Aardeheling Bali

Aardeheling Bali

Aardeheling Tanah Lot.

Plaats Bali, Indonesië.

Dit Tempelcomplex ligt op een piepklein eilandje voor de kust van Bali.

En is onderdeel van een van de 7 heilige tempels die allemaal langs de kust zijn gebouwd. De naam betekent land in zee. Het ligt als het ware tussen alles in.

De Tempel staat symbool voor overgang, bescherming, stroom. Loslaten, vrede, bevrijden van last.

De energie van Bali is verbonden met de Oer aardepoort. Het wordt ook wel een van de dertien chakra’s van de aarde genoemd.

Het getal 777 is nauw verbonden met deze plaats. De verbinding tussen de werelden, de ziele-lichamen, het goddelijk getal van integratie.

De energie van Bali resoneert op de innerlijke verbindingsprocessen. De bewustzijnsdraden die als een spinnenweb door de werelden heen lopen en contactpunten maken met de lichtwerelden.

De energie slaat bruggen van het ene punt naar het andere punt en wordt daarom ook wel in verbinding gebracht met de Antahkarana, het symbool dat direct met het Hoger Bewustzijn werkt en evenwicht brengt in alle lagen van Zijn.

                                   antahkarana groen

Werken met de Antahkarana , met de 777code brengt alles in je directe omgeving direct naar een hoger trillinsgetal.

De energie van Bali kan harmoniserend en verbindend inwerken op het Totaalbewustzijn van de planeet.   De vele Tempels, de krachtspoort in de diepte, draken energie, de goddelijke Code, alles komt hier tezamen in een heilige vorm van Geometrie die op de 777-code resoneert .

Zo kan de groene straal die deze maand indaalt via Bali harmoniserend inwerken op het Totaal.

Veel mensen reizen naar Bali om innerlijke vrede en rust te vinden.

 

balimap tanahlot

 

Print Friendly, PDF & Email