Eerste Kwartaal, deel 1

Eerste Kwartaal, deel 1

Ontwikkelingen binnen het netwerk tot aan Pasen.

In dit artikel zet ik nog eens op een rijtje welke aanvullingen en veranderingen er mochten plaats vinden binnenin het werkveld van deze tijd tot aan Pasen.

Iedereen die binnen dit netwerk mee resoneert maakt hier van onderdeel uit..

Natuurlijk zijn er ook heel veel andere taakstellingen binnen het Grote Plan, maar ik ben verbonden met de Taakstellingen binnen  mijn opdrachtpakket. Veel er van geef ik door aan de wereld, veel ook niet.

Waar staan we nu.

De mens.

Januari bracht ons de drievoudige paarse straal. Deze splitste zich uit binnen de witte straal die door ons heen viel en bouwde schitterende lichtvelden van binnen naar buiten. Van het lichtste lavendel tot aan het diepste purper. De werkkracht hiervan staat beschreven.

De aandacht lag vooral op de kracht van de magenta straal die diep doordrong in onze databank en  hierbij alle factoren die niet stroken met onze echtheid aan trilde en losmaakte.

Een laatste diepe aanraking die ons bevrijdde van het OUDE.

Wijzelf, de wereld zijn omvat door de diepste magentastraal. Lagere trillingen kunnen hier niet door heen breken en ons nieuwe lichtproces niet verstoren. Tenzij we zelf de keuze maken om het lagere weer te omarmen, We blijven onze vrije keuzes behouden.

Deze straal bracht veel opschudding met zich mee. In onszelf, en in de wereld.

Velen van ons zijn nog even door ziekteprocessen heen gegaan, vooral ziektes die met de luchtwegen te maken hadden. De gifstoffen zijn van onze grootste lichtpoorten afgetrild, onze longen. Denk hierbij ook aan de vele zielen die tijdens WO2 in de gaskamers zijn gebracht. Velen van hen hebben nu de laatste gasresten uit hun lichaam gehoest. Maar natuurlijk lag de echte nadruk op het thema: verstikking, onderdrukking, geen recht van bestaan hebben.

De wereld.

Binnenin de magentastraal is er een werkveld gecreëerd waarin vele zielen die door terroristische aanslagen om het leven komen opgevangen worden. Zij worden doorstraald met de magenta straal en bevrijd van de smetten die zij hierbij hebben opgedaan. Na een korte genezingsperiode worden deze zielen teruggebracht in de incarnatie cyclus langs de magenta straal. Waarin de gedachte “ Hoe gaan we dit oplossen” verwerkt is in plaats van “ Hoe ga ik me wreken”. Er worden dus in de nabije toekomst veel zielen geboren die dit oplossende licht in zich dragen.

Dat wil  zeggen dat vele zielen die door het kwaad worden omgebracht in dit licht terecht komen en niet meer mee gesleurd worden naar de domeinen van de duisternis. Wat op zich een enorm positieve ontwikkeling is.

Waar we als mensheid, engelen en welke wezens van het licht dan ook met elkaar samen aan werken om die trillingen zo constant en hoog mogelijk afgestemd te houden.

 

Wordt vervolgd.

Print Friendly, PDF & Email