Broedermoord

Broedermoord

Door de geschiedenis van onze wereld heen loopt de broedermoord als een bloedige, rode draad.

Het is volgens de bijbel al begonnen bij Kaïn en Abel. En het is een van de zwaarste misdaden in de menselijke geschiedenis.Iemand vermoorden die tot dezelfde DNA-velden behoort is bijna onvergeeflijk. En als het eenmaal een keer gebeurt dan herhaalt dit fenomeen zich. Keer op keer.Broedermoord draagt de elementen van jaloezie, machtsmisbruik en manipulatie in zich.Precies de energie waar deze wereld in ondergedompeld is.

Toen ik het stuk; “ De vlaggen van Jeruzalem schreef”  is er t.a.v. de broedermoord iets in gang gezet. Broedermoord is; elkaar betwisten om geloof, rechten, bezit, ( vrouwen.)Broedermoord neemt alleen maar.En via dat nemen ontstaan er steeds meer tekorten in het DNA.Broedermoord heeft er voor gezorgd dat ons DNA “ besmet” is geraakt.En dat moet stoppen.

Zo is er momenteel een beweging gaande waarbij de originele zonnevlaggen van de Centrale Zon juist daar geplaatst worden waar de broedermoord is begonnen.En de religies van onze wereld spelen hierin een enorme rol.Want als God het beveelt, mag je blijkbaar een mens die op een andere manier in “ De Bron” geloofd zomaar doden.

Broedermoord is volkerenmoord.En volkerenmoord is planeetmoord.Ik waak er voor om in dit stuk te wijzen naar wie dan ook.Het is juist de bedoeling dat het fenomeen zelf wordt aangeraakt.

Terug naar het begin.Daar waar het moorden begon, moet het ook stoppen.Op belangrijke krachtspunten in de wereld wordt de energie essentieel aangeraakt. Tot in de kern. Lees bijv. “ Het Offerblok”.In het Midden Oosten gebeurt dit, maar overal elders ook. Ik wil hierbij de aandacht vestigen op o.a. Ierland. Juist in dit land heeft ook de broedermoord een grote rol gespeeld. En men bestrijdt elkaar nog altijd om dit geloof. Totaal uit zijn verband gerukt weliswaar. Maar het gebeurt. Via een belangrijk kosmisch aansluitingspunt dat verbonden is met Ierland wordt er een nieuwe impuls de wereld in gestuurd.

Als de vlaggen geplant zijn ontstaat er een reactie in de DNApoort op die plaats.Eerst en vooral wordt de energie van verbroedering ingebracht.De poort van bloed en haat wordt overschreven met de energie van hereniging en verbinding.De kosmische volkeren werken hieraan mee. Zij helpen ons om de “ Bloedpoorten” in het aardebewustzijn om te bouwen tot Krachtspoorten. Het kan dus zomaar zijn dat je dit jaar naar allerlei plaatsen op de wereld wordt gebracht waar de energie van broedermoord veel kapot heeft gemaakt.We dragen allemaal stukjes van de zonnevlaggen in ons mee. En waar we komen planten we de vlag. Omdat we klaar zijn met de emoties die door de” ont-broedering “ heen ons hebben afgedreven van onze werkelijke familieleden. Want broeders die elkaar willen vermoorden vermijden elkaar of bevechten elkaar. Leven na leven kan dit door gaan. Zelfs in de astrale lagen bestaan er twistvelden waar deze oorlogen na het aardse leven door gaan. Echt vreselijk. Broeders die nakomelingen krijgen en volkeren stichten. Volkeren die elkaar blijven doden om “ hun vader” te verdedigen. Die niet verdedigd hoeft te worden. Want de goddelijke vader IS. En wat er op aarde getoond wordt, is dat wat er niet meer IS.

We hebben vele zijnsvelden ontkracht, verkracht en ontheiligt. We vermoorden onze broeders en zusters op dagelijkse basis in gedachten, woord en daad. Daarom roep ik jullie op om innerlijk te zeggen: “ Ik doe niet meer mee!. Ik plant de vlag van vrede en licht in het hart van het aardse leven ".

Laat jouw strijd gestreden zijn. Daal via de artikelen die ik over het nieuwe Jeruzalem geschreven heb af naar de vlaggencirkels in het hart van de aarde. Laat zien wat je wilt en waar je staat.Breng de liefde van Venus omlaag in het hart van de Zonnevlag.Laat Venus werkelijk indalen. In jezelf, in jouw wereld, in jouw leven. Innerlijk bouwen daardoor een krachtig levensveld op, waar broedermoord niet langer welkom is. We brengen een impuls van licht en vrede in een oorlogszone binnen. Door “ innerlijk” daar te staan en deze krachten op energetisch niveau door je heen te trekken, help je mee om in het hart van deze tijd de energie om te vormen. Want broedermoord is zo ouderwets.Het brengt niks, het lost niks op, het is volkomen achterhaald.

2012 brengt ons de kracht om achter de schermen van het drie-dimensionale leven dit licht te planten, wortel te laten schieten en in te brengen in het nieuwe DNA.

Ik wens jullie een broederlijke vlaggenplant -zaaitijd toe.

En groet allen vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email