Het Houtkorset

Het Houtkorset

In het stuk “ werken met de zielenboom” heb ik getoond hoe het mogelijk is om via De Boom Van Eigen Waardes “ in de linkerzij een heleboel andere bomen te ontsluiten die ieder voor zich een belangrijke functie hebben in het cel bewustzijn.

De volgende oefening sluit hier op aan.

Ik vraag je nogmaals naar de Boom van Eigen Waardes te gaan in de linkerzij. Als het goed is heb je deze nu krachtig opgebouwd aan de linkerkant van de zonnevlecht.

Zie voor je dat het bladerdak tot halverwege de maag reikt, de stam tot minstens de heupen en dat de wortels langs de heupen en het bovenbeen omlaag groeien. Een paar van die wortels reiken ook naar je Ikbenpunt net onder de navel en geven daar een stukje extra houvast.

Nu ga je jezelf voorstellen dat deze boom zich spiegelt naar de rechterkant. Daar bouw je een identieke boom op. Ook deze boom reikt met het bladerdak tot aan de drievoudige warmtemeridiaan in het centrum van de zonnevlecht. De stam is net zo krachtig en sterk in spiegelbeeld als de andere en de wortels reiken net zo ver. Ook hiervan schieten weer wat worteltjes in je  Ikbenpunt. Op deze wijze bouw je een boomkorset van energetisch hout.

Waarom doe je dat?

Tussen deze twee bomen in liggen veel organen die met emotieverwerking te maken hebben. Als je dit boomkorset goed opbouwt schikken de bomen zich door en om je emotieorganen heen en bieden zij een stevig houvast. In een tijd waarbij de emoties hoop oplopen , is het goed om houvast te scheppen. De bomen bieden aan om ons dit houvast te geven. Op deze wijze kun je jezelf hiermee ondersteunen.

Door al je organen omvat en doorstraalt te weten met boomlicht, hoef je zelf minder te verwerken.

Je voert emoties gemakkelijker af omdat bomen sterk geleiden en je organen worden sneller schoon. Zodat het emotie-gif zich niet zo diep innestelt.

Als dit voldoende voor je is, stop je hier.

Wil je nog een stap verder gaan, dan stel je je af en toe voor dat al het gif uit je organen door de bomen wordt opgezogen en dat de bomen er grauw en akelig uit gaan zien, omdat zij dit gif voor jou transformeren.

Vervolgens stel je jezelf voor dat uit de ZonneBron  van je Hoger bewustzijn een goudkleurig licht naar de bomen toe stroomt. Dit medicijn schenk je aan de bomen. Je ziet het als goudkleurige nectardruppels op je bomen regenen. De bomen zuigen de nectar op, worden langzaam helderder en staan binnen korte tijd weer net zo te stralen als voorheen. Onverwoestbaar. En gevuld met nieuw licht. Klaar om de volgende gifstroom op te vangen. Zo breng je een symbiose op gang die op natuurlijke wijze je emotiestromen gaat  recyclen.

En laat je nergens afval achter.

Ik groet je vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email