsen met brandende fakkels. Ook zij zongen een prachtig lied. Ik voelde een enorme blijdschap omdat de gouden engelen terugkeerden. Zij zijn nl. in staat om het licht van de Centrale Zon over te zetten naar de harten van de aardse mens.  Het Bronlicht. Via de gouden Tempel zullen zij de zonneschijven bevoorraden met hun lichtende kracht. Ik zag hen afdalen naar de poorten. In iedere poort vestigde zich een grote, gouden engel met een brandende hartenvlam.  Andere engelen verbonden zich met de zonneschijf en uit hun harten kwam een stroom van licht vrij. Dat overstroomde in de zonneschijf, door de poorten naar buiten straalde en zijn weg vond in het gouden netwerk.

Het is uitermate belangrijk dat de gouden engelen weer een heiligdom hebben – een sanctuarium – in Europa. Boven het Drielandenpunt.

Het is een grote eer voor de wereld dat de gouden engelen zich op deze wijze met de mensheid gaan verbinden.

Een diepe ontroering maakte zich meester van mijn ziel. Ik huilde gouden tranen van herkenning. Die als parels in de tijd vielen en door de engelen in hun harten werden opgenomen en bewaard.

Het gouden licht zal door het Drielandenpunt stralen. Zich verbinden met akkers, wateren en al het leven dat zich daarin bevind.

Wat een kans.

Ik spreek de wens uit dat als je in de buurt van Maastricht komt, dat je geraakt zal worden door de gouden engelen. Dat je met een open hart hen zal kunnen/willen zien.

Zij maken onderdeel uit van de gouden belofte.

Iedere ziel van goede wil die hen kan horen,zal uitgenodigd worden in de gouden Tempel. Om mee te zingen, te bidden en het licht uit hun etherisch hart af te laten stralen op de wereld.

Ik nodig je uit om het gouden hart  dat op de drempel van de nieuwe tijd is ontwaakt te koppelen aan deze Tempels.  Ik heb daar al veel over geschreven. Kijk maar even terug in de laatste maanden van 2012.  Bij de waarnemingen over Shamballa en de Grote centrale Zon.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email