De Tor, Glastonbury, Engeland

De Tor, Glastonbury, Engeland

Laatst schreef ik over het feit dat er vanuit Engeland zoveel veranderingen de wereld ingebracht worden. O.a.  door middel van het doorbreken van de Graalenergie. Het gebied rondom Glastonbury  Engeland is aan  diepe initiaties onderhevig.

Tijdens de lente Equinox op 21 maart is er een ongelooflijk proces opgestart.

Via het gebouw op de top van de Drakenheuvel ( De Tor) bij Glastonbury is er een energiestraal naar beneden geschoten, tot aan de voet van de heuvel.

In de kern van de heuvel zag ik een steencirkel in de vorm van drakentanden. En ik zag door de cirkel heen draken rusteloos bewegen. Ze wilden in actie komen, maar kwamen niet vrij.

Nadat de energiestraal tot in het centrum van de drakencirkel geschoten was, kwam de energie vrij. De straal boorde zich dieper en dieper naar beneden toe. Maar tegelijkertijd schoot de energie ook door de poorten van de drakencirkel in de breedte los. Het startsein voor de draken om naar alle richtingen uit te gaan vliegen.

Er volgde vanuit de hoogte een krachtige zilverblauwe straal. Die met de draken mee alle richtingen uit vloog.  Zij trokken allemaal een zilverblauw koord met zich mee. Als draden van een groot weefwerk. Er werd me getoond dat de Tor die op de Michaels lijn ligt op een kruispunt van tijdswegen ligt. Een kosmisch zeer belangrijk punt. Aan beide zijden van de lijn zag ik energiecirkels. Aan de ene zijde verbonden met de energie van de zwarte Michael en aan de andere zijde met de energie van de witte Michael.

Twee levenscirkels die onafhankelijk van elkaar bestaan en waarin vele zielen  door de dimensies heen een levenspad volgen.

Met het doorbreken van de grijze steencirkel in het midden, kunnen de twee cirkels eindelijk weer naar elkaar toe bewegen. De witte en de zwarte kant schuiven in elkaar en vormen een lemniscaat.  De twee helften sluiten ineen.

Dit is heel belangrijk, want als op alle lagen de cirkels van dualiteit in elkaar beginnen te schuiven, dan zijn we op weg naar harmonie. In deze belangrijke tijd vinden de energetische verschuivingen aan de lopende band plaats. In het gebied van Glastonbury zit een belangrijke poort, die al sinds de oudste tijden belangrijk is gebleken in de overslag van kosmische energie.

Het hoogste licht en de diepste duisternis vinden elkaar in dit gebied. En nu de cirkels op alle lagen ( en dat zijn er ontzettend veel )weer in elkaar beginnen te schuiven, vindt er op deze plek dus een heling van enorme oorsprong plaats.

Er kwam een volgende straal naar omlaag. Het wit gouden licht. Deze entte zich van bovenaf op de cirkel en schoot er in het kruispunt doorheen naar omlaag. Als een navelstreng van goddelijk licht. En via deze DNAstreng werden er duizenden lichtpartikels overgezet in de witte en zwarte cirkels. Deze flitsen en pulseren nu door alle lagen en poorten heen om evenwicht te scheppen.

Van bovenaf gezien, zie je de witzwarte cirkels als een Flower of Life patroon openbreken. Daardoorheen zindert het wit gouden licht en vooral ook het  helende blauwzilveren licht van de geïntegreerde Michaels energie.  De zilverblauwe draden worden als nieuw licht door beide cirkels heen geweven.

Duizenden zielen op aarde en in de astrale rijken hebben er voor gezorgd dat dit fenomeen kon plaats vinden. Nu  – in deze tijd – is het een feit dat al deze lagen samensmelten en verenigen vanuit de diepste kern.

Ons eigen wit/zwarte Michaels stuk werkt hierin mee. Michael zelf staat in het centrum en wij zijn samen met hem – verbonden door transparante, zilverblauw glanzende koorden  – in dit gebied werkzaam om de energie volledig om te polen.

Wat een werk. Maar ook, wat een doorbraak.

Zo komen onze levenspaden werkelijk bij elkaar.

Een groot feest.

De echte verandering begint NU.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.f

Print Friendly, PDF & Email