Aardeheling 2: Saqqara

Aardeheling 2: Saqqara

De tweede plaats waar we naar toe geleid werden ligt in Egypte. Naar Saqqara waar de oudste trappiramide ter wereld gebouwd is.

 Dit is in de oudheid een plaats geweest waarlangs zielen terug konden keren na het aardse leven naar Ra, om zich op te laden voor een volgend leven. Om Ka-kracht aan te maken.

Deze piramide wordt ook beschouwd als de eerste uit stenen opgebouwde constructie. Wat uniek is.   De piramide is 27 eeuwen voor Christus gebouwd voor Pharao Djoser, door zijn vizier Imhoptep.

Helaas is deze plaats ook ooit zwaar ontheiligd. Vele zielen zijn op hun weg naar Ra afgeleid, gevangen genomen door zwarte priesters en doordat zij daardoor niet op konden laden in Ba-tijd om Ka-kracht aan te maken zijn zeer veel zielen hierdoor ernstig in hun levenskracht aangetast. Ik heb hier in het verleden ooit over geschreven. Zoek het maar op in de zoekfunctie van de site ( Ba-kracht of Ka kun je intikken). Onder de piramide is de energie spiralend linksom  naar beneden gedraaid.  De spiraal loopt van smal naar breed uit. Zielen werden  door het portaal dat boven op de top stond naar beneden geleid i.p.v. naar boven.  Het ziet er uit als een spiraalvormige trap die steeds breder uitwaaierend naar beneden leidt. Hoe lager je kwam, hoe donkerder het werd. Vanuit de spiraal ontstonden tunnels en gangenstelsels naar zeer laag astrale werelden.

De poort op de top is eeuwenlang streng bewaakt geweest. Niemand kon ongezien door dit portaal ontsnappen. Toen de oorlog in Syrië begon, heb ik iets ongelooflijks meegemaakt. Ik werd in die tijd door de Galactische Federatie opgehaald tezamen met andere lichtwerkers en we schoten door  etherische poorten boven Damascus heen in dit diep verborgen gangenstelsel.  Ik begrijp nog steeds niet hoe we op dat moment wel door die poort konden schieten. Waarschijnlijk omdat de poortwachters zo druk bezig waren met duistere zielen naar boven brengen om hun Oorlog te kunnen voeren, dat wij onder een dekmantel van de Galactische Federatie ongezien konden afdalen. De federatie kent deze infiltratiemomenten, ik gelukkig niet.  In die gangen waren ruimtes gesitueerd waar het DNA van miljoenen mensen op aarde opgeslagen lag. Gemuteerd DNA.  Vergiftigd DNA. Ik kan me alleen nog herinneren dat al dit DNA meegenomen is naar De Galactische Vloot  en dat ons verteld werd dat er een heling plaats moest gaan vinden op dit DNA, anders zou de mensheid nooit meer tot zijn volledige potentieel kunnen worden  gebracht. Deze bliksemactie was echt nodig en kon blijkbaar plaats vinden. Dit DNA is dus niet langer in handen van de duistere machten. Maar dat weten zij zelf niet. Daags er na stond er in de krant dat de Syrische leider ontsnapt was door een ondergronds gangenstelsel onder de woestijn, waarvan niemand op de hoogte was. Diep onder deze gangen, naar piramidekamers over de gehele wereld hebben we gewerkt om poorten te herstellen, om dit gemuteerde DNA weg te halen en om te verhinderen dat de duisternis nog langer hier macht op kon uitoefenen.

Nu wordt er gewerkt om via de piramide van Djoser een enorme, gouden rechtsom draaiende spiraal te verbinden met de linksom draaiende  vortex die hieronder ligt. Dat is een heftige klus. Niet zomaar gedaan. Er wordt door de duistere machten strijd gevoerd om deze terreinen niet kwijt te spelen. Er wordt strijd gevoerd om DE ENE POORT. De mannelijke, gouden bronkracht penetreert zich diep in deze vortex  en hecht zich aan. De onderste punt in de bovenste top.  Zodra dit op alle lagen inklikt verbindt de energie zich met de leylijnen en piramides overal ter wereld.  Dan worden de gouden matrixen geactiveerd. De strijd die we met de ogen zien om ons heen, is een verloren strijd, die zich vnl. op laag energetisch niveau voltrekt.

De trappenpiramides van Saqqara spelen dus een enorme rol in het overzetten van Heilig Bronlicht in de wereldorde. Geweldig om te zien hoe de machtige, gouden spiraal tot diep in het hart van de links omdraaiende vortex schiet. Deze stil gaat zetten en de tegenovergestelde beweging op gang gaat brengen. Zodat onder alle piramides waar dan ook ter wereld de energie wordt omgezet.

– See more at: http://localhost/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=1915%3Aaardeheling-2-saqqara&catid=71%3Aaardelicht&Itemid=130&lang=nl#sthash.nwzb17iV.dpuf

Print Friendly, PDF & Email