De Roep van het Heilige woud

De Roep van het Heilige woud

Diep, diep in het heilig hart van onze herinneringen bestaat er een doorgang naar het Heilig Woud. Hier bevinden zich de piramides van Oorsprong en Creatie. Omvat door de Tempels van Zuiver  Pulserend Bronlicht.  De witte terrasvormige Piramide in het midden bevat de goud/zilveren zon/maan god/godinnenpoort. Door deze poort komen de nieuwe vormkrachten en scheppende gedachtes binnen. De 12 regenboogpiramides  die zich om de witte Piramide heen bevinden, staan geschakeld op elkaar en zorgen er voor dat er een constante stroom van groeizaam licht aanwezig is in dit gebied. Zij vormen en bouwen met elkaar een Merkaba-Veld. Er staan in dit enorm uitgestrekte gebied duizenden heilige bomen. Zij groeien rondom de piramides in terrasvormige heilige cirkels. Zij ankeren en verbinden de lichtvelden. Lange tijd zijn de poorten van het Heilig Woud ontoegankelijk geweest. De trillingen van het woud mochten en konden niet gevoeld worden door zielen die te laag afgestemd raakten.

Maar nu de trillingen groeien – de paradijsmatrix ontwaakt – klinkt de roep van het Heilig Woud door onze harten heen. Het Heilig Woud roept iedere zuivere ziel op om terug te keren naar de velden van manifestatie. Dat houdt in dat als deze roep klinkt er in ons binnenste een verlangen wakker wordt om dit woud te willen bezoeken. Zonder dat we dit bewust weten dalen we af door de dimensiepoorten van ons heilig hart ( thymus) en zoeken het woud. Als dit woud de trilling van een ziel herkent opent het woud zich en sluit het zich achter de ziel als deze binnen treedt.

De bomen vormen een laan waarbij de  takken zich naar elkaar toe buigen en een dak vormen boven het hoofd. De ruisende bladeren en takken van de bomen fluisterzingen terwijl men passeert.  Zij wijzen de weg naar de witte piramide.

Eenmaal aangekomen bij de piramide mag zo een ziel plaats nemen aan de voet hiervan. En zo worden er de komende tijd miljoenen zielen naar de voet van de MOEDER/VADER piramide geleidt. Al deze zielen worden opgeroepen om ceremonies te houden, zichzelf te zuiveren, hun zielenverhalen te offeren aan de tijdsgeest. De bomen van het Heilige Woud nemen de verhalen in zich op en zetten hen om in gouden energiestromen. Zo bouwen de goudstromen zich op. Deze komen als wolken rondom de piramide te hangen, zodat deze op den duur helemaal gehuld zal zijn in gouden nevelen. 21 december 2013 zal er een heilige verbinding  gemaakt worden, waarbij allen die zich hier bevinden de goddelijke navelstreng van de nieuwe tijd in hun binnenste voelen ontwaken.

Dit licht zal via de innerlijke weg verbonden worden met de heilige plaatsen van onze planeet. Het zal naar de 12 witte Tempels stromen, die op tijdskruispunten staan in de etherische lagen van onze planeet. Het zal naar krachtplaatsen en leylijnen stromen, om zodoende het nieuwe begin van ons lichtstelsel te waarborgen. Een ongelooflijke gebeurtenis. Geen enkele ziel met onzuivere bedoelingen mag dit gebied betreden,. Het zal niet eens kunnen, want binnengaan kan alleen als je geroepen bent en de juiste sleuteltrillingen bevat. Alleen dan zullen de bomen van het Heilige Woud zich openen en iemand toelaten.

De energie van het Heilige Woud is zo mooi en ontzagwekkend dat de tranen van vreugde over de wangen zullen rollen in een gevoel van oneindige dankbaarheid. Men krijgt het gevoel alsof men thuis komt.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email