De nieuwe verbinding

De nieuwe verbinding

Ik wil jullie nog een keer attenderen op dat wat er zich sinds eind vorig jaar al aan het voltrekken is. De oude hersenbrug lost op en de nieuwe vormt zich. ( lees artikelen die hierover handelen) Nu al een half jaar lang.

Het mooie is dat het geelgouden licht zich steeds meer in de nieuwe hersenbrug vestigt en dat dit van hieruit nieuwe verbindingen aan het maken is tussen de hersenen, maar ook tussen alle cellen in. Deze maand is de overbrugging gevormd naar het hart.

Vanuit de gouden hersenbrug is er een verbinding ontstaan naar het etherisch dubbel van ons hart.

Via de kern van het hart is er een verbinding gevormd naar het aardse hart. En vanuit deze koppeling zijn er allerlei schakeringen aan het groeien tussen alle weefsels in.

Het is een geweldig, maar ook intens proces. Een enorme krachtsinspanning van het lichaam en vooral het zenuwgestel om dit te laten gebeuren.

Ons zonne -energielichaam wordt gevormd. Op een heel diepe laag bestond dit al, maar nu komt de verbinding naar de andere lagen ook op gang.

Vanuit de Grote Centrale Zon komt er enorm veel licht naar ons toe. We nemen via ons hoger bewustzijn en ook via de  zonnekamer in de zonnevlecht veel licht in. Dit licht zal zich meer en meer integreren in de onderste chakra’s. Hierin zal als het ware de geboorte van het nieuwe licht het eerste zichtbaar zijn. De zonnecode wordt wakker en manifesteert zich in de onderste drie chakra’s als een bol van helder licht. Afzonderlijk in de chakra’s ontstaan zullen zij uitgroeien en samensmelten. Net als vanouds. Toen de zonnepriesters van de oude tijd het bronzonlicht in dit gebied met zich meedroegen en dit ver de wereld instraalden.

Het nieuwe licht wordt geboren.

Het kan niet meer gestopt worden.

In alle zielen van licht wordt de BronZon geactiveerd.

Het zonnelichtkind sluimert in ons wezen, groeit in onze buik en wordt geboren in het licht van de tijd.

De godenkracht straalt door tot in elke vezel van ons bestaan.

We worden NU echt aan het werk gezet.

HET BEGINT.

Het godenlicht vanuit de BRONZON daalt in en zal manifest worden.

Verschijnselen die fysiek een rol kunnen spelen zijn:

* Misselijkheid.

* Overgeven.

* Heftige diarree.

* Plotselinge hoge koorts.

* Spierpijnen.

* Slecht zicht in de ogen.

* Duizeligheid.

* Heftige moodswings.

* Onverklaarbare woede uitbarstingen.

* Hevig verdriet.

*  Behoefte om zich af te zonderen.

* Rillen zonder  aanwijsbare oorzaak.

Maar we zijn op de goede weg. Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email