Aardeheling Spitsbergen

Aardeheling Spitsbergen

Tijdens de groepssessie van 24 april 2015 hebben we een verbinding gemaakt met de volgende plaatsen.

Elke maand verbinden we ons tijdens het tweede deel van de sessie met speciale plaatsen op aarde. Al deze plaatsen hebben een bijzondere betekenis in de wereldgeschiedenis.  En onderling werken zij op elkaar in.

Deze maand werkten we op de energie van Spitsbergen. Palenque ( Mexico) en Tanah Lot ( Bali).

De energie van Spitsbergen symboliseert het volgende.

“Donker en licht zijn beide nodig. Zelfs in de donkerste nacht is er licht. Ik accepteer dat ik een deel ben van de kringloop van de natuur. Ik stel mezelf iedere dag open voor nieuwe wonderen “.

Spitsbergen is een eilandengroep tussen Noorwegen en de Noordpoolcirkel. Op dit eiland overheerst de natuur. Er zijn bijv. nog vele ijsberen te vinden.

Wat in het kader van de indaling van het groene licht belangrijk om te vermelden is, is  bijv. dat je hier een geweldig zicht op het  groene noorderlicht kunt ervaren. De poolnacht duurt van 26 oktober tot 14 februari. Dan is het vrijwel donker. Tussen 15 april en 26 augustus komt de zon niet onder de horizon en is het dag en nacht licht.

 

IJsland-Winter-Noorderlicht-3-680px-copyright-Anne-van-Houwelingen

 

 

Opgemerkt kan worden dat er nergens op aarde zo’n verschil gevonden wordt tussen licht en duisternis.

De temperatuur komt in de zomer zelden tot aan de 20 graden, de rest van het jaar is het koud. De helft van het land bestaat uit enorme gletsjers.

Het grootste deel van het land is natuurreservaat.

In de zeeën rondom de eilandengroep zwemmen o.a. walvissen, die er om bekend staan dat zij als hoeders van de oude aarde vele codes met zich meedragen en de oude netwerken ankeren.

 Heel belangrijk is het feit dat er zich op Spitsbergen de wereldzaadbank bevindt. Hier liggen alle zaden van  voedselgewassen van overal ter wereld opgeslagen. Deze worden bij een  temperatuur van -18 graden Celsius , 130 meter boven de zeespiegel bewaart.

Maar wat nog belangrijker is, dat hoog boven dit eiland ( ergens in de kosmos) zich een tweede databank bevindt. Ik  weet dit al jaren en heb ooit het genoegen gehad om tijdens een uittreding dit gebied te mogen bezoeken. En dat was overweldigend. Hier in dit deel van de kosmos worden werkelijk alle zaden, maar ook delen van de planten zelf bewaard en opgekweekt. Er is een databank die zich vnl. op het groeibewustzijn van de aarde richt. Maar in een genetisch laboratorium worden deze zaden ook vermengd met de zaden van andere lichtstelsels. Er wordt constant gekeken naar wat er mogelijk is. Geen plant /boom/struik die op aarde aanwezig is geweest is verloren gegaan. Met deze zaden is het altijd mogelijk om weer “ opnieuw” te beginnen, mocht dit nodig zijn.

Het is vreselijk indrukwekkend om te zien met hoeveel aandacht en zorg hier gewerkt wordt. Het heeft mij destijds tot tranen toe geroerd. Omdat ik net als ieder ander dacht, dat alles wat uitgestorven was, weg was. Dit blijkt niet zo te zijn. Alles is er nog en is gedetermineerd. Niet alleen van de plantenwereld, maar ook van de dierenwereld. Alle soorten die ooit geleefd hebben, in welk lichtstelsel dan ook  zijn bewaard gebleven.

Men is  constant bezig om nieuwe planten en dierensoorten te ontwikkelen.  Zodat er door alle tijden heen een groene impuls aan de aarde geschonken kan worden. Deze databank is immens groot. En bestaat uit meerdere dimensies/werelden. Ik heb er zulke bizarre dingen gezien, dat ik dit hier niet  kan vertellen. Ook  weet ik dat via de verbinding met o.a. Spitsbergen, er altijd een sluis naar de kosmos open staat. Hierdoorheen vindt de uitwisseling tussen Aardelicht en Kosmisch licht op permanente basis plaats. Natuurlijk kan ik hier niet al te diep op ingaan nu. De verbinding is uiteraard geheim en wordt zorgvuldig “ bewaakt” door universele wachters. Nu de groene straal zo diep in mag dalen, is het heerlijk om te weten dat er een bijzonder, sterke verbinding met dit alles is. En dat er hoop voor onze planeet blijft bestaan, zolang er levensvatbaarheid is.

Zelfs als onze planeet geen levensvatbaarheid zou ontwikkelen, kan al dit materiaal opnieuw gebruikt worden in een nieuw te vormen wereld. Sterker nog, dat wordt al gedaan. Naast het Aardeplan loopt er nog een test met een wereld die op onze planeet lijkt. Weliswaar zijn er andere condities dan hier, maar de resultaten zijn al veelbelovend.

Het is een wereld in wording. Ook daar ben ik al geweest. En het geeft me de moed en de hoop om wat er ook gebeurt te blijven geloven in vooruitgang en groei. Waar dan ook.

Met natuurlijk de grote hoop dat ook onze planeet Aarde kan worden  gered van de ondergang. En dat men via de Groene scheppende Straal van het  Kosmisch Leven, begonnen is om onze planeet van dit heilige licht te voorzien, is voorbij alle hoop. Dat is een weten dat er een onzichtbare macht aanwezig is, die tot in de kern van Moeder aarde het heilige licht aan het herstellen is.

Dat geeft een nieuwe impuls aan de natuur, aan ons, aan het leven.

Eerst moeten we genezen, giftige straling wegwerken, cellen herstructureren. Zodat de nieuwe energie in de organismes opgenomen kan worden. Zodat er een natuurlijk synthese kan ontstaan binnenin de cellen van voedzame en werkzame stoffen.  En de levensvatbaarheid op alle lagen groeit.

Spitsbergen is dus een mooie krachtplaats, zeker voor de Groene straal.

 

Wordt vervolgd.

Print Friendly, PDF & Email