De Gouden Uitlijning

De Gouden Uitlijning

We schuiven steeds verder op in de uitlijning van de planetaire structuren.

We komen dicht bij het moment dat de gouden kruislijnen elkaar raken en gekoppeld kunnen worden.

Gouden lijnen die elkaar vinden in een kruispunt vormen een + met elkaar. Ik noem dit het Gouden Pluspunt.

En ik daag je uit om ter voorbereiding van dit gebeuren alvast zelf in de gouden plus- tijd te durven staan. Begin er mee door in gedachten een gouden + achter je naam te schrijven.

En vanaf Nu alles wat er gebeurt in je leven in de gouden plus -tijd te gaan overzetten.

Het is de tijd van opwaardering. Jezelf het beste gunnen. Niet langer tobben en zeuren, maar echt het beste voor jezelf opeisen.

Betrap je jezelf op minpunten in welke vorm dan ook, trek dan snel een verticale streep door die min en maak er een plus van. Natuurlijk is op dit moment nog niet alles in je leven TOP. Maar als je kijkt waar je nu staat t.o.v. bijv. 14 jaar geleden, dan is er toch al heel wat veranderd om je heen. Zo niet, dan blijf je jammer genoeg hangen in de blauwdrukken van het verleden en wil je misschien wel mentaal verhuizen, maar doe je niet echt iets om dit daadwerkelijk uit te voeren. Lees het “ kansenraam” als je dit niet begrijpt.

Vermijd alles wat jou in de min -stand brengt. Dat is geen vluchtgedrag, maar juist je redding. Door NEE te zeggen tegen alles wat je minnetjes maakt of je minnetjes doet voelen sta je op en leer je je onderbewuste dat je niet langer in dienst staat van het Min(der) beleid.

Doe niets tegen je zin, Zeg geen ja als het Nee moet zijn. Wees duidelijk voor jezelf en je omgeving. Je verliest hierdoor niets, en wint alles. En dat wat je verliest was duidelijk nog gekoppeld aan de Min(dere) stand van zaken uit je oude leven.

Gun jezelf het gouden pluspunt. En werk er naar toe om binnenkort naadloos samen te vallen met de trillingen van de nieuwe gouden eeuw.

Het bloemvuur van deze Pinksteren helpt je om van alle minnen plussen te maken.

En door duidelijk te zijn, kan het vuur ook doen waar het voor bedoeld is. Alles is nl. ge-ent op de vrij wil van de mens. Zelfs dit Pinkstervuur mag niet wegbranden waar jij niet ECHT van af wil.

Maak je keuzes, eis je levensrechten op. Kijk waar je staat en mis deze prachtige kans niet.

De tijd is zo mooi. Lang geleden dat de vormkrachten zo sterk om ons heen waren.

Zeg maar Nee tegen alles wat jou doet verschrompelen of wegkwijnen. De nieuwe tijd roept je op om een stralende verschijning te mogen worden.

Van binnen ben je dat al. Nu mag je jezelf van binnenuit omvormen tot een gouden koningskind van deze tijd.

Voor het geluk geboren.

 

Ik groet jullie vanuit de bron die liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email