Een Pranamomentje

Een Pranamomentje

In dit artikel ga ik jullie aanreiken hoe je uit alle positieve energie om je heen vloeibaar licht kan maken.

Nu de trilling van veel zielen boven de 50% marge uitkomt en de Prana-buis zich herstellen kan, zodat er meer en meer aanvullend licht in kan stromen, is het belangrijk dat we ook weten hoe we dit kunnen aanvullen.

Het is heel simpel.

Doordat de eigen trilling groeit raak je dieper verbonden met de natuurlijke kracht van positieve energie van de wereld om ons heen.

Vandaar ook mijn advies om de negatieve aspecten die nog bij het dramaspel horen zo veel mogelijk te negeren, in ieder geval er niet emotioneel al te sterk bij betrokken te raken.

Stel dat je in de natuur wandelt.  De natuur voelt dat jouw trilling aanwezig is en gaat daardoor naar je uitreiken.

De kracht van de bomen, bloemen, dieren, mineralen reikt naar je uit.

Zij nodigen je als het ware uit om een slokje vloeibaar licht te drinken vanuit hun hartebekers.

Hoe doe je dat? Door je simpelweg voor te stellen dat er een voedzame, aanvullende stroom van natuurlijk licht om je heen beweegt. Je hoeft je lippen maar te tuiten, denkbeeldig een beker in de stroom te brengen en het opgeschepte licht te drinken. Of je kunt dit licht via je fontanel “indrinken”

Maak jezelf ontvankelijk voor die stromen. Waar oprechte intenties zijn, hangt er vloeibaar licht in de lucht. In alle kleuren van de regenboog.

Een fijne bijeenkomst met lieve mensen, een klaterende lach die opklinkt, een herinnering aan een fijne gebeurtenis, de voorpret naar iets leuks….allemaal momenten waar vloeibaar licht wordt geproduceerd.

En dit licht is universeel, voor iedereen beschikbaar en vrij te gebruiken. Zo kan een moment van oprechtheid jou en de wereld een kans bieden om jezelf aan te vullen met het helende kosmische licht. Eerst zal dit licht via de chakra’s nog naar dieper gelegen lagen stromen, zodat je er niet direct iets van merkt.

Maar houd vol, ieder indrinkmoment is een genezing voor jouw wezen, je ziel en je leven.

Proost, ik nodig je uit, om de beker des levens op deze manier te gebruiken, zoals het voor jou goed voelt.

Prana betekent levensenergie. Het kan geboren worden als er een bepaald chemisch evenwicht in ons energieveld bereikt wordt.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Kracht heet.

Print Friendly, PDF & Email