Leeuwenpoort 2016

Leeuwenpoort 2016

De nieuwe uitlijning van deze tijd zorgt er voor dat er door de kernen van alle planeten, de zon en de maan van ons lichtstelsel een andere, krachtiger energie naar de kern van de aarde wordt gestuurd.

De energetische waardes in de kern van onze planeet worden hierdoor aangevuld en versterkt.

Er komt daardoor een andere verdeling van energie op gang.

Door alle leylijnen van de planeet wordt er een nieuwe trilling gestuurd. Deze is weliswaar door het universum uitgezonden, maar wordt door de energetische binnenkern van de planeet zelf opgevangen en vermeerdert.

Vanuit deze kern vindt er daadwerkelijk een opwaardering plaats.

Door de Zonnekern komen er veel meer goudgele lichtpartikeltjes onze planetengordel  binnen, door de Maankern  komen de  witgouden partikeltjes . Deze twee stromen tezamen zorgen er voor dat de scheppende kracht van alle planeten die ons omringen worden aangevuld.  Zij maken hun omloop door ons sterrenstelsel en trillen in de kern van alle planeten en sterren de lichtdeeltjes los. En verbinden deze in hun magnetische waardes. Alle planeten die met de evolutie van onze planeet verbonden zijn maken meer lichtdeeltjes aan.   In allerlei kleuren en samenstellingen. Deze lichtdeeltjes worden door onzichtbare koorden, lijnen ofwel matrixen naar de kern van onze planeet verzonden.

Het witgoud ( Makracht) en het geelgoud (Rakracht) smelten alle deeltjes samen in een Eenheidsmodule en verplaatsen deze naar de kern van onze planeet. Door deze aanvulling wordt de kern als het ware verrijkt en begint op veel grotere schaal, gekleurde, kristallijnen, regenboogdeeltjes aan te maken.

Deze lichtdeeltjes verplaatsen zich dan door de specifieke geometrische velden en matrixen door de aura van onze planeet en beginnen samenhang te zoeken. Elk deeltje dat in gelijkwaardigheid resoneert met een ander deeltje wil samensmelten hiermee. En vervolgens begint er dan door de gecombineerde Ra(pa) en Ma kracht een aantrekking en daarna een celdeling plaats te vinden die nieuwe levensmogelijkheden in zich dragen..

Zo kan er op deze wijze een begin gemaakt worden met de doorstart van onze aarde. Want in de baarmoeder van de kosmos vormt zich een nieuwe blauwdruk. Het nieuwe aardemodel als het ware.

Binnen deze blauwdruk begint  het geboorteproces op te starten en hoe meer lichtdeeltjes er bij elkaar komen, samensmelten en daardoor zich beginnen te delen hoe meer scheppingslicht er wordt aangemaakt.

Na de uitlijning van eind juni 2016 zitten we hier midden in.

Ook door onze bewustzijnskanalen verplaatsen zich steeds meer lichtdeeltjes. Deze deeltjes zoeken samenhang in ons bewustzijn.

De nieuwe Yin/Yang trilling zorgt er voor dat er meer samenhang in deze deeltjes ontstaat. Zodat zij ook in ons een samensmelting aan kunnen gaan.

De Lotusfrequentie zorgt er voor dat deze deeltjes in Liefde samensmelten. Dit gebeurt vooralsnog in een diep deel van ons bewustzijn. Maar het is wel de bedoeling dat dit proces gaat opstijgen naar de oppervlakte van ons bewustzijn om zich kenbaar te maken. Dat heeft tijd nodig, maar het gebeurt wel.

De open gebloeide Lotus in het tweede chakra wordt sterker en sterker en maakt steeds meer LiefdesYin aan. Hierdoor wordt de aantrekkingskracht naar de nieuwe Yang sterker.

Stel je de nieuwe blauwdruk van onze planeet voor.

Groots en glorieus.

Overal stralen de regenboogkleuren open.

De gouden en zilveren Matrixen zijn duidelijk te zien.

Op ieder knooppunt waar deze matrixen bij elkaar komen, verbindt een Leeuwenpoort hen.

Leeuw en leeuwin komen hierin samen en verenigen zich.

Zij bewaken de nieuwe trillingen en vermeerderen deze door hun gespin.

Vanuit de zon loopt een machtig pad, van hieruit komen de gouden zonneleeuwen ons zonnestelsel binnen en verspreiden zij zich over de matrixpoorten.

Vanuit de maan loopt ook een machtig pad, van hieruit komen de witte leeuwen ons zonnestelsel binnen en ook zij zoeken hun plaats binnen de matrix.

Witte leeuw en gouden leeuw.

Vrede en moed.

Zuiverheid en vuurkracht.

En vanuit de moederschoot van Aarde zelf ontwaakt de Lotusmatrix.

Duizenden, miljoenen Lotussoorten ontwaken vanuit de kern en stijgen op door de tijdslijnen. Zij bewortelen onze planeet van binnenuit. En maken lichtende, kleurrijke bloemen aan.

In alle kleuren die je jezelf maar voor kan stellen.

De blauwdruk van de Lotus ontwaakt en zet zich als een stralend fenomeen in de nieuwe blauwdruk van onze planeet.

Moederlicht, Liefde, hereniging en schepping.

Het is aan het gebeuren.

Dwars door ons heen.

Dwars door onze tijd heen.

Zie de nieuwe blauwdruk sterk voor je en maak hem helder en mooi.

Zie de zilveren en gouden lijnen elkaar kruisen hierin, de Leeuwen die in de poorten hun nesten maken. De lotusbloemen die openstralen.

En geloof er in dat dit ons nieuwe levenslicht vertegenwoordigt.

 

 

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email