Glastonbury

Glastonbury

Vandaag reis ik weer af naar Engeland. Om door te werken op de prachtige ontwikkelingen die er gaande zijn in dit gebied.

Het is de bedoeling dat we in deze tijd het hartchakra van de wereld terug kunnen koppelen aan bepaalde meridianen die door het wereldbewustzijn heen lopen.

Binnen dit kader wordt er van alles aangeraakt en veranderd.

Zoals er laatst bijv. gewerkt is op de piramide van Sakkara. Sinds eeuwen liep daar een wachter rond. Een naar mannetje met een kromme neus en een gebogen  ( gierachtige) nek. Hij had ook een soort bochel op zijn rug. Ik ken mensen die er geweest zijn en die hem daadwerkelijk hebben gezien.

We zijn er recent in geslaagd om de wachter te volgen naar de binnenkern van de piramide.

Ik zal jullie de  details besparen, maar het komt er op neer dat deze man het labyrinth onder de piramide bewaakte.  Nadat we deze wachter voorgoed hebben kunnen verwijderen ( hij leefde daar al eeuwen lang) en we de doorgang vrij gemaakt hadden kwamen we diep onder de piramide bij een poel terecht.  In de poel zat  nog wat drabbig water. Het stonk ook flink. Ik zag in de poel, dieprode kristallen op de bodem. Deze kristallen konden we verbinden met de sterrenpoorten.  De kristallen die verbonden werden begonnen te glinsteren en te stralen. Er borrelde een diepe, rode kleur op uit het centrum van de poel. Er opende zich een bronpunt. En uit dit punt stroomde helder rood licht. De poel werd totaal tot aan de rand gevuld en vandaaruit stroomde het licht  over in de aderen van de planeet.

En zo is het de bedoeling dat o.a. deze rode stroom de komende week ook het hartchakra van de wereld naderen mag en geintegreerd gaat worden.

Daarom ga ik naar Glastonbury. Om getuige te zijn hoe dit rode, kosmische licht terug stroomt in het energetisch hartchakra van de planeet.

Er zijn al geweldige koppelingen geweest. De roze Venusstroom heeft zich verbonden met de lichtblauwe Budha stroom. De groene hartestroom heeft zich verbonden met de goudgele Bronstroom.

In het hartchakra keert het leven terug. Er is een werveling van licht gaande.

Vooral via de Venus en de Andromedapoort wordt er diep ingewerkt op deze verbindingen.

Het is groot.

Het is nodig.

De planeet mag op deze wijze weer kosmisch ondersteund worden door het rode licht. Dat terugkeert in het hart van de wereld. Dat van hieruit nieuwe levensenergie door de aderen zal pompen van diezelfde wereld. In de kern van het hartchakra komen vele stromen bij elkaar. Al dit licht moet geleidt worden naar de heilige plaatsen van weleer. Vele sjamanen zullen klaar staan om dit licht te “ roepen” en te zegenen.

Aardebloed zal vermengd worden met hemels bloed.

Kosmisch bloed zal hierdoor heen golven.

Het hartchakra wordt kosmisch verbonden met het universum. Op een dieper niveau dan voorheen. Dat is goed nieuws.

Maar niet iedereen op deze wereld is het hier mee eens. Ook daarom moeten we naar Glastonbury. Om door middel van het licht het duister af te weren.

Ik vraag iedereen die dit leest gebeden, zegeningen en vooral goede intenties te sturen naar deze streek.

De engelen zullen veel werk hebben om al dit licht te integreren.

Er zal een kosmische interventie plaats vinden die zijn weerga niet kent in de geschiedenis van deze planeet.

Alles wat recent vrijgemaakt is in het gebied rondom Glastonbury moet nu worden opgeruimd en voorgoed verwijderd. Oude bedradingen, oude aansluitingen. Het duister moet op astraal niveau het “ veld” verlaten.

Het zal hard werken zijn.

Voor elk lichtwezen van goede wil.

Deze plaats is de Bronplaats voor de aarde.

Voor al het leven.

Voor al wat komen gaat.

Ik roep iedereen op om er “ innerlijk” te zijn op dit belangrijke moment.

Laten we samen werken om het licht voorgoed op aarde terug te kunnen laten keren.

Ik ben er.

Jij ook?

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email