De gouden V-snaar

De gouden V-snaar

De gouden V-snaar.

De laatste dagen krijg ik prachtige signalen vanuit de grote Centrale Zon toegestuurd.

Ik zie mezelf lopen op een gouden pad. Het is best een breed pad. Maar op de een of andere manier word ik steeds naar de rand van het pad getrokken en beweeg ik mezelf nogal zwabberend voort.
Als ik goed luister hoor ik stemmen. Naast het pad. Ze roepen om hulp, ze schelden me uit, ze jammeren en als ik erg dicht bij de rand van het pad kom voel ik dat het lijkt alsof ik magnetisch naast het pad getrokken wordt. En als ik er dan naast stap beland ik in een razernij van energie die behoorlijk heftig is.
Dan sta ik weer op het pad en ik zie Meester Jezus naast me. Hij houdt mijn hand vast en vraagt me gewoon door te lopen. In het midden van het pad. Ook legt hij me uit dat het Nu niet relevant is om van het pad af te stappen. Omdat er te veel van afhangt. Het is nl. tijd om door te lopen. Gouden poort na gouden poort door te bewegen naar het Gouden Jeruzalem. Hij laat me zien dat als ik nu naast het pad stap het te gevaarlijk is. Tijdverlies ook. Hij geeft me aanwijzingen om vanaf het pad bijv. gouden transparante dekentjes uit te delen aan hen die jammeren om hun innerlijke kou. Of bekers met nectar uit te delen aan hen die dorstig zijn naar meer kennis en licht.
Liever nog wil hij dat ik " depots" maak, waar deze zielen zelf hun benodigdheden komen halen. Want ik mag gerust stoppen met altijd zelf alles uit te willen delen. Hm, dat klinkt eigenlijk wel fijn. Hij laat me zien dat de zielen die nu nog zo hard schreeuwen al eeuwen lang schreeuwen. Hun stemmen klinken inderdaad schor. Ze hebben al zoveel kansen en lessen gehad dat het tijd wordt dat ze zelf op staan. Zoals hij zegt" Het gouden pad is voor iedereen bestemd, je moet er alleen wel zelf op leren lopen". Hmmm, klinkt ook niet slecht.
Terwijl hij mijn hand vasthoudt voel ik flitsjes door me heen schieten. Als ik vraag wat dat is zegt hij' Ik raak je gouden V-Snaar aan". 
De gouden V-snaar is een draad van licht die dwars door mijn bewustzijn heen loopt. Als ik er naar kijk zie ik grote V's uit de chakra's omhoog schieten. Alsof het bekers zijn. Graalbekers.
Het lijkt ook wel alsof ik de energie van aValon om me heen voel.
Hij zegt:" Ik laat V-woorden in je overflitsen. Woorden van heling en kracht. In de taal waarin je nu werkt, in dit leven. Ik voel Vrede, Vrijheid, Vertrouwen, Vreugde, Veiligheid, Volkomenheid, Verbinding en nog veel meer verheffende V-woorden in hoog tempo binnen komen. En ook zegt hij : De schoonheid van de V-woorden zal de lelijkheid van de andere woorden overstemmen. En ik voel, Valsheid, Vreselijk, Verschrikkelijk, Vampier, Verbitterd, Verblind, Verleden en andere woorden overschreven worden door de gouden V-woorden.
Hij zegt; " Deel de kracht van die woorden uit. Verbind ze aan het hart van de aardse mens. Laat het hart de V-kracht rondpompen door het bloed en de organen Vullen met Voedend licht".
Ik kijk voor me uit en zie de V-woorden over het gouden pad dansen. Ik krijg bijna zin om er achter aan te hollen en met hen te spelen.
Onderweg raap ik hen op en gooi ik hen over de rand van het pad. Iedereen die roept mag van mij een Vreugdevol Vredeswoord vangen en in zichzelf plaatsen. Het is echt grappig, want als ik een woord aanraak valt het uit elkaar en worden er steeds meer woorden gevormd. De ene laat anderen geboren worden.
Het is zo'n mooi beeld dat ik jullie mee laat delen.
Ik gooi de gouden V naar je toe. En laat hem je V-snaar aanraken. Zo ben je zelf in staat om van binnenuit, op pijnlijke plekken, een V-woord in te bouwen dat nodig is op de betreffende plek. Is je miltenergie gescheurd omdat je jezelf onveilig voelde? Bouw dan het woord veiligheid in. De ene maakt meer. Vanuit de milt zullen de gouden V-flitsjes van veiligheid zich door je lichaam gaan verspreiden en de pijnen, scheuren helen die ontstaan zijn door welke reden ook.
Zoek het V-woord dat bij je past en maak er een blijVoetig spel van. Dans op het gouden pad en laat de Verlichting die hieruit los komt in je hart de Vrede aanraken zodat je Vol schiet met Verheffing.


Ik groet je vanuit de Gouden Volkomenheid die Vreugde heet.

Print Friendly, PDF & Email