De Moederstamboom

De Moederstamboom

Na het indalen van het geboortelicht in de Boom des Levens via het Maria-licht gebeurde er dit.

 

We stonden voor de eik, nog geraakt door alles wat we zagen gebeuren.
Dan hoorden we zingen vanuit de boomstam.
Er ging een deur open, en in de deuropening verscheen een hartelijke, moederlijke vrouw. Zij nodigde ons uit om binnen te komen.
We stapten de boom in en zagen meer vrouwen zitten rondom een grote houten tafel. Deze was gemaakt uit de stam van een oeroude eik. In de stam voelde je bij binnenkomst meteen het leven van de aarde zinderen. Maar wat je vooral voelde in de ruimte was blijdschap en liefde.
Rondom de tafels zaten twaalf vrouwen. Niet jong, niet oud, goed geconserveerd, mollig en rond. Ik noem hen aardelichtvrouwen.
De stam van de boom bleek hol. En rondom deze ruimte zag ik meerdere ruimtes met prachtige boomstamtafels.
We werden uitgenodigd om bij deze vrouwen aan tafel te komen zitten. Om met hen te lachen en te praten en ervaringen uit te wisselen. En ook om te bespreken hoe het nu verder moest. Zij toonden ons dat de nieuwe, geïnitieerde levenscellen die via Maria geschonken werden aan de nieuwe tijd door hen werden verzorgd.
Ook lieten zij ons zien hoe deze zielen door de kern van de aarde heen zouden reïncarneren op aarde. En hoe zij de schoonheid van de nieuwe aarde mee zullen gaan nemen naar het aardse leven. Zij zullen nieuwe methodes ontwikkelen om de aarde zuiver en geheeld te krijgen. Om het leven op aarde zuiver en geheeld te krijgen.
En terwijl de levensdruppels in de stamboom zitten zullen zij doordrenkt worden met de wijze raad van deze aarde moeder licht vrouwen. Ik hoorde dat de vrouwen veel liederen ontwikkeld hadden. En als zij begonnen te zingen trilde de energie van deze liederen vanuit de kern van de boom in het leven van de boom. Al zingend brachten zij hun boodschap over.
Ook vertelden zij elkaar levensverhalen, deelden zij ervaringswijsheid.
Zij zeiden mij dat ze vanaf nu de aardemoeders, de medicijnvrouwen, de oervrouwen van deze wereld uitnodigden bij hen aan tafel.
Want velen van hen hebben door het aardse leven heen een lange reis afgelegd. En nu is het tijd om terug te keren naar de stamtafel. Om alles wat er gebeurd is te delen en samen te voegen in het hart van de tijd, in de kern van de boom.
Moederlicht, zorglicht, aardeheling, druïdenlicht, sjamanenwijsheid allemaal om dezelfde tafel geschaard om kennis en ervaring te delen.
Wie weet ben jij ook een aardemoeder, een word je uitgenodigd om te komen. Dit kan niet door wens of verlangen gerealiseerd worden, dit heeft te maken met afstemming en resonantie. Als de trillingen kloppen kom je moeiteloos binnen in deze omgeving, anders niet.
Dat is geen oordeel op jouw wezen, dat is een wet die afgestemd is op gelijkheid en intentie.
Je kan niet altijd weten waarom het jouw tijd wel of niet is om hier te mogen zijn. Als je daar meteen een oordeel over hebt, weet je ook direct waarom het jouw tijd nog niet is.

Het werd een feestelijk gebeuren daar in die holle stam.
Elke keer als ik er aan denk, zit ik er weer.
Ik voel dat mijn wezen daar de komende tijd zal ZIJN.
Omdat het geboortelicht van de nieuwe aarde wordt klaargezet.
En in deze stroom moet veel moederlicht en moederzorg verwerkt worden.
Prachtig, het is een heerlijke ervaring om eindelijk in de kern van de aarde een plaats te vinden waar het allemaal klopt. Waar het veilig is en schoon. Niets is aangeraakt door de vervuiling en angsten van de oude tijd.
Met Maria boven en in ons wezen. Met de Vaderzon boven en in onze cellen dalen we af naar het hart van Moeder aarde.
Geboorte van paradijslicht. Godinnenkracht. Priesterlicht. Heiliging van de nieuwe aarde.
Woorden kunnen niet vertellen wat het hart ons toont.
Ik zing de oude tijd uit mijn hart en zet het om in nieuw leven.
En ik wens je toe dat je mee durft te zingen, uit volle borst.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email