De gouden zeepaardjes

De gouden zeepaardjes

Al van jongsaf aan heb ik een bijzondere band met het verschijnsel zeepaardje. Als ik ergens een plaatje, filmpje of aquarium zie waarin deze diertjes verschijnen schiet ik altijd vol met emotie. Ze raken me aan tot in mijn ziel.
De kleine diertjes stammen nog uit het oud Lemurische tijdperk.. Het zeepaardje is één van de oudste op aarde levende dieren. Ze zijn zeer standvastig gebleken in het behouden van hun vorm. Rechtop trotseren ze de zeeën van alle tijden. Als het water turbulent wordt klemmen ze hun staartjes om een stuk koraal of zeegras en wiegen mee met de stroming. Rustig en bedaard. Miljoenen jaren hebben ze weten te overleven. Hun etherische blauwdruk is levend en sterk. Er is een kosmische zonnepoort die met deze energie is doordrenkt. Hij bevindt zich in het etherische gebied boven de eilandengroep van Hawaï. Daar waar de kracht van de centrale zon de regenboogbrug raakt. Het zeepaard is verwant aan draken. Door zijn hart klinkt een toon. De toon van verbinding. Eeuwige vriendschap belovend. Hij lijkt zelf wel een beetje op een muzieksleutel. En dat is ook zo. Hij zingt beweging en rust door ons emotielichaam. Stroming, eb en vloed, deining en golven. Rustig mee bewegen op de stroming van de tijd. En toch standvastig durven zijn.
Nu is het moment gekomen dat de zeepaardjes ons oproepen om onze echtheid, het authentieke deel van onze ziel te durven voelen. De gouden zon laat zijn zonnestralen vallen tot in de kern van ons wezen. Hij opent de binnenzee van onze diepste bewustzijnslagen. Waar de gouden zeepaardjes leven. Op het moment dat de gouden zonnestralen in de oceaan van onze diepste verbindingen vallen, komen de zeepaardjes omhoog. Zij laten de koralen los waar zij sinds mensenheugenis aan vast hangen. Wachtend op het moment van verbinding. Hun staartjes omgekruld tot een spiraal van licht. Nu zweven zij ons bewustzijn, onze gedachten, onze levens weer binnen. Zij roepen ons op om wakker te blijven NU. En in de woelige tijden rechtop in onze kern verbonden te zijn. Alsof onze geest zich om de levenslijnen krult en rustig meedeint op het tij.
De gouden zeepaardjes herinneren ons aan onze kracht. Onze oude botten en structuren die beweeglijk zijn gebleven. We zijn niet verdronken in de levens – zeeën. Integendeel. Het is alsof de gouden zon zijn zonnestralen die het water raakten heeft getransformeerd tot gouden zeedraakjes. Ruiters van de tijd. Lichtende, bewegende, lichtpuntjes in een duister moment. Ze komen ons versterken, bekrachtigen. Ze roepen de aloude vriendschapsband met onze kern, onze oude gedachten, het licht en ons doel omhoog uit onze ziel.
De zingende zielszeepaardjes raken onze blijdschap aan. Ons vermogen tot scheppen en dansen. Zij wervelen, draaien en keren met grote snelheid. Ondanks hun ouderdom zijn zij zeer flexibel en beweeglijk. Net als wij. Nu we wakker worden. En dansen in het licht. 
Lieve allemaal, ik schenk jullie in deze tijd een gouden zeepaardje. Dans met dit wezen mee en beleef de schoonheid van je innerlijke zielenzee. 
Ze komen vrij uit de kern van je buik. In een gouden stroom van zonneliefde. Als je aura doordrenkt is met het gouden licht van de Bron kunnen ze zich manifesteren en om je heen zijn. Zodat het lijkt alsof je omgeven wordt door een wolk van deze diertjes. Die om je heen draaien, je toezingen en kleine kusjes geven op je hart. 
Ze roepen je op om ECHT te zijn, zoals zij.
Om vriendschap te sluiten met jezelf. Zij zijn ons nooit vergeten. Zij kennen onze energie, onze kracht en vooral onze liefde.
Zij zijn een oude belofte die zich NU vernieuwt.
De sleutels van licht. Die je gebruiken mag om jouw licht vrij te maken.
Ze staan voor; flexibiliteit, standvastigheid, vrijheid, samenwerken, vriendschap, volgen van je intuïtie. Kracht van het onderbewuste. Oerkracht. Overleven. 
Is het geen wonder?
Een zeepaardjeshartenlichtwonder?  zeepaard02


Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email