Het gouden licht

Het gouden licht

Als je vanuit de kosmos naar de aarde kijkt, is het eerste wat je opvalt dat de aarde omhuld is door een grauwe, grijze, mistige energie. Dat word je helemaal niet blij van. Het betekent dat al het leven op aarde in die grauwsluier ademt en leeft. Dat is ook exact de insteek geweest om als lichtwerker naar de aarde te gaan. We wilden die mist neutraliseren. Lichtwerker, lichtverwerker, lichtafwerker worden. Het woord werker is ook echt een werkwoord. Als je eenmaal besluit om als lichtwerker bedraad te mogen worden, werk je met licht. Al het licht dat je inbrengt maakt oud licht los. Lichtwerker ben je met elke cel in je bewustzijn, niet alleen met woorden.
Er is ook geen ontkomen aan. Als je eenmaal met licht begint te werken, tril je alles los wat het licht diffuus maakt. Afdalen als lichtwerker is alsof je vanaf de hoge kosmische duikplank in een zompige moeraspoel duikt zonder de uitgang te weten.
Wat een moed heb je dus als je dit doet.
De gouden innerlijke lamp die in elke lichtwerker brandt, brengt altijd weer de uitgang in beeld.
Niet direct maar via het onderbewuste.
Als je de moeraspoel induikt haal je met diepe teugen moeraswater binnen. Dat is je ademruimte. Die adem verbind je met je celbewustzijn en al dat water stroomt ergens in de diepte naar de gouden lamp/bron om getransformeerd te worden.
Een lichtwerker is eigenlijk een vuilnisophaler, vuilverbrander en composteerder. Want een lichtwerker laat geen vervuilde druppel moeraswater ongefilterd. Dat maakt het leven van een lichtwerker ook zo zwaar. Alles wat je aangeboden wordt zet je om in nieuwe patronen. Zwart maak je grijs, grijs maak je licht en vervolgens ben je bezig om de kleurnuances er in te zetten.


In deze tijd hebben lichtwerkers de ultieme sprong gewaagd.
Ze zijn tot op de bodem van moeraspoelen gedoken in de hoop de vervuiling die in de emotiepatronen van " de oude aarde " zijn gegroeid op te lossen. De onderste steen boven te halen. De oudste DNAcel door de nieuwste heen te trekken. Letterlijk een sprong in het diepste diep. Met wat reddinglijntjes naar engelen, gidsen en lichtwezens van zuivere aard.
Jaren van wegfilteren ( cijferen) zijn voorbij gegaan.
Nu is het tijd dat de zonnefilters geïnstalleerd worden.
Lees het verhaal : "de Zonnewende" om te begrijpen wat ik bedoel.


Door de activatie van de zonneschijven tussen onze voeten krijgen we een krachtige pomp tot onze beschikking die de mistige laag rondom ons heen snel omfiltert tot goud licht.
De mist is het dikst tot op een halve meter hoogte ongeveer. Precies het gebied waar onze kleine kinderen kruipen, onze dieren ademen, onze planten en bloemen groeien en onze mineralen liggen.
We bewijzen onszelf en de aarde dus een grote dienst door die pompen/schijven te gaan gebruiken.
Voor jezelf is het heerlijk om je voor te stellen dat je alle mist rondom je voeten oplost en goud licht begint uit te stralen.
Voor al het leven in deze zone komt er een opening tot stand. De planten kunnen hun kleurige, geurige energiestralen beter met ons verbinden. Al die kleuren en geuren pompen we mee rond en we doordrenken de gouden mist met een adembenemende geur.
De dieren openen op diepere lagen en hun zonneziel kan indalen, waardoor ook zij dit gouden licht kunnen aanmaken.
Onze kinderen kruipen niet meer rond tijdens de eerste jaren van hun leven in die mistige energie, waar entiteiten maar al te gemakkelijk op inhaken en hen lastig vallen.
De mineralen, aardbodem zuigen dit gouden licht in zich op en groeien in kracht.
Stel je eens voor dat we na verloop van tijd als we vanuit de kosmos kijken de aarde gehuld zien in een gouden schijn ipv in die zompige mist.
Is dat geen reden om blij te worden?
Ik vraag je dus vanuit mijn gouden zonnehart om mee te doen. Ieder op eigen wijze en naar vermogen.
Ik vraag je om de gouden zonnestralen die uit de kosmische zon vallen met hart en ziel op te nemen en tussen je voeten te planten.
Als zaadstralen van de nieuwe tijd.
Straal het goud en regenboogkleuren uit in de breedte en straal het op van tussen je voeten naar jezelf.
De tijd van afvalverwerking is voorbij. De tijd van geboortelicht is aangebroken.
Wees niet alleen in woord maar ook in daad een echt kind van het licht.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email