Transplantaties

Transplantaties

Transplantatie met lichtweefsel..

Weer zo'n mooi item van deze tijd. Ik ben zo blij dat dit soort zaken aan ons wordt aangeboden. Al een paar maal heb ik mogen ervaren dat er bij iemand een transplantatie werd uitgevoerd. Het is nieuw en nog vrij experimenteel. Maar er valt niks te verliezen voor de persoon die het ondergaan mag.
Sommige delen van het energielichaam van de betreffende persoon zijn dan zo uitgeput en " ziek" dat er eigenlijk geen genezing meer op kan treden. Zodat de persoon op aarde ernstig ziek zou kunnen worden. En de ziel van veel personen wil zo graag het omslagmoment in deze tijd meemaken. Men wil eigenlijk niet naar " boven" gaan, alleen omdat het energielichaam van iemand zo ziek en zwak is dat er geen doorstart gemaakt kan worden.
Ik zie altijd de paars/gele lichtgestaltes komen die ik beschreven heb in de waarneming over de heling van het DNA.
Soms wordt er gewerkt in de ruimtes tussen de cellen in. Er wordt dan een goudgele vloeistof ingegoten die tussen de cellen glijdt. De cellen worden daardoor omvat met een gouden laagje. Een soort balsem. Dat volledig door de cellen kan worden opgenomen en hen kan sterken en transformeren. Ook zie ik dat op andere plekken lichtweefsel wordt aangebracht. Altijd van goudachtig, kristallijn materiaal. Van de desbetreffende plaats wordt dan ziek/zwart weefsel weggehaald en het gouden weefsel wordt op de plaats gelegd. Zo mooi. Het geeft zacht licht af. Straling van een heel andere orde. Het is altijd wel spannend of het niet afgestoten wordt. Het moet tijd krijgen om in te groeien. Ik beschreef het hier boven al, het is vrij experimenteel. Ik ga daar absoluut niet zelf over. Het wordt bekeken en ingebracht als de wezens hun toestemming geven. Maar ik mocht elke keer ervaren dat dit gedaan werd vanuit diep respect voor het menselijk leven. 
Andere keren worden er zachte impulsjes door het ruggenmerg gestuurd. Flitsjes goud/ violet licht. Dan zie ik zwarte deeltjes loskomen en wegzweven die vervolgens weer worden opgevangen door de wezens en in een kristallijnen doosje gedaan. Waarschijnlijk ter nadere bestudering. 
Deze heling vindt op een heel diep niveau in iemands bewustzijn plaats. Echt op celbewustzijnsniveau. 
Daar zie je dus ook niet al " de andere dag" resultaten van. Dat moet ingeweven worden. Groeiruimte krijgen en het oude, beschadigde weefsel langzaam vervangen.
Maar het is zo bijzonder, dat ik het jullie niet wil onthouden. En wie weet kan je hen aanroepen om bij jou ook zoiets toe te passen. Wat heb je te verliezen tenslotte. Niks toch. Als deze prachtige wezens de moeite nemen om ons aardemensen te helpen genezen vanuit de ziel, dan is dat een kostbare aanreiking uit de bron die we niet moeten negeren. Dus wie weet kan er ook in jouw bewustzijn een wonder gebeuren als je hierom vraagt.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email