De pinkstervuurbloem

De pinkstervuurbloem

Het is zover. De Pinkstervuren branden weer. En dit jaar is het vuur erg heftig.  Het is bevrijdend en vooral ruimte makend.

Stel je voor dat er vanaf de planeet Aarde duizenden zielekoorden als linten de kosmos inlopen. Ieder koord is verbonden met een op aarde levend mens. Dit koord loopt ook door de andere dimensies heen, de astrale werelden enz. Maar de mens die op aarde leeft in het Nu is de transmitter binnen in dit veld. Met andere woorden, als de op aarde levende mens keuzes maakt ,dan pulseren de consequenties hiervan door dit levenskoord heen en bepalen deze de algehele trilling van het  gehele koord.

Nu het collectief van de planeet duidelijk verschuift naar hogere waardes begint er door deze koorden ook meer licht te pulseren. De keuzes in het Nu  zijn bepalend voor de toevoer van levensenergie in het gehele koord.

Dat wordt gevoeld in de hoogste regionen van licht.

De Meesterkoorden gaan zich steeds meer verbinden met de zielskoorden van duizenden mensen  nu levend op aarde.

Vanuit de meestervelden is er een enorm  collectief vuur ontstoken.

Dit vuur zakt langzaam door de  levenskoorden heen naar beneden.

Op zijn weg naar beneden verzamelt  het vuur de energie die nodig is om in het NU-veld een heftige steekvlam te kunnen veroorzaken.

Langzaam naar beneden brandend schiet dit vuur op sommige plaatsen ( met name in de chakra’s) in een vreugdevuur omhoog. Met een naar alle kanten uitwaaierende vuurbeweging. Die alle koorden en linten die niet bewustzijnseigen zijn verbranden wil.

Dit vuur bevrijdt de passie die in een ziel te wachten ligt.

Het verschroeit alles wat de passie wil intomen en kapot maken.

Doordat we oude zielen zijn en er in de loop van de achterliggende eeuwen vele anderen hun levenskoorden zeer bepalend om onze eigen koorden heen geslagen hebben is ons eigen licht gedoofd.

Stel je een navelstreng van licht voor. En zie dan in gedachten voor je dat deze navelstreng door sterke, donkere koorden omwikkeld wordt. De koorden worden stevig aangetrokken en je ziet direct dat die navelstreng geen lucht meer krijgt. Geen eigenheid kan ontwikkelen. De ziel die geboren wordt, is meteen aan banden gelegd.

Zo ongeveer zien onze levenskoorden er uit. Leven na leven omwikkeld met  donkere, strak getrokken koorden, waardoor de eigenheid ingetogen en passief binnen in een mens verborgen werd.

Wel, die tijd is voorbij. Alle koorden die niet meer passen bij de hogere ontwikkelingsweg van een aardse ziel worden weg gebrand. Op grote schaal. De Pinkstervuren zakken door ons heen en bevrijden ons van opgelegde beperkingen.

Het vuur vindt tussen onze voeten een bronpunt en ontsteekt  van daar uit een immense vuurbloem. Deze geelgoudenoranjerode vuurbloem opent zich en klimt omhoog naar de kruin. Op alle lagen zijn zaden verspreidend en zijn bladeren  breed uitstrekkend. Zodat tijdens het Pinkstermoment zelf de aura’s van de bevrijde zielen als brandende vuurbloemen zichtbaar zijn in de etherische werelden.

Zo worden door deze brandende vuurbloemen en het levenselixer van de lichtmeesters onze knellende banden voorgoed weggehaald.

Het vuur zal  hoog blijven branden tot 25 juni, als het St- Jansfeest begint. En nadien zal het tot 21 september blijven branden en smeulen. Net zolang totdat de oude koorden en programmeringen voorgoed verdwenen zijn.

Je wordt dus tijdelijk een brandende vuurbloem. Geënt op de vuurkracht van aarde en kosmos, van hemel en bron.

Schrik dus niet als je heftige sensaties ervaart. Het afwisselend warm of koud krijgt. Het vuur zoekt alles op wat je offeren kan aan de tijd.

Geweldig. Alweer een stap vooruit in je groeiproces.

 

Ik wens iedereen een vlammende Pinkstertijd en groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email