Autonomie

Autonomie

De beweging die zich ingezet heeft is niet meer te stoppen. De energie raakt meer en meer verbonden met ons hele wezen. Onze chakra’s draaien op diepere lagen en maken  nieuwe energiestromen los.  We dalen krachtiger in, in ons Ikbenpunt. Nu we gekozen hebben waar ons hart ligt en wat de essentie  mag zijn, neemt het collectief bewustzijn dit patroon meer en meer in zich op.

Een belangrijk gegeven is dat we steeds meer verbonden raken in ons zelfbeschikkingspunt. Het Ikbenpunt, Hara, Powerhouse. Dit punt kent vele namen. De valse waarden zijn er uit gefilterd. Anderen, die over ons zelfbestuur regeerden verwijderd. De Wil van de vrije ziel komt los en ontwaakt.

In dit punt regeren we nu over onze eigen besluiten. We kiezen bewuster en wijzen zaken die ons zelfbestuur ondermijnen krachtig af.

Dit werkt ook  in op het DNA.

Door de wereld heen begint de energie van Eigen Waarde en Zelfbestuur steeds krachtiger te ontwaken.

Het is dus niet verwonderlijk dat juist in dit Ikbenpunt steeds meer beweging komt.

Enerzijds is er een grote groep die tot ontwaken komt en de onderwerping niet meer accepteert, anderzijds is er de groep die juist de macht in handen wil houden. Onderdrukker en onderdrukte werken op elkaar in en dreigen alweer maar eens de strijd aan te gaan.

Daar tussen door beweegt zich de lichtwerkersgroep. In het Ikbenpunt van een echte lichtwerker dalen steeds meer waardes in, codes die zich sterk verbinden met het collectief IKBEN van de wereld. Deze waardes flitsen als lichtimpulsen door het hele collectief en bedraden zich als fijnmazige lichtnetwerken door het Totale veld van Zijn heen.

De lichtwerkers hebben een belangrijke taak in het onopvallend weven van deze bedrading. Via hun bewustzijn verspreiden de draden van licht en verwezenlijking zich als tentakels door het ganse netwerk van de planeet.

Zij moeten er voor zorgen dat de patronen van wraak en weerwraak elkaar niet meer vinden waardoor de patronen niet meer zo diep in elkaar kunnen klikken. Met andere woorden; de komende jaren zullen er steeds heftige tegenstromingen naar elkaar toe bewegen. De lichtpatronen zullen er als transparante blokkades tussen gezet worden. Met als doel dat de stromingen niet meer zo sterk in de verstrengeling komen als weleer. Ook geeft dit licht een oproep af, die ge- ent is op de energie van vrede. Met als doel ; de mensen die in deze beweging elkaar eindeloos bevechten wakker te schudden en tot bewustzijn te brengen. Zonder inbreuk te plegen op de vrije wil zal deze energie oneindig door pulseren, net zolang totdat de mensheid wakker wordt en gaat beseffen dat al die gevechten tot niets leiden.

In de onderste 3 chakra’s komen al deze stromingen bij elkaar. En in dit veld bevindt het IKben-instituut.

Vanuit het 2e chakra worden er grote veranderingen op gang gebracht, 

Autonomie wordt wakker, zelfbestuur komt tot leven en inzicht komt binnen handbereik.

Word je bewust van je plaats in het grote geheel en kijk een goed of jij al in je Ikbenpunt adem haalt. Werk er hard aan om in dit punt jouw zelfbestuur op te halen en te verbinden met de stroming van het collectief. Je staat er niet allen voor, zodra je dit bewust wordt sluit het collectief aan op jouw Zijn en ben je opgenomen in dit Plan.

Aarzel niet langer, ga terug naar huis, voordat het te laat is. En met thuis bedoel ik echt jezelf. De acceptatie dat jij bent wie je bent en dat ook jij recht hebt op een gelukkig leven.

Stuur iedereen en alles weg die jouw thuiskomst saboteert. Inclusief je eigen minderwaardige gedachtes. Je kan en mag niet langer blijven hangen in onmacht en zelfbeklag. Sta op en trek de mantel van waardigheid aan en bewandel het nieuwe pad met groot verlangen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email