Aardeheling 2

Aardeheling 2

( Deze sessie komt in drie delen op de site, drie dagen opeenvolgend)

Tijdens de groepssessie van 27 februari 2015 mochten we weer op een aantal krachtplaatsen werken in het aardebewustzijn.

Hierbij lieten we ons  zoals altijd leiden door de energie van het moment en de aansturing vanuit onze kosmische  Overziel.

In deze ziel ligt het Aardeplan opgeslagen. Dit is een complex plan met complexe structuren, waarvan wij in ons aardezelf niet precies  de ware aarde van kunnen begrijpen. Daarom is het mooi dat het Plan vanuit de Overziel wordt aangestuurd en van daaruit zijn logische planning volgt.

Na de vorige Aardeheling zijn we vandaag uitgekomen bij Gobekli Tepe. Een heilige plaats in Anatolie, Turkije. Deze plaats is het oudste, architectonische monument dat ooit werd gevonden en veel ouder zelfs dan Stonehenge of de piramides van Egypte. De plek is officieel aangeduid als de oudste tempel ter wereld. Het is ook de eerste keer dat men ontdekt heeft dat er vanuit de krachtplaats waar de Tempel stond gebouwd werd en niet andersom. De Tempel was er eerst en daar om heen zijn nederzettingen ontstaan.

Op deze plaats zit een heilige verbinding met de Kosmos. Er zit een verbinding naar de Gouden Tempelcomplexen, die in de hoog astrale werelden gebouwd zijn. Na onze inwerking is het de bedoeling dat er vanuit Gobekli Tepe een  etherisch gouden pad naar de heilige Tempels vrij gemaakt wordt. En dat er architecten komen, die rondom deze plaats de energie gaan herstellen. Om zoals vanouds de Gouden Tempel die daar origineel gestaan heeft ( toen onze planeet nog in een andere densiteit verkeerde ) terug op te bouwen. Midden in Turkije, dichtbij Syrië is dat een gevaarlijke onderneming. Toch laten de engelen en wezens van het licht geen tijd verloren gaan. De strijd die gaande is speelt zich af op laag dimensionaal niveau. Lichtwerkers van over de wereld kunnen heel gemakkelijk in een hogere sfeer de Tempelcomplexen restaureren. Met hun wil, hun gedachten en hun gouden inzet. Niet voor niets gebeurt dit terwijl in de wereld de gouden straal actief is. De gouden straal, tezamen met het magenta en het roze werkt diep in op de constructies die ontheiligd en/of vernietigd zijn in het verleden.  Blauwdrukken gaan nooit verloren. Wij kunnen er met elkaar alles aan doen om deze geheiligde plaatsen met ons gouden, scheppende licht terug op de kaart te zetten. Ik nodig iedereen die dit als waarheid ervaart uit om hieraan mee te werken. Puur door goud licht aan te leveren en een liefdevolle intentie te plaatsen. Zodat de Architecten  van het Heilige licht aan de restauratie kunnen beginnen.

Print Friendly, PDF & Email