De Zonnewende

De Zonnewende

Het is 2012, de akties in de kosmos zijn sterk. We worden dieper en dieper verbonden met onze energielichamen.
Vele lichtwerkers zijn sinds hun geboorte op vrijwel dagelijkse basis geactiveerd in hun bedrading.
Door het omhoog halen van de kosmische bedrading werden we in de gelegenheid gesteld om diep te transformeren. Vooral het goudgele licht van de centrale zon heeft hier bemoeienis mee. Doordat deze bedrading in 2012 definitief aangekoppeld zal worden aan de grids van de hogere etherische en kosmische dimensies hebben we veel " stof" van deze bedrading af moeten werpen.


En Nu is het zover.
Via ons hoger hartchakra – de thymus- worden de patronen aangeraakt. In ons hoger hartchakra is van oudsher een zonneschijfje aanwezig. Dit schijfje bevat miljoenen codes, symbolen en verbindingspunten die het zonne -energielichaam verbindt met ons innerlijk hart.
Het heeft van origine een hoge draaisnelheid. En als het eenmaal geactiveerd is, wil het snelheid opbouwen.
Het duwt zich als het ware vanuit de diepte omhoog en wil weer toegang krijgen tot ons hoger hart niveau.
Dit niveau van ons wezen is erg overschaduwd geweest door onze levenspatronen. De dogma's, waarden, angsten, overtuigingen en aanpassingssystemen die in dit chakra zijn gegroeid hebben de heilige passie van het hoger hartchakra overschreven. 
Maar dat stopt, als we willen, NU!


Doordat de draaisnelheid van het zonneschijfje groeit vliegen de oude overtuigingen je als zwarte vleermuizen om de oren. Wat wil je er mee, wat doe je er mee, dient het jou nog? Je hele leven heb je er aan besteed om uit te vinden waar Jij staat en vooral wat je NIET meer wilt.
En dat is goed. Want nu kan het zonneschijfje een logische ordening aanbrengen in het geheel. Het duwt zich door het 78 toerental van de oordelen, verwijten en angsten heen. Het geeft kracht aan het 45-toerental van je hoop, verlangens en wensen en het sorteert alles uit naar het celbewustzijn.
Een deel wordt opgeslagen als lichtende ondersteuning in je hoger weten. De goudgele zon hoog boven je hoofd. Van daaruit komt een 12- polige gouden stroom op gang die op natuurlijke wijze door de thymus heen zal bewegen. De 13e straal stroomt naar beneden, door de pijnappelklier, thymus naar het Ikbenpunt in de buik. En van daaruit verbindt dit zich met het gehele endocriene stelsel. De andere 12 zullen als een deltapunt ontwaken vanuit de zon van je hoger weten, zoals de delta van de rivier de NIJL. En alle stromen komen uiteindelijk in de thymus tezamen. Vervolgens splitst deze stroom zich uit naar alle richtingen en zullen zij zich via de chakra's verbinden met de energiebanen en geleidt worden naar de energetische dubbels van je organen, bloed, longen en botten.. Er komt een gouden energiestroom op gang die via de poort van je innerlijk hart je hele wezen gaat voeden en bekrachtigen. Tot in het diepste celbewustzijn.
De 13e straal zakt als je goed verbonden bent door je Ikbenpunt heen naar een punt tussen je voeten.
Daar activeert deze op zijn beurt weer een zonneschijf die zowel in het platte vlak als recht opstaand kan draaien. Moeilijk uit te leggen. Zie het maar als een draaiende schijf tussen de voeten en een rechtopstaand draaiende schijf tot aan de knieën. Die in elkaar vallen en samen werken. En prachtige draaibewegingen maken.
Doordat deze schijf geactiveerd wordt kan je dieper indalen in je aardende zelf. Je zonneziel daalt af tot in de basis. De schijven trekken deze naar beneden en activeren van daaruit een heel stelsel van andere draaiende schijven, geometrische vormen ( vooral piramidevormen) door je aura heen. In de breedte en in de hoogte.
Als dit ooit eens helemaal af is, bezitten we een voertuig dat zo ongelooflijk sterk en uitstralend is dat er geen woorden voor zijn.
Maar voor nu volstaan deze eerste patronen.
De zonneschijf in de thymus en de zonneschijven tussen de voeten.
De lichamelijke verschijnselen die hiermee samenhangen hebben dus alles te maken met problemen in die zones.
Alles wat zich in de borstkas bevindt kan opspelen. Vooral de thymus zuivert uit, longen, bronchitis, longontsteking. Houdt dit goed in de gaten en blijf niet te lang rondlopen met kwakkelende klachten.
Knieën, enkels, voeten.
De energie van angst slaat zich vaak op in de knieën, waardoor deze verstarren en je vastzetten. Trauma's vanuit de slaventijd spelen op, kluisters om de enkels, energetische littekens die te maken hebben met bestaansrecht en ontkenning.

Het hoeft geen betoog dat de energie van het hoger hart ERNSTIG te lijden heeft gehad in de loop van ons bestaan.
Je hoger hart accepteert geen beklemmingen, dominantie of slaafsheid meer.
Je mag ademen, openen, je eigen richting kiezen.

Vanuit je thymus opent zich inwendig een krachtige piramide van wit goud gele lijnen, die via de meridianen tot in de voeten naar beneden loopt. Door de zonneschijf heen verbindt deze zich tussen de voeten. Deze houdt je rechtop. De thymus zelf is als de zon die op de top van de piramide staat.

De zon begint letterlijk te schijnen. In je diepste ZELF!

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email